Noutăți

Războiul Psihotronic și Invazia Musulmană. DEZVĂLUIRI

Unul dintre lucrurile care sunt cu adevărat surpinzătoare astăzi, este lipsa aproape totală de reacție a germanilor și austriecilor de rând, care se uită bleg la această invazie organizată în țările lor, mascată de criza refugiaților.

Aceste popoare, cunoscute în istorie pentru naționalismul lor, pentru dorința de a-și conserva propriile gene, par lovite de letargie, par zombificate, niște martore inerte la modificarea treptată a raportului etnic din țările lor și la disoluția culturală care li se pregătește. Ba, mai mult, aplaudă această situație…

refugiati-in-Germania-2

Cum e posibil așa ceva? Care pot fi cauzele acestei stări de fapt? Unii vor spune că e vorbe de umanism, de dorința de a fi altfel decât bunicii lor, naziștii… Așa să fie?

Lucrurile par mult mai complicate. Atât de complicate încât ar trebui să punem la un loc spălarea creierului printr-o mass media aservită altor interese decât cele germane sau austriece, utilizarea armelor psihotronice, otrăvirea lentă prin alimentație și paleta distrugătoare a vaccinurilor cu care este servită populația lumii astăzi încă din primii ani de viață – ca sumă a elementelor care pot duce la o asemenea letargie cronică. Desigur, același lucru se petrece și la noi, doar că aici, realitățile noastre de țară semi-agrară, rezistența prin conservarea tradițiilor și profilul psihologic al românului fac ca procesul de robotizare să fie mai lent decât în țările amintite. Dar cu toții ați constatat că lumea reacționează greu și la noi, chiar dacă se petrec lucruri extrem de grave…

În acest context, nu este o exagerare să privim lucrurile și din perspectiva modelării reacțiilor mulțimii cu ajutorul armelor psihotronice… “Arme psihotronice!?! “, vor striga în cor grupurile de naivi blocați în universul mecanist al lui Descartes… Da, arme psihotronice!

Cu toții ați auzit sau poate chiar aveți dispozitive care pot alunga câinii sau insectele nedorite prin intermediul ultrasunetelor. Ei bine, aceste dispozitive fac parte dintr-o anumită categorie de… arme psihotronice. Și dacă poate fi identificată la animale o frecvență anume prin care pot fi alungate, fiți convinși că s-a studiat mult mai mult modul cum omul poate fi influențat psiho-mental de la distanță, fără ca măcar să sesizeze că este agresat. Și nu doar prin ultrasunete, ci și prin câmpuri electromagnetice, folosirea nanotehnologiei, introducerea în alimente a unor substanțe care generează „efecte specifice”.

Cei care ați făcut armata cu niște ani în urmă, nu vă amintiți de bromul care ni se băga în ceai, ca să ne calmeze pornirile tinereții și să ne facă mai docili ca militari?!?… Ei bine, astăzi, industria alimentară, controlată de aceleași elite, este un instrument foarte bun prin care se poate exercita o anumită influență specifică asupra populației, prin intermediul substanțelor care se pot introduce în orice produs de pe piață…

Întorcându-ne la armele psihotronice, așa după cum au confirmat mulți oameni care au avut funcții în armată, acestea nu numai că există, dar sunt folosite de mult timp asupra populației pentru a o face docilă sau pentru a o isteriza, atunci când este nevoie. În acest sens, Generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armateri Române, a făcut declarații incendiare într-una din emisiunile la care l-am avut invitat. Iată cum a răspuns la una dintre întrebările adresate…

Razboiul-Psihotronic-1-600x220

Daniel Roxin: Este adevărat, din ce știți dumneavoastră, că se acționează cu arme psihotronice, chiar din interiorul României, asupra populației României?

Gen. Mircea Chelaru: “Păi, dar numai așa se face! Se introduc acele centre, se activează la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activează prin comandă din satelit… Dar cineva trebuie să le pună acolo. Dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acordul lor, deja este o altă temă. Dar, cunosc și am văzut dispozitive plasate în principalele centre de risc major ale adunării mulțimilor (în București- n.m.). Se numesc dispozitive psihotronice împotriva răscolalelor. Au fost testate în perioada 1995-2005 în diferite teatre de operații și au dat rezultate de excepție. Mă bucură că ai noștri au înțeles să nu se mai expună în anumite piețe!…”

Și atunci, această letargie generalizată a multor popoare cu tradiții europene bine conturate, care pur și simplu nu par în stare să-și apere profilul identitar, nu ar trebui interpretată și din perspectiva agresiunilor de tipul amintit mai sus? Cum să accepți toate aberațiile promovate de liderii UE, dacă nu ești semnificativ spălat pe creier?

Pentru a înțelege mai bine fenomenul, vă invit să urmăriți emisiunea de mai jos în care l-am avut invitat pe generalul Mircea Chelaru, emisiune în care se prezintă lucruri execpționale. După care, trageți concluzii…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

P.S. Așa cum am spus și altădată, popoarele europene trebuie să îi ajute pe adevărații refugiați cu tot ceea ce se poate. Să nu confundăm însă umanismul cu prostia! Marii bandiți ai planetei exact pe asta mizează!

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

31 Comments on Războiul Psihotronic și Invazia Musulmană. DEZVĂLUIRI

 1. Dr. Jubas Adrian - Felix // 8 septembrie 2015 at 12:04 // Răspunde

  Solidaritate si umanism !

 2. Cat o sa-i doara acest” Welcome”……

 3. Oare asta sa fie urgia de care vorbea parintele Iustin Parvu inainte sa moara? In orice caz, adormirea europei nu ma mira, ei de obicei se bazau pe noi sa facem ceva… dupa care nu ne recunosteau ca natie, ne faceau tigani si hoti. Daca analizam un pic problema la nivel mai ridicat. In anu profetului fals al islamului Vaticanul cauta o persoana sa o ridice in slavi pentru detronarea crestinismului care tot mai mult isi dadea seama de cat era de murdar vaticanul. Apare pedofilu minune, este ridicat in slavi face armate e razboinic ucideri etc. Intre timp apar si cruciatii care sunt oameni ce au jurat pe ceva… cand in adevaratul crestinism este cerut sa nu juri pe nimic. Fac si aia ceva crime intre musulmani si crestini. Acum musulmanii zic ca crestinii sunt rai din cauza la vatican si la cruciati… Pana la urma si invazia asta musulmana a fost provocata de americani care sunt pe o mana cu vaticanul care pare controlat de bani, iar banii americanilor sunt din rezerva federala ce nu apartine guvernului ci unor companii evreiesti. Deci in fond si la urma urmei, gunoiele jegoase de musulmani ce pun ciorapii pe cap la neveste sunt niste instrumente impotriva crestinilor precum homosexualii care fac certuri in familie cand isi arata filmele la hollywood unde se cearta lumea in familie sa fie exemple direct in subconstient. Aceste instrumente sunt indreptate catre noi si puse in functiune la maxim. Pana la urma de aici si adormirea europei… ei fiind majoritatea necredinciosi nu-i va ucide nimeni, doar pe crestini dupa cum a fost scris, de ce sa se deranjeze nemtii sau englezii cand sunt invadati doara?

 4. Noi suntem un popor adormit desi unii dintre noi nu au somn si mai ingroapă un porc, mai ridica o cruce dar la nemti, olandezi, austrieci chiar nu mă așteptam. Asistăm la celebra scenă din Razboiul din Troia când calul troian a fost introdus în cetate, vine curând momentul în care ies cei din cal și vor găsi o populație turmentată care nu mai e capabilă de nici o reacție.
  Dumnezeu să ne ferească de urgia ce va urma.

 5. Strugariu Petru // 8 septembrie 2015 at 20:43 // Răspunde

  Bună seara. Cu foarte mare părere de rău, sunt de acord cu arma psihotronica și folosirea ei de către elitele din lumea larga. Ai bani ai orice. Pacat ca ființă umană a ajunns în stadiul de degradare moralintelectuala,încât sa recurgă la ori ce mijloace pentru supremație. Natura se autoregleaza in situații critice. Omul a uitat ca face parte din natura. Pedeapsa? Curand. Invazia musulmana? Sem iluniadele vs. Cruciadele. Alți cavaleri,alta religie,alte doctrine. Telul? Răzbunare si supremație. Întrebare. ……Dacă ROMANIA, ar fii siliți sa emigreze, cine iar primii ca emigranti?.??.

 6. Ma baieti ma, de ce v-a dat D-zeu birouri cu scaune si calculatoare, de ce aveti ma degete la maini ma? Intrati in plm pe google si cautati sa vedeti demonstratii nationaliste in germanica si la vecinu’ lor mai nazzy asa(Austria). In Suedia, Norvegia la fel. Dar nu ii baga nimeni in seama. Guvernul pur si simplu lasa asta sa se intample. Ma gandesc ca sunteti putin retrasi psihic(cheliosi, svastice pe voi si alte dracii) asa ca o sa va las si link:

  https://www.youtube.com/watch?v=NRZiTreKcCk

  Dupa cum vedeti si ei se confrunta cu aceeasi problema…sunt si unele mai sangeroase, daca le cautati, le gasiti, sunt multe proteste dar pentru a nu instiga populatia referitor la ineficienta sistemului si la indiferenta autoritatilor, aceste clipuri sunt foarte rar facute publice la nivel de media. Slovenia parca, nu sunt sigur, au zis ca ei n-au nimic impotriva sa ia emigranti, dar sa fie crestini, ca ei n-au moschei si nici nu au in plan sa construiasca :)) deci, nici eu nu sunt impotriva, dar sa fie amprentati, inregistrati, sa se stie care cine e, si frate sa vina sa faca ce vor, ca avem locuri de munca pe santiere….luati din parnaie si trimisi la munca la autostrazi, da-i in plm. Daca stim de ei, avem probe ADN, daca misca un deget il gasim, implantate chip-uri eventual si aia e…adica sa vina ca poate mai deschidem o fabrica, mai miscam si noi economic, dar cu conditiile de mai sus…parerea mea

  • Mai Sasha nu zici rău,dar din păcate nu prea ai cu cine ,moluscele astea care ne conduc momentan sunt isterizate ca intra DNA peste ei ,problemele tari și a imigranților nu prezintă importanta pentru ei …averea și libertatea lor contează

 7. Colonizarile in Buceac initiate de sovietici dupa 23 august 1944 s-au bazat pe despagubirile de razboi platite de Romania sovieticilor. La fel si acum colonizarile cu arabi se bazeaza pe banii romanilor platiti la UE ca tribut in fiecare an din care se intorc doar o mica parte. perioada 1945-1960 a fost mai mult decat dramatica pentru ca schimbat proportiile etnice in teritoriile locuite de romani: Timocul sarbesc, Timocul bulgaresc, Cadrilater, Crisana ungara si mai ales in zonele locuite de aromani. Asta se numeste colonialism si asta se aplica si acum dar in Romania.

 8. nu muslmanii sint problema.ci faptul ca or sa apara atacurile teoriste facute de americani si atribuite apoi muslamnilor,numai ca sa ne ingenuncheze de tot cu sistemul lor si cu aramata lor..sa faca arme si sa se dezvolte economic..uite ca Europa nu o incalecasera bine pana acum americanii

 9. Reacțiile surprinzătoare ale unor ONG-uri din spațiul vestic si manifestațiile de bucurie la sosirea valului de emigranți ilegali imi aduce aminte de protestele din anii 80 cand se instalau in Europa rachetele americane cu raza medie ! Cine stie subiectul isi va aduce aminte ca ulterior s-a oficializat ca acele proteste erau organizate de “fantomele” rușilor! Ce o sa aflam mâine poimâine?

 10. NU ISLAMIZARII EUROPEI // 10 septembrie 2015 at 9:53 // Răspunde

  Suntem o TARA de doi lei prin care sunteM de doua categori : PROSTI SAU PROSTI , CHIORI SAU CHIORI , oameni buni treziti-va la reealitate , va asumati niste riscuri enorme cei care sunteti de acord cu primirea lor in europa , care ii vedeti ca pe niste amarati , CHIAR NU SE VEDE CEEA CE FAC SI DE CE ANUME SUNT IN STARE .ACEST VIDEO CLIP ESTE REEAL 100% CU CONSECINTELE NE ASTEAPTA IAR CEEA CE ESTE IN CLIP ESTE 99,9 % “” ADEVARAT “” SI VA DA MURA IN GURA CU CEEA CE VOM AJUNGE SI VOM PATI , CHIAR NU VA DORITI PACEA ,SUNTEM BINE SI IN SARACIA NOASTRA ASA CUM ESTE , NE MAI DORIM SI MOSCHI , ISLAMISTI , ISIS ETC. PE CAPUL NOSTRU , GANDITI-VA LA CEI DE LANGA VOI LA VIITORUL COPIILOR NU LA EI CA NU AU CE MANCA BEA ETC. EU AU UN SCOP PRIN IMIGRAREA LOR IN TARIILE UE , DE CE NU AU INVADAT EUROPA CAND AU INCEPUT CONFLICTURILE , IAR ASTA ESTE SIMPLU “”” TOTUL ESTE PLANIFICAT “”” AVEM NOI DESTUL E PROBLEME PE CAP , CHIAR VRETI MAI MULTE PROBLEME , FEREASCA DUMNEZEU DE CEEA CE NE VA ASTEPTA SI SA NE AJUTE DUMNEZEU SA LE FIE BINE COPIILOR NOSTRI ………”” NU ISLAMIZARII ROMANIEI “””” RIDICATI-VA FUNDURILE DIN FOTOLIU SI SCHIMBATI VIITORUL TARI , CUM ALTE TARI POT SCHIMBA ATUNCI PUTEM SI NOI DAR ASTA NUMAI PRIN UNIRE NU PRIN LENE NU PRIN ASTEPTAREA SPERANTETI SI GANDIRI “CA LASA , VINE CINEVA SI SCHIMBA “” , NUUU , NOI TREBUIE SA SCHIMBAM , NU PONTA , NU IOHANNIS SI MULTI ALTI , NOI CONDUCEM TARA NU EI , NOI PUTEM SCHIMBA CEVA , NU EI

 11. Generaţia care va ieşi la pensie în anii 2030, din cauza lipsei de muncitori, riscă să nu se bucure de pensie. Aşa spun cifrele pentru Germania şi nu numai. Pare că strategii lor nu s-au gândit decât la rezolvarea acestei probleme. Chiar să nu fi luat în calcul riscul terorist? Am găsit un singur răspuns, dincolo de teorii ale unor scenarii internaţionale oculte: s-ar putea ca sistemele de care e vorba în articol să fie atât de eficiente şi avansate încât să transforme mulţimea de refugiaţi în care destui sunt cu porniri războinice – în zombi bucuroşi să meargă la muncă pentru 450 de euro, aşa cum sistemul din Germania permite angajatorilor. Dacă în câteva luni nu vor fi evenimente majore, înseamnă că totul a fost bine pus la punct înaintea declanşării migraţiei. Şi atunci… e înfricoşător.

 12. Acum cred si eu în războiul psihotronic. În România se transmit la greu undele:NANI, NANI, ROMÂNAȘUL MAMII, SOMN UȘOR CĂ TE VEGHEAZĂ UE ȘI OCULTA MONDIALĂ. Puțini sunt cei care nu au somn și se mai opun la ceea ce ni se întâmplă.

 13. Se adeverește ce scrie în biblie. Este începutul sfîrșitului. În 10-15 ani max, vom avea al 3 război mondial. Păcat că se întîmplă prea rapid.Din păcate ce este de întîmplat se va întîmpla și nimeni nu se poate opune. D-zeu și Maica Domnului o să-ne apere poporul nostru.

 14. Le-a luat mintile la toti.Cand vor reveni,v-a fi prea tarziu. Dealtfel,asa cum am mai spus de atatea ori;”ori ce inceput,are si sfarsit”.Am intrat in 93 de ani,dar atata neghiobie din parte unui continent sau UE cum i se spune,n-am mai intalnit.Ferice de Norvegieni,acest popor este cel mai intelept,din toata Europa.
  ATAT!

 15. Domnule Daniel Roxin tind sa va dau o mare dreptate in cazul bromului din ceai. Am gasit ceva interesant pentru dumneavostra in cazul in care nu ati aflat inca: Se pare ca Coca-Cola folosea dar cred ca foloseste in continuare uleuri vegetale cu brom in compozitie (BVO). Nu mai exista nicio indoiala cu privire la acest control psihotronic:
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/04/22/soda-flame-retardant-bvo.aspx
  https://en.wikipedia.org/wiki/Brominated_vegetable_oil

 16. este un plan evreesc de a deschide al 2-lea front cu arabii pt a scade presiunea supra izraelului

 17. nimicnu trebuie sa ne lase descurajati- acesti evrei demoleaza crestinismul numai daca stam ca boii!sper ca asta va deveni punctul de interventie din neuswabenland!

 18. Pentru noi romanii exista in mijlocul neamului nostru niste sfinti pt fiecare generatie. Cei mai mari dintre ei au zis ca România nu v-a pieri. Dumnezeu vegheaza la neamul nostru. Trebuie sa trecem fara frica si fara ura peste momentul acesta. Eu cred ca la vremea potrivita Dumnezeu v-a da niste semne. In momentele cele mai grele ne vom trezi cu puterile inoite si poate vom lupta dar nu este cazul , ve-ti vedea la noi v-a fi cel mai blind , noi avem singele tinerilor de la revolutie ,acest singe si striga si vom aves protectie. Strainii nu au mai varsat singele lor demul

 19. Strainii nu au mai varsat singele lor demult tare , dimpotriva au baut mult singe , asa ca ei vor pli greul acum. Dumnezeu binecuvinteaza România ! Vom trai si vom vedea cu ochii nostrii.

 20. Probabil la ora/data asta nu mai citeste nimeni comentariile….Totusi as vrea sa sper ca da…de aceea as avea o sugestie ca la urmatorul interviu sa fie intrebat in clar dl gen daca 1.) increderea in Dumnezeu -ca metoda pentru suflet (am vazut/auzit ca si dinsul a mentionat de multe ori ca se cauta respingerea divinitatii si creearea idei cum ca omul este Dumnezeu) si 2.)restabilirea scarilor de valori adevarate si credibile (adica restabilirea adevarului “adevarat” care este de multeori in zilele inlocuit cu falsul-dind posibilitatea starii de confuzie ,adica nu se mai intelege ce este bine si ce este rau ) pot fi mecanisme de intarire a autocontrolului care sa poata respinge un eventual atac prin acesti nanoemitatori…

 21. Crede-ma, nu se baga niciun brom in niciun ceai. Am facut armata si nu numai odata am fost detasat la bucatarie. Bucatarul era coleg cu noi, nu era cadru militar (APV-ist)

 22. Locuiesc de 4 ani in Germania (de vest). Nu imi plac de loc arabii. Cred ca armele psihotronice nu au efect asupra mea. Sau asupra lui Klaus, un vecin de 62 de ani, fost politist. Sau asupra lui Herr Glatz (80 de ani), fost sofer de autobuz. Asta cu armele psihotronice… imi aduce aminte de Geoana. Iar Geoana nu a ramas in istorie pentru ascutimea mintii sale.

  • Alergie la prostie // 10 septembrie 2016 at 14:56 // Răspunde

   Pai nu au efect, pentru că locuiești în Germania (de vest)…iar Klaus si Herr Glatz au depăși t vârsta când creierul lor ar mai putea interfera cu ceva.

 23. Eu le zic ” welcome to ferentari” si asa am vazut ca au iphone 6 chesti socoteli nam avut iphone niciodata :)) o sa fuga goi pe aici pe strazi, dupa ce ca suntem saraci mai vin si astia sa ne cotropeasca, daca armata si politia nu face nimic, ii reglam noi 20-30 de tepe sa vezi cu drag mai vin ei cand o vedea tepele la granita,guvernu asta handicapat pe astia ii ajuta pe noi ciuciu si pentru astia ar trebui niste tepe prea am dormit destul.

 24. KAMENNAIATUNGUSKA // 26 octombrie 2017 at 12:11 // Răspunde

  domnule Roxin – va cer scuze dar nu va grabiti cu presupunerile de bine – din piete “borcanele negre” si cutiile cu bobine Tesla NU AU FOST EVACUATE- SUNT INGRPATE IN CAMINE TIp TELEFOANE SI STAU IN CIORCHINE URIASE ACOLO SI NE rade zilnic cate o portie de neuroni. daca cunoateti o persoana care are harul vointei slujba Sf Vasile cel Mare poate face curatenie cu merecnarii sirieni p[latiti de evrei care ne invadeaza credinta si au
  misiune distrugerea structurilor templiere ce europa normala!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii