Noutăți

Un român, paznic de imigranți în Germania, face dezvăluiri incendiare

Răzvan Constantin face parte din personalul unei divizii de securitate și lucrează în campusurile Mannheim, Liemen și Schwetzingen, ne informează Puterea.ro

“Numai în Germania, din aproximativ 1 milion de refugiați, 75% au venit din zone fără război! 15% sunt violenți, agresivi, cu mari probleme de comportament, iar majoritatea acestor oameni cu probleme provin din Afganistan, Pakistan și Africa. Avem și foarte mulți țigani și musulmani de prin Serbia, Kosovo sau Albania, oameni care trăiesc de mulți ani în aceste țări. Mulți dintre ei vor să stea aici cât le permite statul german, pentru a mânca, a lua banii de la ajutorul social. Să știi că știrile sunt reale, există violuri”, ne-a spus Răzvan Constantin.

„Refugiații comit violente dar majoritatea se produc in campusuri. Se bat între ei. În cele mai mari campusuri se bat aproape zilnic. Firmele de securitate nu pot răspunde cu violență la violență, deoarece agenții de securitate vor avea mari probleme cu poliția daca lovesc un refugiat. Însă ei daca se lovesc între ei… sau chiar dacă lovesc agenți de securitate… poliția nu le face nimic, doar câteva zile de arest și îi aduc înapoi. Ei (imigranții – n.r.) nu răspund în fața legii precum un cetățean normal… Statul german îi protejează putem spune, pare o discriminare fata de germani. Și autoritățile țin ascunse aceste violențe din campusuri și chiar acte precum violurile sau violențele din afara campusurilor”, mai spune Răzvan Constantin, pentru PUTEREA.

Citește articolul integral aici: Puterea.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Un român, paznic de imigranți în Germania, face dezvăluiri incendiare

 1. cand vor “fi cazati” si in Romania , atunci vom avea salarii si pensii mai mici sau de loc , pentru , ca ei sa fie beneficiari – fara munca.

 2. S-ar putea să fie ”beneficiari” de vreun mic adaos metalic în scăfârlie!!

 3. Daca le.ar gasi de munca oriunde ei se regasesc lucrurile devin simple ptr.toti …..aceste persoane nu vor mai pleca din Europa ,trebuie sa fie clar ptr.toti atunci …esti oaspete in casa mea perioada care mi.o pot permite ,intr.e timp incerc sa te integrez undeva ….Ajutorul umanitar este valabil cand ai un proiect ptr.aceste persoane ….in acest moment avem toti dificultate
  si ei stiu…cand dai posibilitate unei persoane de a avrà banii sai si drepturile sale atunci pot sa.l obligi in automat sa aiba obligati ca orice cetatean

 4. violenta, violurile si nedreptatea, protejate de autoritati? civili sunt straini in propria tara,nau drepturi la liniste si altele, lumea se rstoarna cu susul in jos, FIECARE IN TARA LOR, CINE VREA PROFITORI ? VA AVEA PARTE DE ZILE AMARE.

 5. Autoritatile germane se ocupa de fiecare cerere de refugiu in parte. E lucrul lor sa determine cine a fugit de pericol, nu trebuie sa-mi spuna un paznic cati au venit din zone fara razboi.
  Refugiatii ar lucra in Gemania dar nu le e permis atat timp cat nu li s-a luat o decizie pozitiva asupra calui lor. Examinarea cazurilor poate dura mai mult de un an. Autoritatile sunt supraincarcate.

  Cine crede ca politia germana permite strainilor sa comita violenta nepedepsit, n-are decat sa incerce.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii