Cunoaste lumea

Noutăți

Trump a luat o decizie istorică pentru România: a numit la Bucureşti un Ambasador de origine română!

  •  
  •  
  •  

Preluare de pe NasulTv

Radu Moraru: Pentru prima oara in istoria Statelor Unite, Presedintele celei mai puternice natiuni ia o decizie istorica in ceea ce priveste Romania: a numit un roman in pozitia de Ambasador al USA la Bucuresti.

Este vorba despre romanca Joanna Paulson din New York, sotia miliardarului Paulson, o familie extrem de apropiata de familia Trump si unii dintre cei mai infocati sustinatori si sponsori din campania electorala.

In sfirsit, Romania are parte de un Ambasador care cunoaste Romania si ii iubeste pe romani. Joanna Paulson este o femeie extrem de implicata in activitati caritabile in ultimii 15 ani.

Daca va amintiti, atunci cind am fost la Washington la inaugurarea Presedintelui Americii, impreuna cu prietenii mei din New York si Florida, Billy, Dr. Savescu, Sebastiano Vicento, Constantin Rauta si Nello Balan, v-am marturisit ca preocuparea noastra era cit de importanta este Romania pentru Trump, in conditiile in care Romania a sustinut-o pe Hillary Clinton. Cu exceptia NASUL TV !

Chiar ne gindeam ce vis frumos ar fi ca Trump sa trimita, in sfirsit, un Ambasador care sa iubeasca Romania si sa o ajute ! Dar nu visam ca acest Ambasador sa fie nascut in Romania.

In sfirsit, as putea spune ca lui Trump chiar ii pasa de Romania, din moment ce o trimite pe Joanna.

Stiind bine ca Nelu Balan, „nasul” celebrului restaurant NELLO din Manhattan, este si nasul fetitei lui Joanna, l-am sunat sa il intreb despre aceasta decizie istorica.

Iata ce mi-a spus Nello : ” Joanna este o femeie de succes, inteligenta, frumoasa si un adevarat patriot. Isi iubeste tara si ii iubeste pe romani. Este bogata si a cheltuit sute de milioane de dolari in activitati de caritate. Este o persoana incoruptibila si nu vine in Romania decit pentru a-si ajuta tara de origine. E un moment de mare fericire pentru Romania, pentru romanii din America si din tara. Romania merita de mult o asemenea onoare din partea unui Presedinte al Statelor Unite ! Sint foarte fericit!”

Doamne ajuta !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Sursa: NasulTv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Trump a luat o decizie istorică pentru România: a numit la Bucureşti un Ambasador de origine română!

  1. Ce gluma de 1 Aprilie !!!!

  2. Ionut Vestebuna // 2 aprilie 2017 at 17:58 // Răspunde

    Superba pacaleala ! Tare multi au muscat flamanzi din momeala. Din nefericire poporul nostru inca este credul rau si majoritatea are intuitia atrofiata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii