Noutăți

Strigătul disperării. Motivul pentru care o femeie a fost pedepsită cu lovituri de bici în fața unei moschei din Indonezia

Sute de oameni s-au adunat în fața unei moschei din Indonezia pentru a asista la pedepsirea publică a unei femei care ar fi arătat… afecțiune pe stradă pentru un bărbat, fără a fi căsătorită cu acesta. Imaginile care au făcut înconjurul lumii au fost surprinse în orașul Banda Aceh. Tânăra de doar 20 de ani, Nur Elita pe numele său, a fost biciuită, îngenunchiată și plimbată prin mulțimea de oameni strânsă pe stradă fiind dată ca exemplu negativ pentru încălcarea legilor Sharia.

După executarea pedepsei aceasta a avut nevoie să fie cărată în spate de mai mulți oameni pentru a putea ajunge la o ambulanță care o aștepta pentru a o transporta la spital.

ascac

De asemenea și bărbatul a avut de îndurat aceeași soartă. Acesta a fost forțat să îngenuncheze în fața mulțimii, în timp ce patru bărbați i-au aplicat loviturile de bici.

Sharia este denumirea unui set de legi islamice ce își au rădăcinile în Coran. În cadrul acestor legi este specificat și faptul că bărbații și femeile care nu sunt căsătoriți nu au voie au voie să aibă un comportament afectuos unul față altul.

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: dailymail.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Strigătul disperării. Motivul pentru care o femeie a fost pedepsită cu lovituri de bici în fața unei moschei din Indonezia

  1. Dobitoace care nu au ce cauta in Romania !

  2. niste salbatici cu tot cu legile lor nu sunt oameni ci animale

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii