Noutăți

Putin amenință Turcia: Am fost înjunghiați pe la spate de complicii teroriștilor!

Doborârea avionului militar rus este o „lovitură aplicată în spate” de către Ankara şi va avea „consecinţe grave” pentru relaţiile Rusiei cu Turcia, a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin în timpul întrevederii sale cu regele Iordaniei, care se desfăşoară la Soci, informează agenţiile de presă TASS şi DPA, citate de stiripesurse.ro.

“Pierderea de astăzi are legătură cu lovitura care ne-a fost aplicată în spate de către complicii terorismului. Nu aş putea califica altfel ceea ce s-a întâmplat astăzi’, a spus liderul rus.

Vladimir Putin a subliniat că bombardierul rusesc a fost doborât deasupra teritoriului Siriei de o rachetă “aer-aer”, lansată de la bordul unui avion turcesc F-16, atunci când avionul rusesc se afla la o altitudine de 6.000 de metri şi la un kilometru distanţă de graniţa turcă.

Liderul rus a subliniat că după acest incident, “în loc să stabilească un contact cu noi (cu Rusia), partea turcă s-a adresat partenerilor săi din NATO pentru a discuta această problemă’. “Ca şi cum noi am doborât un avion turcesc, nu ei unul de-al nostru”, şi-a exprimat Putin nemulţumirea.

“Oare nu cumva ei (autorităţile turce) doresc să pună NATO în slujba grupării islamice Statul Islamic?”, a punctat preşedintele rus.

Citeste articolul integral aici: Stirpesurse.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Putin amenință Turcia: Am fost înjunghiați pe la spate de complicii teroriștilor!

  1. e aceasi manevra ca si atentatele de la Paris

  2. Urăsc mas media de azi, își face audiență pe factori negativi și trage numai la rau.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii