Cunoaste lumea

Noutăți

Frank Medrano, un cunoscut sportiv vegan s-a antrenat cot la cot cu micul Jiff, un cățel demn de Cartea Recordurilor. Vezi ce-a ieșit! VIDEO

  •  
  •  
  •  

Frank Medrano este un sportiv binecunoscut în lumea celor pasionați de antrenamentele musculare efectuate doar cu greutatea corpului, a exercițiilor calistenice mai bine zis. Anii de antrenament l-au adus pe Frank într-o formă fizică excelentă iar cât privește exercițiile pe care le poate efectua la paralele sau la sol, acestea sunt la nivelul unui gimnast numai bun de trimis la o competiție profesionistă.

2

Frank Medrano împărtășește cu răbdare din cunoștințele sale legate de exercițiile calistenice și de nutriție tuturor celor preocupați de aceste domenii. De notat este că, de ani de zile, Frank nu mai consumă produse de origine animală contrazicând, nu prin cuvinte ci prin propriul exemplu, pe toți cei care sunt de părere că vegetarienii sunt lipsiți de energie și de vigoare sau că trebuie să consumi obligatoriu carne pentru a-ți dezvolta masa musculară, forța sau pentru a obține performanțe sportive. Medrano mărturisește că performanțele sale musculare s-au îmbunătățit considerabil, după ce a trecut la dieta vegană.

Într-o zi, Frank Medrano l-a avut ca partener de antrenament pe cățelușul Jiff. Acesta este un „personaj” despre care ai ce spune, un performer absolut în lumea celor care nu cuvântă și un mare campion printre căței. Micul Jiff este deținător a două recorduri înscrise în Guinness World Records. Este cel mai rapid cățel la mersul pe picioarele din spate. Poate parcurge astfel 10 metri în 6,56 secunde.

3

De asemenea, este cel mai iute dintre câini la mersul (mai bine zis alergatul) pe picioarele din față. În acest mod, el străbate 5 metri în 7,76 secunde. Jiff aparține rasei Pomeranian și viețuiește în Los Angeles. Pe lângă faptul că știe „să se dea” cu skateboard-ul și poate face o mulțime de alte giumbușlucuri, cățelul Jiff se mai remarcă și prin numărul mare de fani. Pagina sa de Facebook are peste 1.480.000 de like-uri iar pe YouTube are sute de mii de vizualizări. Simpaticul și istețul cățel a apărut și într-un videoclip al artistei Katy Perry. Ce să mai spunem, Jiff este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului!

Să-l urmărim acum în timp ce se antrenează, cu sârguință, alături de bodybuilderul vegan Frank Medrano, într-un scurt videoclip care va descreți frunțile tuturor:

Autor: Tomi Tohăneanu

Imagini: www.dailymail.co.uk, www.enkivillage.com, YouTube


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii