Noutăți

ȘOCANT – ONU introduce agenda propagandei LGBT în grădinițe

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Organizația Națiunilor Unite a publicat un îndrumar, în versiune revizuită, privind educația sexuală, luând în considerare anumite elemente semnalate de  Planned Parenthood, pentru sprijinirea cadrelor didactice în misiunea de a răspândi în grădinițe ideologia și practica LGBTQIA +. Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) a revizuit și redenumit documentul „Educație sexuală completă” (CSE) din 2009, forțând ideea sexului bazat pe contracepție în ceea ce site-ul „New American” consideră a fi „un atac complet asupra drepturilor părintești și moralității tradiționale, și  care ar putea distruge o generație întreagă de tineri”, scrie LifeSiteNews.

În ciuda obiecțiilor unor state membre, „Ghidul Tehnic Internațional pentru Educația Sexuală” face ca ONU să mai facă un pas în față în ceea ce privește promovarea avortului, îndoctrinând copiii, de la cele mai mici vârste, cu propaganda pro-avort, pro-homosexualitate, pro-transgender și pro desfrîu. Și nu sunt puțini cei care spun că impunerea educației sexuale sexualizează copiii încă de la grădiniță, promovând masturbarea, avortul, confuzia de gen, homosexualitatea, părinții homosexuali, contracepția și sexul premarital.

„Ghidul Tehnic Internațional pentru Educația Sexuală este o abordare radicală, grafică a educației sexuale, care promovează în rândul copiilor, de la cea mai mică vârstă, promiscuitatea, avortul și diverse practici și identități sexuale”,  spune președintele Family Watch, Sharon Slater. „Este un atac  total asupra sănătății și inocenței copiilor din întreaga lume, venit din partea uneia dintre cele mai puternice instituții”, consideră Slater.

Obiectivele UNESCO pentru  copiii de grădiniță, care au împinit cinci ani, includ: Citește mai mult AICI


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on ȘOCANT – ONU introduce agenda propagandei LGBT în grădinițe

  1. Socant este ca aproape nimeni nu vede ca traim vremuri apocaliptice . Parintii preoti cu HAR , ne-au avertizat de aceasta , dar noi am luat in deradere aceasta ; iata ca acum traim aceste lucruri .

  2. Cred ca nu mai este demult o noutate ca, ONU e practic un cuib de vipere al Ocultei, prin care aceasta musca necontenit din suveranitatea statelor Lumii. Cu toate acestea, ONU nu are nicio autoritate de a implementa in vreun stat al Lumii, astfel de masuri de “noaptea mintii”. De aceea, atunci cand acest proiect demonic va deveni realitate in unele state de pe Glob, ne vom da seama imediat de tradarea si complicitatea elitelor de acolo!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii