Noutăți

Trump, cel mai HĂRȚUIT președinte din istoria Statelor Unite. Aceasta este REȚEAUA vânătorilor!

Evz.ro: Donald Trump este perceput (pe bună dreptate!) de Sistemul globalist drept cel mai mare dușman al său. Așa că urmărește să-l distrugă. Orice ar face, Donald Trump este vânat de Democrați și aliații lor: congresmeni, procurori, miniștri ai justiției din statele membre, experți ai opoziției, funcționari sau activiști pentru drepturile omului, într-un mod fără precedent la adresa unui președinte american.

Hăitașii urmăresc neobosit presupusa afacere de complicitate a lui Trump cu rușii, Organizația Trump (care cuprinde circa 500 de companii), Fundația Trump, un hotel al lui Trump, taxele lui Trump, finanțarea campaniei electorale a lui Trump și presupuse operațiuni de spălări de bani.

„Asalturile neîncetate împotriva acestui președinte pe toate aceste fronturi erau până acum de neimaginat și sunt absolut fără precedent”, afirmă Sidney Powell, avocat din Texas, a cărui carte, „License to Lie”, dezvăluie corupția din Departamentul de Justiție. „‘Rezistența’ a coborât până la cele mai josnice niveluri pe care sper că vor trăi pentru a ajunge să o regrete. Au devenit cu adevărat niște ‘slugi cu misiunea de a-l distruge pe președinte’”, adaugă Powell, citat de Washington Times.

Trump a scris joia trecută pe Twitter: „Asta se numește hărțuire prezidențială.” Simultan, presa, pe care conservatorii o consideră cea mai ostilă care a existat vreodată la adresa unui președinte de la Casa Albă, a avut grijă să alimenteze campania anti-Trump (în special presupusa complicitate cu Rusia) cu sute de articole. Multe dintre ele false.

Media Research Center a făcut o analiză a buletinelor de știri de seară ale NBC, ABC și CBS și au descoperit că acestea au un conținut în proporție de 90% defavorabil la adresa lui Trump.

Nu mai departe de săptămâna trecută, National Public Radio a fost nevoit să dea o dezmințire privind faptul că Donald Trump Jr. a indus în eroare Congresul privind construirea unui hotel în Rusia.

WikiLeaks și Paul Manafort au dezmințit și ei categoric o relatare neconfirmată a ziarului britanic The Guardian potrivit căreia fostul director de campanie al lui Donald Trump ar fi avut trei întâlniri la Londra cu Julian Assange. Site-ul WikiLeaks a publicat e-mail-uri ale Partidului Democrat furate de agenți ai serviciilor secrete ruse.

Potrivit Washington Times, rețeaua bine finanțată a Democraților și a aliaților lor implicați în frontul anti-Trump cuprinde: (Citeste mai mult: Evz.ro)

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii