Noutăți

Reacții după Referendum. Homosexuali sărutându-se în centrul Bucureștiului. Asociațiile LGBT cer legalizarea „de urgență” a familiilor formate din persoane de același sex

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Referendumul pentru căsătorie nu va fi validat de Curtea Constituțională, care va constata că nu a fost îndeplinit criteriul cvorumului, respectiv de 30% din cetățenii cu drept de vot. În ciuda faptului că peste 91% dintre cei care au participat la urne au votat pentru păstrarea definiției tradiționale a familiei, acest lucru nu a fost de ajuns, iar cei care se bucură sunt activiștii LGBT și cei care-i urmează.

Astfel, o fotografie devenită virală prezintă doi homosexuali care se sărută, luni dimineață, într-o stație de autobuz de pe Bulevardul Magheru, din București, un adevărat „kilometru zero” al Capitalei României. „De azi, nimic nu va mai fi la fel”, este comentariul autorului fotografiei, R.C.

Momentul favorabil a fost speculat de asociațiile care promovează homosexualitatea. Într-un comunicat emis de asociația Mozaiq, se precizează că statul român trebuie să recunoască legal și familiile formate din persoane de același sex și atrage atenția că statul român are obligația de a legaliza de urgență parteneriatele civile, pentru a asigura un cadru legal demn pentru toți cetățenii, inclusiv persoanele LGBT.

„Astăzi cetățenii României ne-au arătat că drepturile persoanelor LGBT nu pot fi obiectul unor jocuri politice. Clasa politică trebuie să se reconecteze la cetățenii pe care îi reprezintă. Semnalul transmis cu prilejul acestui referendum este unul de susținere față de minoritățile sexuale și de gen, ale căror probleme reale trebuie adresate de urgență. România este obligată să ofere o formă cuplurilor de același, legalizarea parteneriatul civil devenind o prioritate imediată”, a declarat Robert Rațiu, președinte MozaiQ. (Sursa: ActiveNews.ro)

Notă Daniel Roxin: Așa cum am spus încă de ieri, conspirația care a manipulat populația pentru a o determina să nu participe la Referendum, sub pretextul că se va vota altceva decât statutul Familiei în Constituție, că e Referendumul lui Dragnea ș.a.m.d., va prezenta boicotarea Referendumului, odată ce a reușit să păcălească milioane de români, ca o susținere a homosexualilor. Și iată că exact asta se petrece. Vă asigur că de astăzi încolo românii se vor afla sub asediul ideologiei de gen și că homosexualitatea ne va fi băgată pe gât. Toți cei care susțineți familia naturală, dar ați boicotat Referendumul din ură față de Dragnea sau din prostie, sunteți responsabili pentru tot ce va veni de acum încolo. De astăzi, pe toate canalele media, rezultatul Referendumului va fi prezentat cu obstinație ca fiind expresia toleranței majorității românilor față de LGBT și că românii majoritari nu sunt împotriva căsătoriilor gay și nici a înfierii de copii de către aceste familii. Că dacă ar fi fost împotrivă, nu-i așa, ar fi votat DA la Referendum! Cu alte cuvinte, după ce au manipulat într-un mod grotesc populația României, se folosesc de rezultatul manipulării pentru a pune în cârca celor păcăliți chiar și simpatia față de LGBT. Atâta perversiune intelectuală pare greu de conceput, dar aceasta va fi rețeta manipulării din perioada următoare care va continua până la victoria finală a LGBT.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Reacții după Referendum. Homosexuali sărutându-se în centrul Bucureștiului. Asociațiile LGBT cer legalizarea „de urgență” a familiilor formate din persoane de același sex

 1. De ce va mirati ca LGBT considera rezultatul referendumului ca un castig al lor. BOR si CpF ar fi trebuit sa stie care va fi efectul unei eventuale pierderi la referendum, iar daca au inceput demersurile trebuia sa se preocupe sa castige. Probabil ca ar fi trecut inca 50 de ani pana cand LGBT ar fi cerut legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Rezultatul referendumului le da ocazia sa o ceara acum. Nu mai aruncati vina pe partidele politice si mai ales pe sefii de partide, iar unele partide politice n-ar trebuie sa-si asume rezultatul deoarece acest referendum nu a fost al lor, dupa cum bine ati explicat (desi cred ca era cam tarziu). A fost un referendum fara miza politica, dar organizat de politicieni. BOR ar fi trebuit sa se asigure de sustinerea partidelor. Din pacate PSD a intors-o cu 90 de grade (am vrut sa zic 180 dar nu a fost chiar impotriva) dupa excursia liderilor in EU, iar PNL, USR au fost pe nicaieri (chiar daca USR se umfla in pene cu rezultatul). Inca o data, BOR ar fi trebuit sa se asigure de sustinerea politica a referendumului. Metafizica este departe de “baba Floare” dar un imbold din partea primarului ar fi adus lumea la vot. Un preot din SIBIU (Necula) spunea ca de azi crestinii sunt in minoritate, dar eu cred ca si pana acum crestinii practicanti si constienti de valorile crestine erau in minoritate. Cred ca nu jignesc pe nimeni daca spun doar ca “turma” nu-si urmeaza pastorul, iar acest referendum a fost doar constientizarea acestui fapt. A fost mai simplu de adunat semnaturile pentru referendum decat votarea?
  P.S. Daca fiecare preot ar fi promovat referendumul cel putin cat ati facut-o dv. probabil ca era o reusita

 2. Tin din nou sa ma atrag atentia la pagina dumneavoastra de Facebook, Adevarul Despre Daci cred ca este hackuita deoarece la multe threaduri nu se mai poate lasa un comentariu sau da “Like” la alte comentarii.

 3. Plavanis The King // 8 octombrie 2018 at 21:07 // Răspunde

  Dar oare de ce nu au mai demonstrat in Piata Victoriei tinerii frumosi destepti si tradatori de tara ca referendumul din Romania nu respecta recomandarea Conventiei de la Geneva sa nu fie prag la referendum, asa cum s-au isterizat pentru modificarile de la codul penal?
  De ce? pentru ca sunt zombi, creierul lor e patinoar, ca altfel nu se explica manifestari de genul ‘in chiloti prin metrou’ .

  • Dvs. sunteti foarte inteligent ! :)) Daca creierul lor este ca un patinuar,totusi il au,fata de oile care sustin hotii si nu-l au deloc.

 4. AhamAmzaDeva // 9 octombrie 2018 at 7:44 // Răspunde

  Invalidarea referendumului pentru familia traditionala nu implica automat legalizarea casatoriilor gay, chiar daca asta doreste propaganda neo-marxista. Ar trebui organizat un alt referendum si pentru asta, consider ca este doar normal si logic sa fie asa! (Asta si avand in vedere ca toti super “inteligentii” cer democratie participativa! Ca nota suplimentara: democratie participativa nu poti avea daca nivelul de educatie a populatiei este extrem de scazut – nu ma refer numai la Romania, ci la toata lumea “evoluata/moderna”)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii