Noutăți

Propagandă LGBT pentru copii. La doar șase ani, instruiți să scrie scrisori de dragoste GAY pentru a-i ajuta „să accepte diversitatea”. VIDEO BBC:

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Un videoclip publicat de BBC, în care sunt prezentați copiii de șase ani care iau lecții despre cum trebuie să scrie scrisori de dragoste între homosexuali, a provocat isterie pe social media, scrie breitbart.com  Filmul, care a fost încărcat inițial pe pagina de Facebook a BBC Radio Manchester, arată cum sunt instruiți copii de la școala primară din Bewsey Lodge să compună scrisori de dragoste din partea „Prințului Henry” către servitorul său “Thomas”. Iar profesorul care îi îndrumă pe copii le spune: „Îi veți spune lui Thomas de ce este o idee strălucită pentru ca el să se căsătorească cu voi”.

„Această școală îi învață pe copii despre relațiile LGBT încă de la o vârstă fragedă”, sună comentariul plin de entuziasm al BBC. La această clasă, copii de șase ani învață despre căsătoria homosexuală. În acest basm, prințul vrea să se căsătorească cu servitorul său. Și copiii trebuie să scrie o scrisoare de dragoste cu acest subiect”. Profesoara Sarah Hopson explică la BBC că astfel copiii „vor intra în această lume, unde vor descoperi această diversitate din jurul lor, pe care o vor putea accepta și la o vârstă fragedă”.

Pe rețelele sociale au apărut imediat numeroase critici față de acest demers, școala respectivă fiind acuzată că promovează lecții care nu sunt adecvate vârstei. Pe pagina de Facebook a BBC, utilizatorii și-au manifestat dezaprobarea față de sexualizarea copiilor la o vârstă atât de mică și forțarea copiilor de a scrie scrisori de dragoste GAY ca temă școlară.

NOTA NOASTRĂ: Dacă nu vreți așa ceva și în România, mergeți la Referendumul pentru familie și votați DA!

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Propagandă LGBT pentru copii. La doar șase ani, instruiți să scrie scrisori de dragoste GAY pentru a-i ajuta „să accepte diversitatea”. VIDEO BBC:

  1. Acestea sunt “scolile de bulangii” in care se va face educatia copiilor si care se vor inmulti in viitorul apropiat, ca ciupercile dupa ploaie! Pt a preveni asemenea grozavii si in Romania, trebuie sa mergem cat mai multi la referendum si sa votam DA, pt casatoria si familia crestina, singurele care ne garanteaza supravietuirea ca neam!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii