Noutăți

Ultimatum de la Erdogan: ori UE lasă liberi în Europa 80 de milioane de turci, ori Turcia ne trimite 3 milioane de imigranți

 •  
 •  
 •  

Dictatorul Erdogan nu se desminte. După epurările criminale, de tip bolșevic, din Turcia în care zeci de mii de profesori, militari si alți intelectuali au fost arestați sau au fost dați afară din instituțiile în care lucrează, chiar și pentru simpatii pro Gulen, islamizatorul șef al Turciei dă Europei un ultimatum: ori UE lasă liberi în Europa 80 de milioane de turci, ori Turcia ne trimite 3 milioane de imigranți.

Cu alte cuvinte, din punctul de vedere al lui Erdogan problema se pune doar în această cheie: cum vreți islamizarea, prin intermediul turcilor sau prin intermediul imigranților-refugiați?

Iată ce ne spune în acest sens Active News.ro:

“Guvernul Turciei dă un ultimatum Bruxellesului fixând ca dată limită luna octombrie pentru liberalizarea vizelor de călătorie pentru cetățenii turci. În caz contrar, Ankara va amenința cu denuntarea acordului privind limitarea accesului refugiaților în interiorul UE, potrivit IB Times.

Turcia mizează pe controlul pe care îl deține asupra a 3 milioane de refugiați din Siria și Irak, care sunt blocați  să ajungă spre Vestul Europei”

După jumătate de mileniu în care Imperiul Otoman a jefuit Europa și a ucis popoarele pe care le-a avut în cale, Turcia, urmașa Imperiului, se vrea și acum Șmechera Europei.

Din păcate, o Europă debusolată, dezbinată, cu lideri penibili care fac jocurile păpușarilor planetari pare mai degrabă la mâna Turciei, decât la timona Continentului.

Vedem ce va fi…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Ultimatum de la Erdogan: ori UE lasă liberi în Europa 80 de milioane de turci, ori Turcia ne trimite 3 milioane de imigranți

 1. Epurarile criminale de tip bolsevic??? Hahahaha! Pai abia ce vrura aia sa-l asasineze. Au trecut cu tancul peste oameni pe strada. Au decretat legea martiala ca sa poata omori pe cine aveau chef. Iar din dorinta de a inlatura dictatura dictatorului, o puneau de-o dictatura militara. Cine e criminalul?
  Pai tot propaganda americaneasca de doi lei?
  Toata presa aservita SUA&co face pe amnezica. Nu conteaza ce-au incercat niste criminali si tradatori sa faca intr-o tara, conteaza s-o sucim dupa interes. Pana una alta, Erdogan nu le-a facut mare lucru, ii da afara pe capete, ceea ce este si normal dupa o asemenea actiune care nu e opera a doi, trei insi si unde trebuie tinut cont si de puterea externa care a sustinut-o. Orice om cu un neuron in cap ar putea sa-si inchipuie ce s-ar intampla in SUA, daca ar exista un asemenea complot impotriva presedintelui. Ba ar fi distrus si vreo cateva tari fara nici o legatura cu subiectul.
  Erdogan era dictator si inainte de lovitura incercata de marionetele SUA.
  Cat despre Europa, atata vreme cat este vasalul SUA nu va fi in stare de nimic. Si cum ar putea sa fie altfel?

 2. Din pacate nu mai avem un Mihai Viteazul sau un Stefan cel Mare……..

 3. Intrebare: cati locuitori (daca se poate doar turci) are Turcia? 80 milioane mi se pare cam mult. Sau vrea sa mute toata Turcia in Europa?

 4. Adevar graiesc // 17 august 2016 at 22:21 // Răspunde

  Pe bune?
  Chiar daca da drumul la emigranti, Europa n-are granite ca sa-i respinga? Si chiar daca n-are, nu poa’ sa le faca? Si daca nu stiu sa le faca, sa-i intrebe pe unguri, ca aia stiu repede si bine.

 5. Titlu pe nasul.tv: “SUA mută arme nucleare din Turcia în România”.

  Ups!
  E nasol!…
  De fapt e foarte nasol!
  Oameni buni, fiti cu ochii pe Turcia! Turcia se apropie cu pasi prea repezi de final.

  Pacat.
  Turcia are 80 de milioane de oameni care-si vad de treaba. Deja parca plang pentru ei.
  Dumnezeu cu mila!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii