Noutăți

Slovacia interzice Islamul ca religie de stat. “Trebuie să facem orice pentru ca în această țară să nu se ridice moschei!”

Guvernul din Slovacia a aprobat o lege care prevede interzicerea Islamulului ca religie de stat.

Actul normativ a fost propus de Partidul Național Slovac (SNS) și prevede că o religie trebuie să beneficieze de cel puțin 50.000 de credincioși pentru a putea fi calficată drept religie de stat, scrie The Independent.

Conform statisticilor recente, în Slovacia, țară cu peste 5 milioane de locuitori, trăiesc aproape 2.000 de musulmani și nu există nicio moschee.

“Islamizarea începe cu un kebab și este deja in desfăsurare in orașul Bratislava. Haideți să ne gândim cu ce ne vom confrnta peste 10 ani”, a declarat un politician din SNS pentru Reuters. “Trebuie să facem orice pentru ca nicio moschee să nu se ridice aici”, a continuat acesta.

bratislava
Bratislava

Citește articolul integral pe ActiveNews

Spre deosebire de state precum Ungaria, Polonia sau Slovacia care înțeleg pericolul islamizării Europei, pericolul distrugerii culturii europene (proces în desfășurare accelerată în Franța și Germania), Iohannisul nostru s-a angajat, așa cum știți deja, să deschidă ușile imigranților în cadența pe care i-o dă Merkel și, împreună cu Ponta, să construiască o Mega Moschee în centrul Bucureștiului.

Deocamdată pericolul nu pare mare pentru noi dar situația se poate schimba radical, în doar câteva luni de zile, dacă păpușarii vor asta. Imaginați-vă că Turcia se supără și lasă refugiații și imigranții de pe teritoriul ei să plece spre Europa… Sunt “doar” 3 milioane și mai vin… Nu uitați că ruta veche prin Serbia și Ungaria este blocată, că Bulgaria este total ostilă imigranților, iar noi avem ditamai plaja primitoare la Marea Neagră.

Dacă se dorește asta, România va fi nu doar rută de trecere către Occident, ci și tabără de redistribuire. Într-o astfel de variantă, pe teritoriul României ar putea fi permanent zeci sau sute de mii de imigranți musulmani, iar mulți dintre ei se vor plimba liberi prin țară.

Cu o conducere slabă și obedientă ca cea pe care o avem acum, dezastrul poate fi total! Se va putea opune România unui astfel de scenariu?

Adrian Albu

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Slovacia interzice Islamul ca religie de stat. “Trebuie să facem orice pentru ca în această țară să nu se ridice moschei!”

  1. Câtă diferenţă de atitudine :
    recent, “Magistraţii” francezi au cerut autorităţilor din oraşul Publier să elimine dintr-un parc public o statuie a Fecioarei Maria !
    Localitatea Publier are o populaţie de aproximativ 6.000 de persoane şi este situată pe malul lacului alpin Geneva, la doar câţiva kilometri de graniţa cu Elveţia. Autorităţile locale au la dispoziţie trei luni pentru a elimina statuia Fecioarei Maria. Orice zi de întârziere va atrage o penalizare de 100 de euro.

  2. Islamizarea ROMANIEI începe cu un kebab.
    BOICOTEAZA restaurantele KEBAB din RO – DACA ESTI PATRIOT A TARII TALE!
    Schimbarea se face de jos, de la oamenii simpli, NU PERMITE celora ce conduc, sa trasnforme TARA TA in ROMISTAN!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii