Noutăți

Fotografiile zilei: Violul Islamic al Europei

 •  
 •  
 •  

Imagini din revista poloneză Wsieci:

Violarea Europei 1

Violarea europei 2

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Fotografiile zilei: Violul Islamic al Europei

 1. …imaginile sunt mai graitoare decat o mie de cuvinte…

 2. A VENIT SFIRSITUL EUROPEI ALBE – astfel a decis Elita Europeana !!!!
  Din aceasta cauza au loc VIOLAREA IN MASA A FETELOR MINORE – 13-14-15 ANI ! – Are loc utilizarea pe lard a –––––TELEGONIEI ––––– tu stii ce inseamna aceasta?
  Europolitia, serviciile secrete, armata europeana musamalizeaza si distrug toate dovezile referitor la VIOLARILE IN MASA INFAPTUITE DE IMIGRANTI.
  Agresorii sexuali nu sunt cautati de catre politie !!! Ceea ce noi citim pe internet sau auzim la televizor despre violuri ocazionale, sunt doar SCURGERI ACCIDENTALE DE INFORMATIE.

  CITAT: „…Cucerirea armata a popoarelor si teritoriilor intodeauna si peste tot este insotita cu violuri in masa a femeilor locale, iar barbatii locali – toti sunt lichidati pina la ultimul…”

  – DOAMNE (nu cel evreiesc), ITI MULTUMESC CA REPUBLICA MOLDOVA ERA SI ESTE O TARA INAPOIATA SI NU A REUSIT SA INTRE LA TIMP IN UNIUNEA EUROPEANA !!!.

  Sursa: http://krasvremya.ru/papa-francisk-evropa-kak-sarra-besplodnaya-zhena-avraama-kotoruyu-dolzhny-oplodotvorit-migranty/ – Папа Франциск: Европа как Сарра, бесплодная жена Авраама, которую должны оплодотворить мигранты
  Traducere: Papa de la Roma: Europa e ca batrina si infertila sotie a lui Avraam, pe care trebuie sa o insamintzeze imigrantii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii