AIM radionica curs online

Noutăți

Sebastian Ghiţă a fost capturat noaptea trecută la Belgrad. Avea documente false și pretindea că e sloven… Cum era “deghizat”?

Adevarul.ro: Sebastian Ghiţă a fost capturat noaptea trecută la Belgrad. Fostul parlamentar era dat în urmărire generală după ce pe 21 decembrie 2016 a dispărut încălcând termenii controlului judiciar. La jumătatea lunii martie a.c. a apărut informaţia că acesta s-ar ascunde în Serbia. La momentul respectiv, informaţiile au fost negate inclusiv de premierul Sorin Grindeanu.

Potrivit unor surse judiciare Sebastian Ghiţă avea documente false pretinzând că este cetăţean sloven. În momentul reţinerii, afaceristul era însoţit de fratele său.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, in cursul acestei nopţi, in Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian”, anunţă IGPR, care precizează că „în momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E”.

Sebastian Ghiţă va fi extrădat şi odată ajuns în ţară va fi încarcerat. Asta pentru că pe 10 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri fiind dat şi în urmărire internaţională, prin Interpol.

Citeste mai mult: adev.ro/oodrri

Conform Libertatea, aceasta este o fotografie care arată noul look al lui Sebastian Ghiță, cel cu care încerca să fie mai greu de recunoscut:

sebastian nou


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Sebastian Ghiţă a fost capturat noaptea trecută la Belgrad. Avea documente false și pretindea că e sloven… Cum era “deghizat”?

  1. Camelian Propinaţiu // 14 aprilie 2017 at 11:57 // Răspunde

    Fantastic! Nimeni nu se mai aştepta. Şi de Sfintele Paşti! Până şi presa îşi pierduse orice speranţe rezonabile, gândind exotic. Incredibil! E un senzaţional succes al guvernului, echipa Dragnea putând prelua iniţiativa mediatică în Combaterea Corupţiei, dupa ce oengeurile şi Autoelita n-au valorificat măcar printr-o proclamaţie Revoluţia de Catifea din Februarie!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii