AIM radionica curs online

Noutăți

Victor Ponta TURCITU a fost îngropat pe terenul Mega Moscheii

Cătălin Berenghi și prietenii săi continuă seria protestelor destinate blocării proiectului construirii unei Mega Moschei, cea mai mare din Europa, după cum ne amenința muftiul Iusuf Murat la un moment dat (acum zice că de fapt nu ar fi cea mai mare, ci una oarecare).

Ieri, bucureștenii au fost invitați să își facă un selfie la locul în care acum o săptămână Cătălin Berenghi și Cătălin Ion au amplasat o cruce de peste o tonă, veche de 100 de ani.

Evenimentul de ieri a fost pigmentat și cu plantarea simbolică a două cruci cu numele lui Victor Ponta: una cu numele Ponta Turcitu Victor și cealaltă cu numele V. Ponta Iuda Iscarioteanul, cruci care vor să simbolizeze ipocrizia premierului și trădarea interesului național.

ponta caricatura

ponta caricatura 2

De altfel, zilele trecute, Victor Ponta și-a manifestat public dezaprobarea pentru protestele lui Cătălin Berenghi și Cătălin Ion, cerând arestarea lor!

După cum ne-a promis de fiecare dată, Cătălin Berenghi ne asigură că nu va da niciun pas înapoi, ceea ce înseamnă că trebuie să ne așteptăm și la alte proteste inedite…

Daniel Roxin

selfie 2

selfie 3

selfie 4

selfie 5

Sursa foto: Victor Roncea

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Victor Ponta TURCITU a fost îngropat pe terenul Mega Moscheii

 1. Din nefericire e singurul care lupta impotriva bestiilor care nu se sfiesc sa distruga ce a mai ramas din Romania. Cand va incepe procesul celor care au distrus Romania un sfert de secol?

 2. ion rodica adriana // 5 septembrie 2015 at 11:05 // Răspunde

  Bravo Catalin! iti multumim cu totii!

 3. Îl rog pe un bucureştean sau pe alt om de bună credinţă, care are posibilitatea să meagră la Crucea celor doi Cătălini şi pe care îl cheamă Gheorghe, să aducă celor doi bărbaţi curajoşi un cuvânt de susţinere din partea unui Gheorghe din Bucovina.

 4. SUFLETELE B R A N C O V E N I L O R sa pedepseasca prin cosmaruri vesnice neamul lui ponta…in caderea lui blestemata sa usuce toate speciile de ocara ale tradatorilor de tara,neam si popor !!!

 5. Bravo Catalin!

 6. Cu siguranta voi pune o lumanare la acea cruce…din respect pentru toti martirii acestei zbuciumate tari.Va rog sa-mi trimiteti coordonatele acestui loc.Nu toti stiu unde se afla.

 7. Ar trebui sa ne mobilizăm mai mulți, Catalin nu e singur in țară asta.

 8. Multi preoti au fost dati afara pentru ca nu contribuiai planului financiar impus de BOR,asa ca ar putea preotii sa se adune acolo si sa sfinteasca locul,sau cum deocamdata e loc public ar putea fi un loc perfect pentru gratare : ceafa de porc,cotlete, alea alea…ca da curga sangele si grasimea porcului pe moscheea mami masii mamii lor de islamisti cu Ponta in frunte!!!Gratar si bere sa curga acolo!!!

 9. Cata prostie in lumea asta. Ce conteaza o moschee in 18000 de biserici? Sunteti penibili cu totii, minti inapoiate cu 4-5 secole. Turcii nu sunt toti musulmani. Ce turcit mai bade Gheorghe, stii sa faci poze si sa le postezi, mai citeste un pic inainte de a deschide gura.

 10. Ce prostie, dom’le?! Du-te un pic la ei, sa vezi ca nu dai de-o bisericuta prin Istanbul si toate bazilicile au fost facute moschei! Du-te sa-i vezi, femei imbrobodite si priviri crancene! Sa asculti cum, in mijlocul noptii, se declanseaza prin megafoane vocea imamului de la distante mari! Vrei sa le-auzi slujbele de la Romexpo, pana in Crangasi sau pana-n Balta Alba?! Cu ce drept este cedat un spatiu public, fara acordul populatiei? Cand va apuca generozitatea, amintiti-va de Brancoveni, amintiti-va ca au secat de aur tara asta si nu le datoram nimic, dimpotriva!

 11. Ar trebui si cateva tepe, ca pe vrenea lui Vlad, ptr luare aminte!!!

 12. Poi si de ce mai domnule Ponta sa pui sa fie arestat??? Cumva adevarul doare?? Nu dumneata ai fost cel care ne.a amagit si ne.a trantit in fata ca esti un om a luo dumnezeu?? Din pacate te.ai adeverit a fi exact contrariul! Se pare k lui nenea musulmanu nu prea i.a convenit ca putin nu i.a acceptat ditamai moscheea in rusia, asa k au venit la noi in tara. Unde dumneata ai fost de acord, atat timp cat el te plateste. Ooff rusine sa.ti fie, om bun de nimic ce esti!! Ti.ai vandut stramosii pt o mana de bani! Dar…domnule ponta,da.mi voie sa.ri spun, k dumnezeu nu doarme! Iar dumneata ai sa te trezesti intr.o mare mizerie, din care cu greu ai sa mai poti scapa! Ti.ai atras asupra dumneata blestemul stramosilor nostri! Intr.adevar a avut dreptate acest domn! Esti un IUDA care vinde credinta pe o mana de banuti! RUSINE!!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii