Noutăți

Raiul infractorilor, creat de o lege PSD – Corupții să nu mai ajungă în pușcărie, să stea în arest la domiciliu!!!!! Păi, așa, să tot furi!

 •  
 •  
 •  

Digi24.ro: Condamnaţii pentru corupţie sau infracţiuni de serviciu ar putea să stea departe de închisori. Foarte departe. La ei acasă, mai exact. Ei ar urma să-şi poată ispăşi pedeapsa în arest la domiciliu. Aceasta este principala prevedere a unei legi discutate marți de deputaţii jurişti. „Decât să stea pe banii noştri în puşcărie, mai bine să stea acasă pe banii lor. E o măsură bună”, a afirmat la Digi24 senatorul PSD Daniel Breaz.

Invitat la emisiunea „Imparţial”, Daniel Breaz a argumentat de ce este bună această prevedere care a primit azi vot în comisie. „Decât să stea pe banii noştri în puşcărie, mai bine să stea acasă pe banii lor. Cred că vor suferi mult mai mult, să cheltuiască bani pe consumabile, hrană. Te-ai degrevat de nişte cheltuieli. E o măsură bună, un proiect bun. Plus varianta cu centrele de reeducare din weekend.” (Cu alte cuvinte, politicienii noștri super cinstiți își pregătesc zile senine dacă e să fie prinși cu mâța în sac. Vă dați seama cât vor suferi, săracii?! Pușcăria, adică varianta mai “ușoară” e pentru ăia care fură o pâine, nu pentru ei. Ei vor să se sacrifice și să-și plătească singuri mâncarea și întreținerea, acasă, în luxul obținut prin corupție… – n.n.)

Iniţial, condamnaţii pentru corupţie nu puteau beneficia de aceste prevederi, însă interdicţia a fost eliminată, în primă etapă, azi în comisie. Şi-ar putea ispăşi pedeapsa acasă, cu brăţară electronică, cei cu pedepse de până la cinci ani, dar numai după ce au stat în închisoare o cincime din perioada dispusă de judecător. Ar putea alege şi să-şi execute pedeapsa în weekend sau în centre speciale, nu în închisorile supraaglomerate. Condamnaţii pentru fapte de corupţie mai au o alternativă: pot să-şi echivaleze pedeapsa în zile de muncă în folosul comunităţii.

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Raiul infractorilor, creat de o lege PSD – Corupții să nu mai ajungă în pușcărie, să stea în arest la domiciliu!!!!! Păi, așa, să tot furi!

 1. Dar despre statul neostalinist de drepti pus la cale la punct si virgula de “Base” si fostul SRI cand scrieti? Sau sunteti virusati si voi? Daca sunteti onesti spuneti tot adevarul!

 2. PS. Cand cel mai corupt politician din UE pe nume Juncher “sef de sef” impreuna cu fostul sef pe nume Barosso or sa ajunga la puscarie,la domiciliu macar,atunci o sa ma leg in lanturi de usile parlamentului roman in semn de protest fata de aceasta prevedere in CP. pestele de la cap se impute, zice un proverb romanesc! si capul e la varful UE.

 3. Mai fugi, nene, cu statul vostru paralel, ca m-am saturat! Nu a luat DNA-ul
  un om simplu de pe strada sa il bage in duba, ci tot corupti si hoti ! Ce mai plansete si ragete pentru niste hoti nenorociti, esti/sunteti penibil/penibili !

 4. unii romanii sau saturat sa deie statul in judecata si au trecut direct la blesteme si psaltire pt ca acei politicieni corupti sau altor servicii corupte sa plateasca pt faptele lor cu viata lor, este cea mai mare judecata de care ar trebuii sa se teama.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii