Cunoaste lumea

Noutăți

ZALMOXIS – Film documentar (informații bulversante)

  •  
  •  
  •  

Înainte de Budhha, Confucius sau Socrate, un alt mare reformator și-a pus amprenta asupra istoriei antice: ZALMOXIS, cel care a fost privit de geto-daci ca ZEU. Învățăturile sale au transformat radical societatea geto-dacică și au influențat apoi zone largi din Europa…

Cine a fost Zalmoxis, unde și când a trăit, care este esența religiei zalmoxiene și de ce se credeau geto-dacii Nemuritori…, cât de departe, geografic, au ajuns învățăturile oferite de El și de ce anticii spuneau că primii creștini au preluat ritualuri din religia marelui reformator get, veți descoperi în acest documentar, încărcat de informații inedite sau chiar bulversante.

Îmi exprim convingerea că, după ce veți viziona acest film, veți ajunge la aceeași concluzie cu noi: Istoria oficială cu privire la Antichitate trebuie rescrisă!
……………………………
Mulțumesc Băncii Transilvania și domnului Virgiliu Copaci pentru sprjinul oferit în realizarea filmului documentar ZALMOXIS. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care au contribuit cu ceva la susținerea muncii pe care am făcut-o împreună cu colaboratorii mei, muncă al cărui rezultat este acest film.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii