Cunoaste lumea

Noutăți

Activiștii LGBT au revizuit Scena Nașterii Domnului: pruncul Iisus cu doi Iosif sau cu două Fecioara Maria. Și asta nu e totul… (Galerie foto)

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Activiștii LGBT schimbă până și Biblia. Nimic pare să nu-i mai oprească pe homosexualii din America, iar cele mai recente polemici provocate de o postare pe rețelele de socializare dovedesc că adepții toleranței nu mai cunosc limite.

Controversa de peste Ocean a fost reaprinsă în aceste zile de Cameron Esposito, o activistă lesbiană, care, pe pagina sa de Facebook a împărtășit o imagine a Scenei Nativității,  făcută în fața casei de un vecin din Los Angeles. Și în care în Scena Nașterii Domnului nu mai apar Fecioara Maria și Iosif, păstorii și magii cu daruri, animalele suflând cald și ocrotitor, adunați în jurul ieslei în care este așezat micul prunc Iisus. Locul Fecioarei Maria și al lui Iosif a fost luat de doi Iosif,  îmbrăcați în veșminte roz.

doi iosif
Este însă doar cel mai recent exemplu al modului în care comunitatea LGBT a revizuit sărbătoarea Nașterii Domnului, în ultimii ani, în culorile curcubeului. Magazinele s-au reorientat și ele, punând la dispoziția comunității LGBT doi de Iosif sau două Fecioare Maria lângă ieslea micului Iisus.
iesle gay1
Totul a început în 2008, când comunitatea gay din Olanda a decis să organizeze un „Crăciun roz”, în care să modifice prin părțile esențiale tradiția creștină. Așa că la Amsterdam s-a organizat prima ediție a „Crăciunului Roz”, un festival organizat de Fundația Pro-Gay în care s-a jucat și Scena Nașterii Mântuitorului, în care doi homosexuali au interpretat rolul Fecioarei Maria și al lui Iosif.
gay scena
În 2015, italienii s-au scandalizat după ce comunitatea gay a batjocorit în cel mai murdar mod marea sărbătoare a lumii creștine, Nașterea Domnului, prezentând o Scenă a Nativității în care în iesle a fost pus un Iisus negru, iar în jurul său erau doi homosexuali pe post de Iosif. Chipurile unor politicieni italieni anti homosexualitate au fost puse în locul capetelor animalelor din iesle, iar magii veniți să se închine micului Iisus nu aduceau aur, smirnă și tămâie, ci prezervative.
iesle gay

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Activiștii LGBT au revizuit Scena Nașterii Domnului: pruncul Iisus cu doi Iosif sau cu două Fecioara Maria. Și asta nu e totul… (Galerie foto)

 1. Scarbos, scandalos. Acesta lipsa a oricarei limite, senzatia ca nu au nimic sfant, nicio retinere ,nicio jena, toate astea oripileaza.Si se mai mira ca nu sunt intelesi, acceptati si alte cele.

 2. Draga Clara, conform Bibliei Adam si Eva (primii oameni) au avut 3 baieti – Cain, Abel si Seth. Cum crezi ca a aparut restul omenirii, prin magie s-au materializat? Se pare totusi ce pe tine te oripileaza ceea ce prezinta articolul dar in schimb crezi orbeste in ceva care promoveaza incestul.
  Wow :))))))))

 3. Draga alex,conform Bibliei, Adam si Eva(primii oameni) au avut mai multi copii. Geneza 5;4 – Dupa nasterea lui Set, Adam a trait opt sute de ani; si a nascut fii si fiice. Dar la fel ca toti cei din categoria ta vorbesti ineptii cu titlul de lectii si sfarsesti prin a te pierde singur.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii