Noutăți

Un primar din Franța solicită întervenția armatei pentru că MIGRANTII i-au transformat orașul în „zonă de RĂZBOI”. Video…

  •  
  •  
  •  

Așa cum s-a mai spus pe site-ul cunoastelumea.ro și în alte situații, Franța este sub asediu musulman, multe dintre orașele ei din sud fiind aproape de o majoritatea musulmană.

Astăzi, datorită noului val de imigranți girat de Merkel și Hollande, francezii nativi simt că li se fură țara pur și simplu, că sunt discriminați la ei acasă în folosul multiculturalismului, al islamizării Europei dorit de păușarii din umbră.

Iar în acest sens, un exemplu grăitor este orașul Calais une primarul Natacha Bouchart a ajuns să declare într-un interviu acordat televiziunii publice franceze că violențele provocate de migranți au ajuns la un nivel incontrolabil și că se impunea de mult timp intervenția armatei.

Conform Aktual24.ro, << Primarul a spus ca polita este „extenuata”, nu mai poate sa faca fata la violentele iscate in tabara de migranti de langa oras. Numarul migrantilor a ajuns la o cota record de 9.000 de oameni. Multi dintre acestia se dedau zilnic la violente, in special impotriva soferilor de camioane, in speranta ca vor fi lasati sa treaca in Marea Britanie.

„A trecut mai bine de de un an de cand am cerut armatei sa intervina. Este stare de razboi in Franta, iar Calais face parte din Franta, prin urmare nu intelegem de ce aici nu sunt aceleasi reguli ca in restul tarii. Trebuie ca legile republicii sa fie puse in aplicare”, a declarat Natacha Bouchard, citata de Express.

Ea a mentionat ca ofiterii de politie sunt atacati in fiecare noapte, iar in cadrul taberei de migranti violenta este in continua crestere. „Viata noastra de zi cu zi a devenit foarte dificila”, a mai spus primarul.>>

Cum e posibil, așadar, ca într-o țară europeană care se vrea lider al Europei, de un an de zile migranții să facă legea iar tu stat francez să tolerezi așa ceva? Ce fel de refugiați de război sunt acești oameni dacă ei vor să impună prin violență locul în care vor să ajungă? Acestea sunt doar două întrebări retorice care pun în evidență că nu vorbim despre refugiați de război în cazul majorității lor și că tot circul urmărește islamizarea Europei, destabilizarea ei…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Un primar din Franța solicită întervenția armatei pentru că MIGRANTII i-au transformat orașul în „zonă de RĂZBOI”. Video…

  1. Problema,reacție,soluție.Studiata și aplicata de mii de ani.

    • Planul iluminatilor , creaza o problema , reactioneaza dupa un timp si dupa solutia care tea fecteaza si pe tine ( sistem de securitate , supravrghere , insprirea legi )

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii