Noutăți

Politica pro LGBT face noi victime: Profesor suspendat pentru că i-a spus unei fete că este… FATĂ

  •  
  •  
  •  

Culturavieții.ro: Un profesor de matematică din Marea Britanie a fost suspendat și riscă sancțiuni disciplinare pentru că i s-a adresat unei eleve cu pronume feminin, deși aceasta se crede băiat.

Joshua Sutcliffe este profesor de matematică la o școală și un liceu din comitatul Oxfordshire, în Anglia. Pe 2 noiembrie, împotriva lui Sutcliffe a fost depusă o plângere pe motiv că acesta s-a adresat unei eleve cu pronume feminin, deși aceasta dorește să fie considerată băiat.

Joshua afirmă că a încercat să balanseze credința sa creștină că sexul biologic este un dat de la Dumnezeu și este definit de la naștere cu nevoia de a respecta sensibilitățile copilului. Deși a evitat folosirea unor pronume specifice sexului, adresându-se copiilor pe nume, el admite că le-a felicitat cu „bravo, fetelor” atunci când s-a adresat unui grup de eleve printre care și cea în cauză, care s-a simțit ofensată.

Deși profesorul a căutat să dezamorseze „tensiunea” și și-a cerut scuze, o investigație a început imediat și Joshua a fost suspendat și forțat să-și petreacă timpul izolat în cancelarie.

În urma unei anchete de o săptămână, conducerea școlii a constatat că Sutcliffe „l-a numit” greșit pe elevă (engl. „misgendered”, adică i-a „greșit genul”), a „demonstrat comportament discriminator” și a „contravenit politicii de egalitate a școlii”.

Într-un comunicat publicat de CLC, Joshua Sutcliffe declară că:

„Am fost șocat și întristat de acțiunea școlii care, în opinia mea, reflectă o tendință în creștere de a marginaliza creștinii, oamenii ca mine, în piața publică și de a vedea credințele noastre pedepsite și amuțite.

Deși nu m-am referit intenționat la elevă ca „fată”, nu mi se pare nerezonabil să numești „fată” pe cineva care care s-a născut „fată”.

Modul agresiv în care ideologia transgender este impusă îmi subminează libertatea de credință și de conștiință. Am convingerea profundă că noi toți am fost făcuți în imaginea lui Dumnezeu ca bărbat și femeie.”

Sursa: Culturavieții.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Politica pro LGBT face noi victime: Profesor suspendat pentru că i-a spus unei fete că este… FATĂ

  1. Da e normal aceste tari asa zise democratice sau facut de doi bani,adica cum? eu daca ma simt crestin si tin la doctrina mea sunt pedepsit de politica lui soros? Trezitiva oameni buni pana nu este prea tarziu!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii