Noutăți

Rabinul șef al Barcelonei către evrei: Europa este pierdută, plecați mai devreme decât prea târziu!

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Rabinul șef al Barcelonei, Meir Bar-Hen, i-a îndemnat pe evrei să plece în Israel și să părăsească astfel Spania, pe care a numit-o „un centru al terorismului islamist pentru toată Europa”, informează agenția MIA, citând cotidianul The Independent.

„Evreii nu sunt aici pentru totdeauna. Le spun membrilor congregației mele: Nu vă gândiți că suntem aici pe vecie. Și îi încurajez să cumpere proprietăți în Israel. Acest loc este pierdut. Nu repetați greșelile evreilor algerieni, ale evreilor venezueleni. Mai bine (plecați) mai devreme decât prea târziu”, a declarat rabinul Bar-Hen, într-un interviu pentru agenția de știri Jewish Telegraphic Agency.

În opinia sa, recentele atacuri din Catalonia au dezvăluit prezența unor “elemente marginale radicale” în comunitatea musulmană, o problemă cu care se confruntă toată Europa. „Europa e pierdută”, a adăugat el.

Afirmațiile rabinului șef al Barcelonei vin în contradicție cu poziția enunțată de Federația Comunităților Evreiești din Spania, care și-a declarat „încrederea deplină în forțele de securitate care lucrează zilnic pentru a-i împiedica pe musulmanii fanatici și radicali să producă durere și haos în orașele noastre”.

Sursa: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Rabinul șef al Barcelonei către evrei: Europa este pierdută, plecați mai devreme decât prea târziu!

  1. daca guvernantii , primesc musulmani , noi … unde vom pleca ???

  2. Vai de noi, ne pierdem minoritatile, ce dezastru. Teapa este pentru evrei daca asculta de rabini. Chemand evreii in actualul Israel recunoscut de Onu care nu recunoaste Palestina, unde trebuie sa renunti la crestinatate pentru cetatenie, nu face decat sa ii atraga asupra unui oras ce va fi stapanit de antehrist, ce tot ei vor numi salvator. Nu sunt prosti, sunt orbi destepti.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii