Cunoaste lumea

Noutăți

ATENȚIE! Strategia de educație parentală neomarxistă revine!

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Discuția despre Strategia de educație parentală a reînceput, marți, la Camera Deputaților, a anunțat, pe Facebook, președintele Platformei Împreună,  Mihai Gheorghiu.

„Platformei Împreună i s-a interzis accesul la conferință sub pretextul că este destinată autorităților publice. Fals. Erau invitate și organizații neguvernamentale. Noi suntem cei care am obligat ministerul și guvernul la retragerea strategiei. Acum suntem pedepsiți. Ideologia de gen este cu adevărat politică de stat. Apărați copiii României!”, a subliniat Mihai Gheorghiu.

ActiveNews a informat în mai multe rânduri despre „Strategia națională de educație parentală 2018-2025”, proiect al Ministerului Educației Naționale, care a intrat în atenția publică după ce a fost contestat de  mai mulți lideri ai societății civile,  pentru că ar urmări „reeducarea părinților” în spiritul noilor ideologii corect politice.

Academia Română a publicat pe site-ul său un comunicat în care prezintă poziția acestei instituții față de controversatul proiect al Ministerului Educației Naționale privind Strategia națională de educație parentală. Academia Română consideră că proiectul de Strategie de educație parentală este inoportun și inadecvat pentru învățământul și educația românilor, meniți să-și conserve specificul național în cadru european, se spune în comunicatul semnat de Prezidiul acestei instituții.

De asemenea, sublinază Academia Română, proiectul MEN, „de legiferare a unui sistem de educație parentală fără nici un specific românesc”, „echivalează cu o încercare, asemănătoare celor din statele cu regimuri totalitare internaționaliste sau globaliste, de obținere a ceea ce s-a numit mereu „omul nou”, fără familie, fără naționalitate, fără țară, fără identitate.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on ATENȚIE! Strategia de educație parentală neomarxistă revine!

  1. Neomarxistă sau Neonazistă !?
    🤣

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii