Cunoaste lumea

Noutăți

Descoperiți Pământul așa cum îl vede NASA (Video)

  •  
  •  
  •  

Înțelegerea Pământului ne oferă mijloacele pentru a-l proteja mai bine.

Alăturați-vă NASA, în timp ce monitorizăm, studiem și observăm planeta noastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, pentru a afla mai multe și pentru a proteja și îmbunătăți viața pe Pământ.

https://svs.gsfc.nasa.gov/14364

Centrul de Informare al Pământ este atât un spațiu fizic, cât și o experiență bazată pe web, bazată pe cercetări efectuate de echipe din diferite centre ale NASA, din instituții academice și de parteneri din industrie. Spațiul fizic este în holul de est al sediului NASA.

Este deschis vizitatorilor de la 8:30 a.m. până la 5:30 p.m. EDT în fiecare luni până vineri. Site-ul este încă în testare beta.

Munca în echipă a permis succesul acestui proiect, care a inclus contribuții de la aproape fiecare centru NASA și șase parteneri din guvern”, a declarat Laura Rogers, om de știință NASA și lider strategic al centrului.

Am reunit perspective foarte diferite – combinând lucruri precum vederea din spațiu cu vederea de la volanul unui tractor – pentru a face datele și conceptele complexe mai accesibile prin intermediul imaginilor și sunetului.

Centrul este o combinație puternică de spațiu, știință, Pământ și artă.” (a notat Kathryn Cawdrey, Centrul de zbor spațial Goddard al NASA).

Există un pic de frumusețe și mister care te atrage în centru și te determină să începi să pui întrebări”, a spus Daniel Goods, care conduce Studioul la JPL, unul dintre designerii Centrului de Informare al Pământ.

Atunci ești în mentalitatea de a învăța.

climate.nasa.gov/news/3274


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii