Noutăți

Terapia cu aur coloidal: secretul vitalității la orice vârstă

Există o concepție generală conform căreia sănătatea înseamnă lipsa unei boli. Însă un om care, deși nu suferă de o boală gravă, are un nivel scăzut de energie, gândește negativ și se simte mai tot timpul stresat, poate fi considerat sănătos?

Definiția stării de sănătate

Autorul cărții Dieta Înţeleaptă, Dr. Keith Scott-Mumby aduce o definiție sinceră și potrivită zilelor noastre: “Sentimentul pozitiv al unei stări de bine și o energie debordantă disponibilă ori de câte ori este nevoie, asta numesc eu sănătatea optimă”. Iar experiența și vârsta ne învață că sănătatea nu ține doar de corpul nostru fizic, ci mai ales de minte, suflet și echilibru interior.

Ingerarea cronică de pastile este o caracteristică a epocii noastre 

Din păcate, de multe ori căutăm echilibrul corpului în medicamentele prescrise de medici sau chiar de spoturile publicitare ce rulează la radio și TV.  Lipsa de timp sau de informații ne trimit direct la raftul cu suplimente sau alte pilule miraculoase care promit să ne readucă vitalitatea. Medicul ne recomandă vitaminele și mineralele atunci când suntem lipsiți de energie, magneziul atunci când suntem obosiți și stresați, fierul atunci când amețim și ne simțim slăbiți.

Întrebarea este dacă aceste suplimente sunt o alegere sănătoasă sau daca dimpotrivă pe termen lung produc efecte nocive.

Organismul nostru este capabil să producă singur metalele de care are nevoie

Este ciudat că există atât de multe suplimente recomandate, da puține lămuriri în ceea ce privește originea sau modul în care au fost create. Se știe deja că aceste suplimente alimentare pot avea o serie întreagă de efecte nefavorabile.

De exemplu:

– fierul ingerat se poate acumula în țesuturi  sau organe, inclusiv în ficat și inimă,

– calciul poate provoca probleme la nivelul rinichilor,

– ingerarea aurului monoatomic poate cauza, în timp, distrugerea celor 10 spirale ADN

Cercetătorii din domeniu au demonstrat că metalele de care organismul are nevoie sunt diferite de cele întâlnite în natură. Acestea din urmă au o structură spiralată, fiind lanțuri proteice care simulează metalele minerale, tocmai din acest motiv organismul le respinge. Totuși, care este cea mai sănătoasă modalitate de a reface stocul de minerale atunci când dezechilibrul s-a produs?

Răspunsul este simplu: putem stimula organismul să-și producă singur metalul necesar.

Stimulează-ți corpul să producă aurul său propriu

Cu câțiva ani în urmă, oamenii de știință au dovedit că organismul uman este capabil să își producă singur metalele de care are nevoie. Structura ADN-ului nostru, secvențialitatea bazelor sale primare influențează cantitatea de metale pe care corpul o produce.

Cercetările nu s-au oprit aici. După ce profesorul francez Etienne Guillé a descoperit că ADN-ul uman conține metale precum aur, fier, zinc,  ș.a., biofizicianul rus Piotr Garjajev împreună cu echipa sa  a  demonstrat că prin intermediul fenomenului de rezonanță, moleculele ADN-ului uman pot fi  influențate. Mai mult ele pot prelua și amplifica în structura lor informația transmisă de către sursa de la care s-a produs rezonanța.

În România singurul dispozitiv creat pe baza acestor principii este Bio Synergy, creat de echipa de cercetare Aimgroup.  Acest dispozitiv transmite o informație subtilă la nivelul ADN-ului, stimulează structurarea normală a secvențelor,  astfel încât organismul începe să producă metalele sale proprii. Metalul ales ca sursa de la care se transmit informațiile este aurul coloidal.

Terapia cu aur coloidal: secretul vitalității la orice vârstă

Beneficiile aurului asupra corpului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.  Tradițiile antice cunoșteau acest metal ca fiind purtătorul energiei solare, iar în prezent  nanoparticule de aur sunt folosite în depistarea anumitor forme de cancer.  Se știe deja că aurul este prezent în ADN-ul nostru,

0, 2 mg de aur are o persoană de 70 kg.

Stimularea cantității de aur din organismul nostru prin ședințele cu Bio Synergy are ca efecte:

– îmbunătățește funcționarea glandei pineale și hipofize,

– purifică sângele,

– amplifică tonusul organismului,

– oferă energie, vitalitate și odihnă tuturor celor  care au fost supuși stresului sau oboselii îndelungate.

O ședință cu acest dispozitiv durează 30 de minute pe zi și poate fi făcută oriunde pentru că aparatul nu  este dependent de priză. Produce rezultate foarte bune ca adjuvant mai ales în tratarea depresiei, hipertensiunii arteriale și osteoporozei.

Mai multe informații despre terapia Bio Synergy găsești aici:

http://www.aimgroup.ro/produs/bio-synergy/

Un advertorial de Andreea Manea

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii