Noutăți

Vor semna Iohannis, Cioloș și Zgonea împotriva căsătoriilor între homosexuali? Trei milioane de români au făcut-o deja!

“Coaliția Pentru Familie”, organizație neguvernamentală care a inițiat o campanie de strângere de semnături pentru modificarea unui articol în Constituția României ce ar duce la blocarea, în viitor, a căsătoriilor între persoane de același sex, a lansat o provocare primilor oameni în stat. A cerut, printr-o scrisoare făcută publică ca Klaus Iohannis, Dacian Ciloș, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea să semneze propunerea legislativă, ne informează Evz.ro

“Am trimis Președintelui României, Prim-ministrului și Președinților celor două Camere ale Parlamentului invitația oficială de a se alătura susținătorilor propunerii legislative de revizuire a Constituției pentru ocrotirea familiei”, anunță Coaliția Pentru Familie.

Celor patru oficiali li se solicită și să sprijine „adoptarea propunerii legislative, pentru a facilita astfel poporului român exprimarea opțiunii sale suverane prin referendum național.” „Vă invităm să vă alăturați celor circa 3 milioane de cetățeni români care au semnat listele de susținători ai propunerii legislative de revizuire a articolului 48(1) din Constituția României”, se arată în scrisoare.

Citește articolul integral aici: Evz.ro

Așadar, vor susține președintele, prim ministrul și cei doi președinți ai Camerelor parlamentare această inițiativă legislativă? Voi ce credeți?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Vor semna Iohannis, Cioloș și Zgonea împotriva căsătoriilor între homosexuali? Trei milioane de români au făcut-o deja!

 1. Laudabila initiativa Coalitiei Pentru Familie. O miscare foarte inteligenta!

  Johannis si Ciolos nu cred ca vor semna ( n-ar da bine in relatia cu vestul) Tariceanu si Zgonea, nu stiu, s-ar putea sa semneze…

  • NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, casatoriilor intre homosexuali,E o scapare de sub control a firescului. familia inseamna barbat-femeie nu doi barbati . E cel mai mare rau ce-l face omenirea,permitand asa aberatii..casatorii intre asemnea mutanti ,

 2. VOR SEMNA sau VOR PLECA !!! 99% !
  Chiar şi în cazul extreme în care 19milioane de români ar ieşi să protesteze pe străzi ! La Paris acum 2 ani au fost aproape 2 milioane de francezi pe străzi protestând împotriva aceluiaşi flagel, dar papagalul Hollande i-a ignorant cu desăvârşire !
  Cioloş şi Iohannis nefiind lideri autentici ci doar nişte biete marionete instalate să semneze pe dorinţele păpuşarilor neomarxişti prin a căror “bunăvoinţă” au fost instalaţi în postural cheie, NU AU DE ALES ! Exact aşa cum au acceptat/primit în plic numele miniştrilor şi consilierilor cu care, fără să cârtească, trebuie să formeze guvernul Soroşist internaţionalist DIN România tot aşa vor semna invocând tot felul de “axiome” schizofrenice ale Noii Ordini Mondiale dezidentificatoare !

 3. cristian c. n. // 25 aprilie 2016 at 21:08 // Răspunde

  A inceput sa para fireasca ideea ca cei ce reprezinta natiunea pot semna orice fara a consulta cetatenii.Nu-i normal,asa cum nu-i normala nici homosexualitatea.

 4. Priviti si voi: frumusete, normalitate, simplitate, culoare…

  Este chiar imaginea plina de sclipici european a DEMOCRATIEI!

 5. la naiba cu homosexualitatea, e contra creatiei . de aceea se intampla tot felul de tampenii in lumea asta. ne dezechilibram de tot. sa.i ia naiba pe cei din tarile nordice care sustin acest mizerabil carnaval de oameni tampiti .

 6. Ce presupune aceasta “căsătorie” între homosexuali altceva decât un contract civil? Cu siguranță, niciuna din religiile existente n- ar “sfinti” această comuniune! Doar daca si-ar inventa ei una…. În rest, pe cine deranjează existenta lor și de ce? Este imoral? Câte imoralității nu se petrec pe lumea asta si nimeni nu le baga in seama? Dar atrocități? Vorbește cineva de ele?????

 7. Romania nu-i Sodoma! // 28 aprilie 2016 at 11:13 // Răspunde

  – ccrina, trezeste-te !!!

 8. cetateanul turmentat // 24 mai 2016 at 9:46 // Răspunde

  Azi le dai dreptul sa se casatoresca, maine iti iau copii sa ii creasca.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii