Noutăți

EXPLOZIV! Astăzi procurorii militari au delarat că la Revoluția din 89: “Noua conducere politică a dispus uciderea oamenilor, s-a creat aparenţa unui război civil”. Va fi arestat ION ILIESCU?

Se pare că vom avea un sfârșit de an absolut incendiar. După ce 25 de ani dosarul Revoluției a fost mânărit în așa fel încât marii actori ai loviturii de stat și ai crimelor din acea perioadă să scape basma curată, iată că procurorii care au redeschis dosarul Revoluției, au venit astăzi cu o declarație publică absolut explozivă:

“Din actele dosarului rezultă că pentru păstrarea puterii, prin acțiunile desfășurate și măsurile dispuse, noua conducere politică și militară instaurată după data de 22.12.1989 a determinat uciderea, rănirea prin împușcare,  vătămarea integrității fizice și psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui număr mare de persoane, fapte care se circumscriu condițiilor de tipicitate ale infracțiunii contra umanității prev. de art. 439 alin. 1 lit. a, g, i și k Cod penal cu aplic. art. 5 Cod penal.” (conform B1Tv)

Mai clar de atât nu se poate! Și cum suntem în preajma campaniei electorale, iar urmașii Frontului Salvării Naționale se găsesc mai ales în actualul PSD, aflat pe cai mari în sondaje, cu siguranță forțele din cealaltă tabără vor face tot posibilul ca scandalul să atingă culmi paroxistice. Oare ce o fi în pantalonii lui Ion Iliescu, Petre Roman și ceilalți lideri care fac parte din ceea ce procurorii numesc “noua conducere politică și militară instaurată după data de 22.12.1989”?

Și mai spun procurorii: “Situaţia premisă a infracţiunii contra umanităţii referitoare la existenţa unui atac generalizat rezultă din numărul mare de localităţi în care au avut loc incidente armate cu consecinţele menţionate anterior. Din modul în care s-a produs acest atac reiese existenţa unui plan după care s-a acţionat, plan care a urmărit crearea unei stări de confuzie în rândul forţelor armate, prin divizarea conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi difuzarea unor ordine, rapoarte şi informaţii false, scoaterea în stradă şi înarmarea populaţiei, respectiv crearea aparenţei unui „război civil” în care să se confrunte unităţi înarmate aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului de Interne sau aceluiaşi minister, în scopul preluării puterii şi legitimării noilor lideri.” (conform B1Tv)

În condițiile în care cercetarea se extinde în toate localitățile în care au avut loc astfel de evenimente, ne așteaptă vremuri tulburi. Poate că în sfârșit, crimele din 89 și nenorocirile create de mineriade îi vor duce după gratii pe adevărații făptași. Niciodată nu e prea târziu!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on EXPLOZIV! Astăzi procurorii militari au delarat că la Revoluția din 89: “Noua conducere politică a dispus uciderea oamenilor, s-a creat aparenţa unui război civil”. Va fi arestat ION ILIESCU?

  1. usurel! FSN s-a spart in actualul PSD (fost FDSN, fost PDSR) si fostul PD(FSN), numit apoi PD, apoi PDL si, actualmente, PNL! daca e sa-i luam la maciuci, hai sa fie toti, nu doar o parte!

  2. Si procurorii care a instrumentat cazul ce pațesc ( sa fie condamnati pt crime impotriva poporului) S-o vedem si pe asta 😂😂😂😂😂😂

  3. Sistemului Securist ii cam fuge pamantul de sub picioare, PNL(PDL) e pe duca, sorosistul penibil Nicusor Dan nu pare sa dea rezultatul scontat cu facatura USR, alegerile se prefigureaza asadar a fi un dezastru, asa ca e nevoie urgenta de o noua diversiune. Nutret pentru prosti.

  4. Intr-adevar in `89 s-au savarsit multe lucruri reprobabile…arestari, crime, jafuri. Au murit oameni nevinovati, au fost distruse structuri ale statului, a fost subminata si distrusa economia tarii pentru a face loc unui asa zis nou regim, in realitate o Mafie reala. Trebuie facuta lumina, dar ma intreb genocidul, jaful, distrugerea economiei,dezintegrarea tuturor institutiilor statului (Armata,Politie, Justitie,Institutii Financiare, Administratie Publica) care se face in ultimii anisub conducerea mafiei PSD, PNL, PD, sau cum mama naibii s-or mai numi mafiotii astia nenorociti , cand se va judeca? Dupa disparitia Romaniei si a poporului roman cred. Procesul a inceput. Totul incepe cu un zvon….

  5. Procurorii ăstia sunt buni de scenariști de film.Sa vină cu probe certe.Eu cred că poporul romăni e însetat de sînge dar ăsta nu va face decît să ne dezintegram ca nație La ce ne-a trebuit nouă această schimbare, nu ştiu.Să oduca bine Livia Stanciu, Daniel Morar şi alții ca ei.La pușcărie cu toții, mai puțin procurorii!

  6. Sa fie traditional trasi in teapa si tinut 2 saptamani in centrul Bucurestiului !!!Mama lor de Hoti!!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii