Noutăți

Se înfiinţează “Partidul lui George Soros” cu ONG-urile finanţate de el în România!!!

 •  
 •  
 •  

„Iniţiativa România” şi „Fundaţia Friedrich Naumann” au organizat la sfîrşitul săptămînii trecute la Predeal o întîlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid. Între VIP-uri, Nicuşor Dan, preşedintele USB, şi Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii şi fost candidat al Partidului „Forţa Civică” al lui Mihai Răzvan Ungureanu! (Cotidianul.ro)

Această întîlnire l-a avut în centrul atenţiei pe Nicuşor Dan, care, după alegerile din Bucureşti, a anunţat că va transforma partidul local „Uniunea Salvaţi Bucureştiul” în partidul naţional „Uniunea Salvaţi România”. Întrucît acest proces este greoi, Nicuşor Dan a anunţat deja că strategia sa cuprinde atragerea unor forţe locale provenite din „societatea civilă” şi formaţiuni politice mărunte care au participat la ultimele alegeri. Exact acest lucru s-a întîmplat la întîlnirea de la Predeal din 25-26 iunie 2016.

Oarecum surprinzătoare a fost prezenţa la această întîlnire a lui Vlad Alexandrescu, demis recent din funcţia de ministru al Culturii. Pe fondul relaţiei tensionate dintre preşedintele ţării şi şeful SIE, legătura lui Alexandrescu cu MRU şi prezenţa lui pe listele partidului „Forţa Civică” l-ar face incompatibil cu proiectul „Partidul Meu”, pe care este din ce în ce mai evident că şi-l doreşte Klaus Iohannis. Dar probabil că mai puternice sînt legăturile lui Vlad Alexandrescu cu Andrei Pleşu, Colegiul „Noua Europă” şi GDS! Iar cînd vorbim despre GDS, inevitabil trebuie să ne referim la miliardarul George Soros şi banii săi, cu care GDS a supravieţuit de 26 de ani!

Cu alte cuvinte, acest cuplu format din Nicuşor Dan – Vlad Alexandrescu, despre care nu ştiam să fie în aceeaşi barcă, dar care acum stau la aceeaşi masă pentru construirea unui nou partid, îşi găseşte liantul prin banii lui George Soros, căci, se ştie, şi şeful USB este vechi client al miliardarului american!

Ion Spânu

Citește articolul integral aici: Cotidianul.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Se înfiinţează “Partidul lui George Soros” cu ONG-urile finanţate de el în România!!!

 1. Carianopol // 1 iulie 2016 at 18:02 // Răspunde

  Nu e nici o surpriza. Toata cloaca basista-iohanista-kovesista-coldista-ungureanoista, are acelasi stapan. Cel putin deocamdata. Poate brexitul, odata cu fisurarea “axei” careia i se vindea Basescu in direct,odata cu tara, imediat dupa preluarea puterii, va face ceva valuri in unitatea de monolit a acestui Sistem antiromanesc.

 2. Ultimele piese din puzzel-ul România care-i lipseau hienei “filantropiste” Soroş au fost primăriile !
  De la epoca fanariota si apoi a “democrat-popular”-ului Stalin până azi nimeni nu a mai avut atâta influenţă şi subordonare prin marionetele servile montate prin CORUPŢIE, TRĂDARE şi ŞANTAJ în locurile cheie ale României :
  1)Preşedenţia.
  2)Guvernul, care include evident toate deciziile dinînvăţământ, sănătate, referitor la resursele naturale şi armata ! Pt. supracontrol al deciziilor, Guvernul României este obligat să se consulte cu “societate civilă” formată dintr-o plenitudine de ONG-uri în marea lor majoritate controlate şi finanţate de Soroş! Deoarece nu pot să nu-mi amintesc că prima măsură cu adevărat importantă luată de Guvernul unde Cioloş a fost înscăunat de Soroş ca PM, dar ocultată-imediat de presă, împinsă rapid pe gâtul stupidpeople-ului din România, e profund antiromânească şi anticonstituţională: înfiinţarea urgentă a „COALIŢIEI NAŢIONALE pt. INTEGRAREA REFUGIAŢILOR RESPONSABILĂ CU INTEGRAREA ŞI ADAPTAREA REFUGIAŢILOR ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ” printr-o decizie paraşutată din senin direct din hrubele lui Soroş în Monitorul Oficial. Atenţie, rapid înfiinţata Coaliţie ia decizii doar CU ASISTENŢA PERMANENTĂ A „SOCIETĂŢII CIVILE” compusă aproape exclusiv din angajaţi/foşti şi bursieri Soroş !
  3)Parlamentul României în mare parte e obedient.
  4)Ambele servicii secrete(!) sunt conduse ca prin minune de 2 foşti “bursieri” şi angajaţi ai şcolii marxist-internaţionaliste Soroş.
  5)Indispensabilul instrument de tembelizare, manipulare şi deprimare a poporului, anume mass-media DIN România în proporţie de peste 90% îi este devotată până la lacrimi, prezentându-l întotdeauna ca pe un suprem democrat umanist şi salvator al României.

 3. vlad tepes // 1 iulie 2016 at 21:58 // Răspunde

  Ce-si propun membrii acestui viitor partid? Evident, sa preia puterea in Romania!
  Eu cred ca deja au preluat-o. Dar nu Puterea, ci Putoarea, ce vine de la stapanul lor, broscoiul raios Soros.

 4. Care ar fi solutiile pentru iesirea din acest CERC VICIOS, viciat ?

  Nu vreau sa concep ca nu mai avem nici o sansa ca natiune
  !
  DOAMNE Ajuta!

 5. Deci, votati PSD-ul?? :)))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii