Noutăți

Șocant: Mohamed, cel mai popular nume pentru nou-născuții din Marea Britanie. Adică islamizarea este pe cai mari!!!

Cum se mai întoarce roata destinului!…

La începutul secolului XX, Imperiul Britanic stăpânea peste 20% din pământul Terrei, adică cam de trei ori suprafața Europei. Sute de ani, britanicii au jefuit alte popoare, din America până în Africa sau India, furându-le resursele, exploatându-le munca pe nimic, vânzând sclavi, omorând oameni nevinovați. Sigur că, în astfel de condiții, crești economic, îți construiești palate și șosele, îți dezvolți și mai mult industria…

Dar iată că, de mai multe decenii, ca o compensare pentru crimele comise, Marea Britanie le-a permis multora din fostele colonii să se stabilească în Londra sau în împrejurimi. Și au venit atât de mulți încât astăzi Marea Britanie este copleșită de imigranți și de islam. Londra are primar musulman, capitala britanicilor având o majoritate formată din imigranți, iar într-o o serie de alte orașe s-au dezvoltat cartiere musulmane în care se aplică legea sharia.

Și ce dovadă mai bună am putea avea în sensul islamizării Marii Britanii decât faptul că, potrivit Oficiului Național Britanic de Statistică, Mohamed este cel mai popular nume de băiat în Anglia și Țara Galilor. În 2015, spre exemplu, s-au născut 7.361 de băieței care au fost botezați Mohammed, Muhammed, Mohammad sau Mohamed.

În condițiile în care musulmanii au o rată a natalității de 4-5 ori mai mare decât a britanicilor, putem estima că în câteva generații vor fi majoritari, iar Marea Britanie va fi condusă de ei, religia musulmană devenind prima religie a mândrului fost Imperiu Britanic.

Dacă este să fim corecți din punct de vedere istoric, putem spune că britanicii își merită soarta pentru toată exploatarea colonială pe care au făcut-o, pentru toată aroganța de care au dat dovadă în decursul timpului.

În același timp, ce se întâmplă la ei este un semnal de alarmă și pentru noi: dacă vom accepta cotele obligatorii de imigranți pe care vrea să le impună Germania și Franța, alte două țări în curs de islamizare, ne va aștepta, cândva, o soartă asemănătoare, pe care însă noi nu o merităm; decât dacă suntem proști!

Daniel Roxin 
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Șocant: Mohamed, cel mai popular nume pentru nou-născuții din Marea Britanie. Adică islamizarea este pe cai mari!!!

  1. O meritam ca prin comjunctura participam.

  2. sursa? eu am gasit altceva…
    “Amelia and Oliver were the most popular first names given to babies born in England and Wales in 2015.”

    http://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/livebirths/bulletins/babynamesenglandandwales/2015

    • Pentru ca Mohamad, Mohamed, Muhamad s.a.m.d. sunt fiecare contorizate separat, pt o diferenta de o litera. Impreuna sunt pe primul loc…

  3. Inteleg. Mersi de raspuns 🙂 …Karma e o curva. Poporul britanic s-a bucurat de foloase materiale provenite din jaful altor tari, de acum se vor bucura altii de ele. Nu stiu daca si in MB au aceasi politica anti-familie cum avem noi. Scandalul indemnizatiei pt cresterea copilului a dezvaluit ca 0,17% din beneficiari consuma o treime din bugetul pt indemnizatii. Noi probabil o sa disparem prima data si abia apoi o sa fim ocupati…deci da, suntem prosti ca natiune. Lipsa de reactie la problemele vitale o sa ne condamne la disparitie. Dar nu pe toti. Cei “0,17%” vor ramane, sa fie slugile celor care vor veni probabil…

  4. UK o merita din plin, sper sa se umple de toti ciuhabii. Toata istoria lor s-au dus peste altii, unde au ucis si jefuit, asa ca e o rasplata binemeritata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii