Cunoaste lumea

Noutăți

Viktor Orban dă de pământ cu Imigrația arabă: „Este o otravă pe care noi nu o vom înghiți”

 •  
 •  
 •  

Dacă în țara vecină Viktor Orban este clar și respinge politica aberantă a UE de islamizare a țărilor membre, politică prin care se aruncă în haosul terorist țări care până mai ieri erau sigure (vezi Germania și Franța), nu același lucu se poate spune despre autoritățile de la București care, deși au crâcnit acum un an de formă, sunt în realitatea foarte „corecte politic” și pupă cu slugărnicie mâna birocraților de la Bruxelles și a catastrofei politice Angela Merkel.

Oare când vom avea și noi lideri curajoși și patrioți care să spună precum Orban că: „Pentru noi, migraţia nu este o soluţie, ci o problemă (…), nu este un medicament, ci o otravă, nu avem nevoie de ea şi nu o vom înghiţi”?

Dacă Brexitul este dovada eșecului politicilor europene, lovitura pe care Orban se pregătește să le-o dea liderilor europeni s-ar putea să pună batista pe țambal și în ceea ce privește imigrația. Pe 2 octombrie, ungurii sunt chemați să își exprime poziția printr-un referendum în legătură cu cotele obligatorii de imigranți impuse de Uniunea Europeană. Cum răspunsul îl cunoaștem deja, în sensul că va fi un vot zdrobitor împotriva acestor cote obligatorii, el va inspira și alte state europene rebele.

Până la urmă, dacă apologeții metisării națiunilor europene – Merkel și Hollande – vor atât de mult să aducă în Europa vreo cinci milioane de musulmani, să o facă în țările lor și cu banii lor, dacă națiunile care i-au ales chiar își doresc asta. De ce ar trebui ca și restul statelor să accepte așa ceva, atâta vreme cât nici nu o doresc și nici nu au participat (precum Franța, spre exemplu) la destabilizarea lumii arabe.

Cotele obligatorii nu vorbesc despre democrație și o Uniune Europeană liberă, ci anunță dicatura europeană care ni se pregătește. Deocamdată cei care conduc România au orbul găinii și pretind că ei nu văd așa ceva. Doar că orbii nu ne pot duce spre mai bine!

Daniel Roxin

 

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Viktor Orban dă de pământ cu Imigrația arabă: „Este o otravă pe care noi nu o vom înghiți”

 1. Cat de las si tradator sa fi ca sa accepti in tara ta asemenea hoarde de barbari care iti spun in fata ca scopul lor este sa islamizeze intreaga Europa si sa introduca sharia.
  Cat de orb sa fi,sa nu intelegi si sa nu iti pese de tara ta pentru care stramosi nostri sau luptat cu arma in mana.
  Respect pentru Viktor Orban, un adevarat sef de stat.

 2. Da, au orbul gainii si duhul supuseniei. Dar si noi,,prostimea” avem un cuvant de spus si chiar putem schimba directia daca ne pasă..

 3. Robert Ransburg // 1 august 2016 at 13:58 // Răspunde

  Stimate domn Roxin,
  am citit articolul Dvs. și am o întrebare la adresa Dvs. Întrebarea nu se leagă de conținutul articolului, ci se refera la limbajul folosit.
  Eu vorbesc foarte bine românește, dar nu sunt român si deaceea nu înteleg 2 metafore ale Dvs.: „a pune batistă pe ţimbal” si „orbul găinii”.
  Întrebare: de ce folosiți astfel de metafore? Nu găsiti cumva cuvinte din limbajul „normal” de a Vă exprima destul de clar? Nu vreţi, ca si altii ca mine să Vă înteleagă? De fapt am observat acest lucru de mai multe ori în reportaje in limba romana. Păcat! Asemenea limbaj pueril n-are ce căuta în discuții politice.

  • Domnule draga, expresiile despre care vorbesti nu sunt ,,puerile”, ci fac parte din bogatia limbii romane,sunt expresii extrem de plastice,cu mare putere de sugestie.Aceasta este adevarata limba romana si nu este vina domnului Roxin ca dumneata nu cunosti decat limbajul uzual sau asa-numita ,,limba de lemn”.In loc sa ceri domnului Roxin sa isi schimbe vocabularul, mai bine pune-te dumneata sa inveti limba romana asa cum trebuie pentru ca ,de fapt,habar nu ai ce e aceea o limba,in general.

 4. Cand va avea si Romania un Viktor Orban?Un tip vertical care stie sa faca ce este mai bine pt.tara lui.Cand merge la Bruxelle nu privestea lumea de la genunchi in jos cum fac lingaii din Romania….Ii priveste in ochi si isi impune punctul de vedere.
  Romania ridica moschei si catedrale….si poporul traieste la limita saraciei.
  Din anii 90 si pana in prezent ne-au condus numai tradatori de neam….au vandut tara occidentului,si-au facut plinu’,si daca treaba se termina prost,fug din tara ca au banii furati pusi bine in paradisuri fiscale…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii