Cunoaste lumea

Noutăți

DANIEL ROXIN: Parșivul Iohannis a votat duminică seara. Hai să-ți explic în ce fel te-a trădat…

 •  
 •  
 •  

Daniel Roxin: Milioane de oameni au stat acasă, boicotând Referendumul pentru Familie, temându-se că infractorul Dragnea și coaliția PSD-ALDE ascund în spatele întrebării de la Referendum lucruri dubioase, că nicidecum votul nu este despre Familie. Deși niciun politician al USR sau al PNL, partidul lui Iohannis, nu au prezentat vreo dovadă publică că s-ar vota altceva decât modificarea din Constituție privind familia, lucru care ar fi trebuit să aprindă un beculeț în mintea celor inteligenți, majoritatea românilor nu au vrut să voteze de teamă să nu ia țeapă de la Dragnea. Toată această nebuloasă este clarificată însă de prezența președintelui Iohannis la vot. Hai să o traduc pentru toată lumea și să vă demonstrez cum i-a trădat Iohannis pe români:

 1. Faptul că Iohannis a votat fără să acuze PSD-ul că ascunde lucruri necurate în spatele întrebării din buletinul de vot arată că președintele ȘTIA limpede că Referendumul nu are nimic dubios, iar gestul lui spulberă toată manipularea de pe internet.
 2. Faptul că președintele a votat duminică seara, cu câteva ore înaintea închiderii urnelor, arată că a dorit să îl saboteze și să țină lumea departe de urnele de vot. De ce? Pentru că votând doar duminică seara, prezența lui nu mai putea aduce prea multă lume la vot. Dacă ar fi votat sâmbătă dimineața, știrea s-ar fi propagat în toată media, românii ar fi aflat și, probabil, mulți dintre cei care aveau dubii să meargă la vot și le-ar fi eliminat și ar fi mers să voteze. Practic, președintele nu a vrut să încurajeze procesul de votare! În realitate, președintele i-a lăsat pe români, până în ceasul al 12-lea, să creadă că Referendumul ascunde o capcană.
 3. Pentru a-și salva imaginea a venit, totuși, la vot, deoarece nu dădea bine ca tocmai el, președintele, să fie împotriva democrației. Dar această prezență nu este decât un exercițiu de imagine, menit să își păstreze alegătorii.
 4. Faptul că Iohannis a refuzat să vorbească despre Referendum în toate aceste zile arată că nu dorea să elimine frica de țeapa lui Dragnea, deși aceasta nu era reală, dovadă că s-a prezentat la vot. Dacă ar fi fost cu adevărat ceva dubios, fiți siguri că Iohannis ar fi ieșit în stilul său caracteristic și ar fi șifonat masiv Referendumul acuzându-i public pe cei din PSD că vor să îi facă pe români să voteze Legile Justiției sau altceva. Nu a făcut acest lucru, pentru că știa că întrebarea este formulată așa deoarece aceasta este formula la care obligă Legea Referendumului.
 5. Nu uitați că acest om i-a insultat pe semnatarii inițiativei, 3 milioane de oameni, spunând despre ei că sunt fanatici religioși. Deci și-a arătat din start opoziția față de definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.
 6. Ce rezultă de aici? Că Iohannis a fost complice, prin neimplicare, la uriașa manipulare care i-a făcut pe români să rateze consolidarea instituției familiei în Constituție. Atitudinea lui și refuzul de a lămuri lucrurile pentru români, de pe poziția de șef al statului, arată dorința sa de a lăsa să funcționeze grotescul manipulării neomarxiste împotriva Referendumului pentru Familie. Tot ce a făcut Iohannis în legătură cu Referendumul se traduce prin trădarea interesului acestui popor!

În concluzie, oameni buni, România are în președintele Iohannis unul dintre adversarii familiei „naturale” și un susținător al ideologiilor LGBT. Pe mine m-a trădat. Și pe tine te-a trădat! A trădat milioane de români. Este un trădător! Parșivul Iohannis a dovedit că nu ne reprezintă pe noi, ci interesele altora. Și atunci, cel puțin pe anumite aspecte, cu ce este mai bun Iohannis „Șase Case ” decât infractorul Dragnea, care a omorât Referendumul? (Despre Dragnea și omorârea Reeferendumului citește AICI) Pun pariu că în viitorul nu prea îndepărtat Iohannis va susține familia homosexuală și aprobarea căsătoriei gay în România!

Și un bonus de final: Tot ieri a votat și un dușman al lui Dragnea, președintele PNL Ludovic Orban, „pentru familie” (după cum a declarat), dovedind și acesta, prin prezența lui, că întrebarea nu ascundea nicio capcană. Pentru acest gest, liderii pro-homosexualitate din PNL i-au cerut deja capul!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on DANIEL ROXIN: Parșivul Iohannis a votat duminică seara. Hai să-ți explic în ce fel te-a trădat…

 1. Din pacate suntem pierduti in spatiu total, se vede de la o posta ca lumea isi imprumuta parerile de pe internet iarasi PSDul a devenit un fel de adversar maxim al populatiei, ura dintre masa de votanti va fi din ce in ce mai acerba si este alimentata de ambele tabere stanga&dreapta.

  De aceea nu am fost in stare sa ne guvernam tara deloc si nu vom fi in stare prea curand.

  Nu sunt simpatizant al nicuneia dintre tabere dar TU ca popor roman sa nu mergi la un vot simplu cu intrebare simpla si pa fata care nu are nimic cu statistica asa cum se tot minte prin presa alimentat de tabara de dreapta mi se pare halucinant…

  Ca sa traiesti in democratie inseamna sa te imolici si ca sa te implici trebuie sa votezi… Cand tu nu mergi la vot la locale 60% din alegatori si dupa aceea iesi nemultumit in piata si faci scandal ca o femeie ca sa nu zic altfel, ca ti’a stricat rimelu da la ochi… Si dupa aceea iarasi nu vi la un rahat da referendum sa votezi ca vezi Doamne musca verde din pom! Statistici nebunii… Mi se pare o totala bataie de joc si lipea civica totala, golanie de ambele parti si prostie in randul populatiei cat cuprinde, mai ales sa invinuiesti biserica care stim cu totii ca biserica indruma spre principiile standard conservatoare ca de aia suntem ortodocsi si nu catolici sau mai stiu ce alte religii

  Maturizarea nu inseamna neaparat sa le day drumul la gay pa strada sau sa le dai dreptul sa infieze copii si nu inseamna neaparat sa legalizam toate taraseniile pe care altii in vest le imbratiseaza astazi atat de usor uitandu’si religia si apartenenta la grupul crestin si valorile de baza.

  Mai avem de rumegat pentru ca populatia din pacate si aici ma refer la grupul de alegatori este total nematur si fffff manevrabil de catre tabara dn dreapta politica, este halucinant cat de repede imprumuta unii pareri de pe facebook numai oentru as motiva absenteismul la vot, halucinant…

 2. Daniel…lumea nu sa dus ca le e lehamite de toata clasa politica. Nu ca e psd-alde, nu s-au dus pt. ca lumea nu mai vrea partide si politicieni. Vor oameni potriviti la locul potrivit, nu tradatori, incompetenti si mai nou lgbt-isti.

 3. Exista o retea de televiziuni, radio etc. care sunt atasate de homosexuali si care cu acest prilej au creat o psihoza minicinioasa despre referendum ca fiind un al PSD-ului care urmareste sa schimbe legile justitiei , ei sunt principalii vinovati de acest esec produs prin manipularea maselor…https://corectitudinea-politica.blogspot.com/2018/10/ucigasii-referendumului-pentru.html

 4. Și ce are ce ai spus tu cu un simplu vot? Sa vedem noi ce lehamite o sa le fie romanilor când au sa voteze un nou președinte care nici el nu o sa fie perfect? Și chiar dacă toți romanii ar fi votat da la referendum și s-ar fi aflat pana la urma ca Dragnea a manipulat voturile , totuși oamenii ar fi avut scuza ca ei doar au votat pentru o familie naturala și susținerea familiei în forma traditionala. Ar fi avut aceasta scuză. Dar acum au boicotat o șansă care nu o vor mai avea vreodata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii