Noutăți

Presa americană o demolează pe Serena Williams: cum i s-a furat lui Naomi Osaka bucuria câştigării turneului

Adevarul.ro: Toată atenţia a fost concentrată după finala de la US Open pe scandalul ditnte Serena Williams şi arbitrul de scaun. Iar cu tot acest scandal, bucuria lui Naomi Osaka a fost aproape total eclipsată. New York Post şi Tennis.com au remarcat acelaşi lucru.

„O ruşine fără margini: US Open 2018 va fi ţinut minte doar pentru Serena“, scrie Tennis.com. „Când Osaka avea opt ani, ea a scris o compunere despre idolul ei, Serena. <când cresc vreau să fiu ca ea>, îi spunea colegei de bancă. După ce s-a întâmlat sâmbătă seara, poate nu mai e cazul. Osaka e campioana US Open 2018, nimeni nu-i poate lua asta. Dar în loc să celebreze sâmbătă seara, a spus că se duce să se culce. Un răspuns rezonabil, ţinând cont de condiţiile în care a acceptat trofeul, cu lacrimi în ochi. Şi nu erau lacrimi de bucurie. A cerut scuze publicului, pentru că i-a refuzat Serenei titlul cu numărul 24 şi a plâns din nou la conferinţa de presă. Dar Osaka nu are de ce să îşi ceară scuze. Ea nu a furat victoria, a câştigat-o“, se încheie articolul din Tennis.com.

În aceeaşi notă au mers şi jurnaliştii de la New York Post: „Naomi Osaka, 20 de ani, e prima japoneză care câştigă un Grand Slam. Dar în loc să o aplaude pe Osaka, spectatorii, oficialii, comentatorii, cu toţii au jelit eşecul Serenei. La ceremonie, Osaka şi-a tras peste ochi cozorocul de la şapcă. Katrina Adams, preşedintele federaţiei americane, a declarat că nu e finalul pe care ni-l doream, denigrând-o pe Osaka. , a sps ea. Osaka merita să aibă momentul ei de glorie. Dacă e ceva care a fost furat, acest lucru a fost furat“, scriu cei de la New York Post. (Sursa: Adevarul.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii