Noutăți

Andre Rieu a venit special în București pentru a aduce un omagiu victimelor din Club Colectiv. VIDEO

André Rieu a venit în România cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv, unde se va reculege pentru câteva momente. În jurul orei 16:00, el a ajuns la clubul Colectiv, unde a depus o coroană cu flori şi a aprins o candelă în memoria victimelor.

Violonistul a venit pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de români şi pentru a face o donaţie pentru victimele tragediei din Colectiv.

“Când am auzit despre ceea ce s-a întâmplat singurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici cu voi şi să plâng cu voi, singurul lucru pe care vi-l pot oferi e muzica mea şi sper să vă ajute. Vreau să donez toţi banii de la dvd-urile cu concertele de la Bucureşti familiilor victimelor. Pot doar să vă ofer muzica mea şi banii, sper să ajute. Gândurile mele şi muzica mea sunt cu victimele, voi compune în continuare, voi compune o piesă pentru ei”, a spus Andre Rieu.

 

Articolul integral, aici: adev.ro/nxg3hi

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Andre Rieu a venit special în București pentru a aduce un omagiu victimelor din Club Colectiv. VIDEO

  1. Foarte frumos din partea lui. Pentru mine, el e binevenit in Romania.

  2. Un mare artist cu un suflet si mai mare!

  3. Azi, suntem “oficial” cu 44 mai putini! Oare cati dintre noi trebuie sa mai moara pe asa zisul altar al democratiei, al tranzitiei? Pană cand mai rabdam coruptia ce mananca societate noastra??? TREBUIE SA FACEM ACEA SCHIMBARE !!! Ei au murit pentru ca noi sa ne trezim, au vrut sa lanseze un album si au pornit o REVOLUTIE ! Mesajul lor este mai mult decat clar !!!
    Ne strangem toti in grupul Revolutia “Renasterea”. Pregatim impreuna marea schimbare. Asteptam propunerile si participarea vostra. Distribuiti postarea mai departe sa nu fim singuri, sa nu-i mai lasam pe altii sa hotarasca pentru noi.
    https://www.facebook.com/groups/revolutia.renasterea/

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii