Noutăți

Țiganii români din Paris se dau sirieni pentru a cerși mai cu folos: “Familie siriană SOS”. Video

 •  
 •  
 •  

Țiganii din România ajunși la Paris se luptă din greu pentru a face un ban cinstit, ca să mănânce și gura lor ceva, muncă prin care contribuie și la promovarea imaginii României peste hotare. Dacă până nu demult se dădeau infirmi, astăzi o parte dintre ei au trecut la alt nivel și se pretind refugiați sirieni, mizând pe emoția creată în Franța de drama siriană.

Astfel, conform Pro Tv,  <<La aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de cateva saptamani, au aparut cersetori tinand in mana cartoane pe care au scris “familie siriana SOS”. Jurnalistii francezi au incercat sa tina o conversatie in araba cu ei. “Esti siriana?” o intreaba un reporter pe una dintre tinerele care cerseau in strada. “Da, vin din Alep” este tot ce poate sa raspunda femeia. In araba nu intelege nimic. La final recunoaste ca este româncă, relateaza francetvinfo.fr.>>

Și uite așa, în fiecare zi țiganii cerșetori plecați din România mai pun o cărămidă la întărirea relației româno-franceze, la îmbogățirea imaginii țării în care s-au născut!!!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Țiganii români din Paris se dau sirieni pentru a cerși mai cu folos: “Familie siriană SOS”. Video

 1. Din cauza tiganilor cercesatori Romania a facut compromisuri sa poate intra in UE, etc .... // 4 octombrie 2016 at 9:10 // Răspunde

  Sunt multi tigani in Paris care si-au facut culcus in bulevardele din Paris! Isi chinuie prunci tinindu-i pe saltele (sau pe orice altcela) in strada!

  Din cauza tiganilor cercesatori Romania a facut compromisuri sa poate intra in UE, etc ….

  De fapt papusarii s-au folosit de tigani sa ne poata jefuii tara!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii