Noutăți

Un robot umanoid cu capacități uimitoare. Video

Roboții umanoizi sunt de la an la an mai performanți, lucru ce ar trebui poate să ne ingrijoreze și nu să ne bucure. Aceștia vor fi viitorii muncitori în fabrici și nu numai, rata șomajului în rândurile populației de pe planetă crescând.

Nu este însă și părearea celor de la Boston Dynamics, unul din liderii mondiali în domeniul ingineriei robotice, preluat de Google, care caută varianta perfectă a robotolui umanoid. Așa s-a născut Atlas!

rxqdzyg4m7cbmyhxl1rj

Noua versiune a robotului Atlas a fost prezentată în această săptămâmă. Are 1,75 metri înălțime și 82 de kilograme. Funcționează cu “o baterie care poate fi atașată atât la interior, cât și la exterior, și are noi captatori plasați în membrele inferioare care îi permit să își păstreze echilibrul pe teren accidentat sau dacă este împins.” {agerpres)

A fost îmbunătățit sistemul său de detectare a obstacolelor, poate merge pe stradă sau în pădure fără să fie conectat la o sursă de energie,  își menține echilibrul, nu cade cu ușurință și poate fi programat să realizeze diferite sarcini … pe care probabil ar trebui să le rezolve numai omul!

Cu toate că prețul este unul pe măsură și mulți clienți au remarcat zgomotul făcut de motorașele robotului, producătorii intenționează să se orienteze spre piața civilă si domeniile de cerere economică.

boston-dynamics-introduces-atlas-the-next-generationMădălina Corina Diaconu

surse: futura-sciences.com, bostondynamic.com, agerpes
.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Un robot umanoid cu capacități uimitoare. Video

 1. Banda Ioana Claudia // 26 februarie 2016 at 13:38 // Răspunde

  Elita mondială doreşte o umanitate conectată artificial la tehnologie pentru a fi manipulată mental mai uşor, cu finalitate cip-uri. În video-ul ,,Why does your passion matter”, a lui Kimbely Foster Gamble se vorbeşte despre această tendinţă, de care vorbeşte şi David Icke în cartea sa ,,The Perception Deception”, Transhumanism. Este foarte periculos din punctul meu de vedere să îţi laşi mintea condusă de nişte calculatoare care au în spate nişte entităţi crude şi malefice! Avem tot universal în noi înşine, de ce am avea nevoie de o tehnologie care să ne manipuleze creierul? Bineînţeles în scop bun acestă tehnologie ne poate ajuta să ajungem la armonie şi pace cosmică în Galaxie, de care ne spune Dr. Steven M. Greer, dar cine ne garantează că cei care astăzi o deţin o vor face spre binele nostru şi al umanităţii? Vă mulţumesc!(http://www.thrivemovement.com/why-does-your-passion-matter.blog)

  • Robotii au fost creati pentru ca oamenii au refuzat sa mai fie sclavi.
   Acum oamenii au un standard de viata mai bun decat al regilor din trecut.
   Totusi modul de viata modern este obositor si stresant, asa ca oamenii nu mai vor sa munceasca/robo-teasca pentru stapani.

   Stapanii au decis ca oamenii sunt prea destepti si greu de controlat asa ca ii vor inlocui cu sclavi mai obedienti, care lucreaza pana crapa, apoi sunt reparati sau reciclati.

   Oamenii trebuie sa fie cat mai putini, ca resursele ramase sa fie impartite intre elitele mondiale care vor trai in palate din AUR masiv si Diamante, sau orice ar mai visa elitele viitorului rupte de realitatea naturala.

   Abureala cu suntem prea multi nu tine, exista inca multe zone necultivate, se pot cultiva copaci care produc nuci, seminte, fructe, ar fi benefici si pentru animale si pentru oameni.

   Am vazut nuc crescand pe stanca goala(la Râmeți), printre pietre si smocuri de vegetatie argintie, natura are o putere extraordinara.

   Toate padurile taiate trebuie cultivate cu specii rezistente care produc hrana, alternand speciile intre ele pentru a le mari rezistenta.

 2. cetățeanul tulburat // 26 februarie 2016 at 14:49 // Răspunde

  Doctorașul, Steven Greer, e un personaj foarte ciudat…Am impresia că e un alien cu față umană…Are prea mult tupeu și povestește lucruri pe care americanii le țin secret de zeci de ani…Un cetățean oarecare de-ar povesti public ce povestește el, ar fi eliminat rapid…

  • Banda Ioana Claudia // 27 februarie 2016 at 10:52 // Răspunde

   Ai citit cartea Dr. Steven M. Greer: ,,Adevărul ascuns, informaţii interzise”? Dacă ai fi citit-o nu ai mai fi scris ceea ce ai scris. Oamenii sunt 7,5 miliarde pe pământ şi fiecare are câte o opinie, cum crezi că toate pot fi adevărate sau benefice? Plină lumea de păreri pentru că sunt gratuite, daca ar costa bani, nu ar mai abera lumea aşa la fiecare comentariu….sau măcar s-o facă cu scop benefic tuturor. Aşa cum spunea Omraam Mikhael Aivanhov, părerile oamenilor diferă deoarece inima lor diferă. Mulţumesc. Te-aş sfătui să îi citeşti cartea ,,doctoraşului”, şi să nu mai spui lucruri pe care nu le cunoşti, sau să pui la îndoială oameni atât de integri. Urmăreşte pe Youtube: ,,Dr. Steven M. Greer ,,There is a man who is smarter that Einstein and Tesla”, şi ai să afli mai multe despre caracterul nobil al ,,doctoraşului”; Toate cele bune! (ps Deja mulţi americani vorbesc despre lucururi pe care guvernul lor le ţin secret deoarece s-au trezit, sper ca şi noi să o facem, ÎN MASĂ! 🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii