Noutăți

Un român a stabilit un nou record Guiness Book: cel mai lung zbor pe un Hoveboard. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Românul Cătălin Alexandru Duru a stabilit un nou record Guiness Book: “Cel mai lung zbor pe un Hoveboard” pe lacul Ouareau din Quebec, Canada.

Folosind un prototip construit de el însuși, pe care l-a descris ca fiind primul hoveboard din viața reală, Cătălin a spus că: ‘Voi demonstra că un zbor stabil se poate realiza cu un aparat pe care poți să stai și să îl controlezi cu picioarele.”

Declarația lui a fost confirmată. Pentru a stabili un nou record, Cătălin ar fi trebuit să parcurgă minim 50 de metri, iar el a zburat cu Hoveboard-ul 276 de metri.

Vezi video (sursa video 220.r0):


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Un român a stabilit un nou record Guiness Book: cel mai lung zbor pe un Hoveboard. VIDEO

 1. poate ne explia cineva ce sursa de propulsie a folosit ca din filmare nu se vede nimic. nu are nimic in spate iar placa e neverosimil de subtire ,chiar daca ar fi alimentata electric cu acumulatori. tinind cont ca el ar cantari vreo 60-70 kg ,plus placa respevtica, asta ar duce la o grutate de 90-100 kg. cum draq propulsezi 100kg in aer doarcu cateva elicii????

 2. NE AMINTIM DE MULT REGRETATUL INVENTATOR IUSTIN CAPRA, AUTOR A NU MAI PUTIN DE PASTE 150 DE INVENTII BREVETATE, DAR SI AL ALTORA, PRECUM CEA A RUCSACULUI ZBURATOR-INVENTIE ADOPTATA DE AMERICANI PENTRU TRUPELE SPECIALE!!! INVENTIILE LUI IUSTIN CAPRA SE REGASESC PE YOUTUBE.

 3. Eu l-am vazut in direct de foarte aproape, e totul strict artizanal, acceleratorul e facut cu un patent, tot e fixat cu banda americana. Trucul consta in cele 4 motoare de inalta tehnologie, ce dau o forta incredibila. Are acumulatori de litiu foarte mici, de foarte mare amperaj.
  E un om cu care se poate mandri orce tara. Bravo!

 4. http://www.atresplayer.com/television/programas/hormiguero/temporada-5/capitulo-10-karlos-arguiano_2015091600003.html#fn_ayuda_lay
  Aici il pueti vedea de aproape. E invitat in un program de telwviziune in Spania. Trebuie sa dati pecursorul videoului cam pe la 3/4.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii