Noutăți

Vladimiri Bukovsky: Eu am trăit în viitorul tău şi nu a funcţionat!

Uniunea Europeană este unul și același lucru cu Uniunea Sovietică. Și va sfârși la fel. Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, un monstru similar, este construit. De ce CE (comunitatea europeană) a devenit UE (uniunea europeană)? Poate dacă examinăm Rusia Sovietică vom afla răspunsul.

Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau în funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui. Uniunea Europeană este condusă de 2.000 de oameni în acelaşi fel. Se întâlnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii.

S-ar putea spune că Uniunea Europeană are un parlament ales. Şi Uniunea Sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila (se vota) la fel ca pentru parlamentul european iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca și în parlamentul european.

În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri și privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu. Nu este asta, exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică?

Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară. Uniunea Europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.

Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla şi cu Uniunea Europeană.

Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic. Iar noi trebuia să ne renegăm/uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre.

La fel şi Uniunea Europeană: nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale și să trăiţi ca o comunitate multinaţională.

După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume.

În Uniunea Sovietică, unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului-naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe. Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos. Şi tot aşa este şi în UE.

Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat. În Uniunea Sovietică aveam Gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE.

Nu se numeşte „gulag” ci „political corect”. Când cineva încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE) iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii.

În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul. În UE fac exact acelaşi lucru. Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE conține şi propriul sfârşit.

Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice.

Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE. Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2.000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles.

Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!

Eu am trăit în viitorul tău (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat!

Text preluat din bilunarul Certitudinea


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii