Cunoaste lumea

Noutăți

DANIEL ROXIN: Progresiștii LGBT din PNL vor capul președintelui Ludovic Orban, pentru că a votat DA la Referendum

  •  
  •  
  •  

Daniel Roxin: Conspirația anti-căsătoria Bărbat – Femeie s-a tradus în zilele care au trecut prin manipulări grotești și prin boicotul operat de partidele politice, presa centrală și o serie de lideri de opinie. Românii au fost păcăliți să stea acasă, pe motiv că dacă participă la Referendum vor vota cu totul altceva decât Familia tradițională. Ca dovadă că românii au fost înșelați să nu voteze stă faptul că atât președintele României, Klaus Iohannis, cât și președintele PNL, Ludovic Orban, au fost ieri și au votat, spulberând prin prezența lor toată manipularea.

În acest context, o serie de lideri politici din PNL și-au declinat clar intențiile, sărind la gâtul lui Ludovic Orban și a conducerii partidului, acuzându-i că au susținut Referendumul și, deci, familia tradițională. Grupul de lideri PNL „progresiști” este format din Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Adriana Săftoiu şi Mihai Voicu, iar acuzația lor sună așa: „Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge“, au scris aceștia pe Facebook. Cu alte cuvinte, în opinia acestor lideri PNL, a vota pentru Familia formată dintr-un Bărbat și o Femeie este RETROGRAD. Mai mult decât atât, acest lucru DEZBINĂ. Uau! Ce spuneți de asta? Corolarul acestei viziuni este următorul: Dacă PNL-ul al vota pentru Familia Gay, ar avea o politică MODERNĂ, care UNEȘTE!!!

Realizați perversitatea acestei filozofii? Vă dați seama de pericolul la care ne-am vulnerabilizat prin boicotarea Referendumului? Haideți să vă explic: Acum că definiția familiei din Constituție rămâne DOI SOȚI și atât (o definiție care nu este în contradicție cu căsătoria Gay), singura barieră a mai rămas Codul Civil. Diferența dintre Codul Civil și Constituție este aceea că primul poate fi modificat oricând de politicieni, fără acordul populației, pe când Constituția nu poate fi modificată decât prin Referendum!!! Deci de astăzi suntem exclusiv la mâna politicienilor. A politicienilor care ne-au vândut țara și care ne-au trădat de 30 de ani în toate felurile posibile. Vă simțiți în siguranță știind la mâna cui stau familiile noastre și generațiile viitoare?

Așa cum am spus și într-un alt articol, anticipez, cu tristețe, că în maxim 2-3 ani România va avea căsătorii gay și înfiere de copii în cupluri homosexuale. Și am ca argument pentru a susține acest scenariu faptul că PSD-ALDE, care susțin doar formal familia normală (în realitate au trădat-o) sunt în cădere liberă și vor pierde cu certitudine viitoarele alegeri parlamentare, care s-ar putea să se organizeze anticipat. Cine va lua puterea în această situație? PNL-ul în care a început de ieri revoluția neomarxistă și două partide cu o platformă clar progresit-neomarxistă: USR-ul și noul partid al Cioloș. Odată ajunși la putere, ce îi va mai putea împiedica pe aceștia să legalizeze căsătoriile gay și înfierea de copii în familiile homosexuale, chiar și pentru cuplurile din afara țării? Nimic! Nu fiți naivi, nu o să vă mai consulte nimeni, pentru că ați avut deja un Referendum pe care l-ați boicotat! Așadar, viitorul sună prost, oricum ai da-o. Să vedem, deocamdată, dacă revoluția neomarxiștilor din PNL va avea succes…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on DANIEL ROXIN: Progresiștii LGBT din PNL vor capul președintelui Ludovic Orban, pentru că a votat DA la Referendum

  1. Care PNL Daniel Roxin? PNL este astăzi un fost partid istoric care mai nu are absolut nimic în comun cu principiile fundamentale pe care acesta şi Brătienii au dezvoltat puternic România începând din sec. XIX : PRIN NOI ÎNŞINE şi NIHIL SINE DEO ! Astăzi în România totul e doar prin fondurile U.E., FMI, Banca Mondială sau BERD, în timp ce toate legăturile tradiţionale şi naturale cu DEO sunt subminate de la temelii printr-o ingrasie morală tot mai evidentă şi infamă. PNL este azi doar un partid al cărui nume încă mai conţine cuvântul NAŢIONAL dar care prin acţiunile sale distruge şi militează împotriva a tot ce e naţional şi autentic! Deci care PNL ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii