Cunoaste lumea

Noutăți

Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene are loc ACUM!

 •  
 •  
 •  

Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil. Cu acest articol încerc să demonstrez o dată pentru totdeauna că nu este vorba de un fenomen spontan. Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi.

În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

Kalergi, în „Praktischer Idealismus”: „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi: „Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.”

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actualei Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negrii şi asiatici pentru a distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.

În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel sau lui Herman Van Rompuy.

Merkel-premiul-Kalergi

Merkel primind premiul Kalergi

Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie şi astăzi fundamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă. G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală” („USA Magazine” 12 august 1955)

Citește articolul integral, aici: http://art31.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene/

Nota mea (Daniel Roxin): În spiritul perversității bruxeliene a politicii europene, liderii comunitari cer astăzi ca valul uriaș de imigranți din aceste zile să fie preluat proporțional de toate statele europene… Păi, cum?!? Consecințele Primăverii Arabe, care a generat toate nenorocirile și care știm că a fost opera SUA, a Israelului și a câtorva state europene, trebuie suportate de noi, ceilalți?!? Ei bine, așa ar vrea cei care se cred stăpânii noștri!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

65 Comments on Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene are loc ACUM!

 1. O fi ala un nebun dar afirmatia ca ideile sale sunt surse de inspiratie a UE e o tampenie! Roxine, ramai la daci ca aici ai dat-o in bara!

  • Daniel Roxin // 31 august 2015 at 9:53 // Răspunde

   Mai studiaza! Chiar si in articol se specifica ca se dau premii din doi in doi ani cu numele lui. Ce inseamna asta? Stii ca in Franta imigrantii vor ajunge in curand mai multi decat nativii francezi? Crezi ca acest lucru e permis din umanism? Nu fii naiv si-ti imagina ca UE este ceea ce se pretinde!

   • francezii sunt de mult timp in inferioritate …dar….turcii au procedat cu mult timp inainte pentru inbogatirea ADN-ului ,ei francezii sunt un popor degenerat prin faptul ca pe timpul imperiului roman ei se combinau intre familii pentru a nu isi pierde averea,nu sa spalau….da aici sa inventat parfumul …sunt multe de povestit….multi nu stiu ce popor sunt francezii..vai de capul lor !!!

   • Mai oameni buni. Sa ne indignam, ok, sa avem mintea treaza, ok, sa cautam si unde nu este lumina chiar daca par conspiratii, ok. Dar de ce sa nu respectam totusi informatiile asa cum sunt ele FARA sa speculam si sa inflamam poate gresit si pe altii?

    – „in Franta imigrantii vor ajunge in curand mai multi decat nativii francezi”; pe ce Doamne iarta-ma te bazezi? „Roman Catholic 83%-88%, Protestant 2%, Jewish 1%, Muslim 5%-10%, unaffiliated 4%”; „Christian (overwhelmingly Roman Catholic) 63-66%, Muslim 7-9%, Jewish .5-.75%, Buddhist .5-.75%, other .5-1.0%, none 23-28%”; „60 million (85%) white people of European origin, 6 million (10%) North African people, 2 million (3.5%) Black people and 1 million (1.5%) people of Asian origin”; oricum ai da-o, ia cifrele care-ti convin, ia si faptul ca unele cifre sunt de acum mai multi ani, mai ia in calcul si trendul, progresia, estimarea, etc, si NU AI CUM sa rastorni majoritatea prea curand.

    – „Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie CRUZIMEA, INFIDELITATEA şi alte caracteristici care, după părerea SA, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.” – citatul tau din apel la o autoritate tertza, vizibil subiectiva si ea. Eu sincer nu vreau sa spun ca este doar opinia subiectiva a respectivului, si vreau sa gasesc sursa originalului Kalergi in care le atribuie CRUZIME, INFIDELITATE etc. Nu am reusit, nu am gasit decat: „The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals”

    Multumesc pentru lamuriri.

  • Mai „acoperitule”, iti miroase limba a dos de Soros! Ce, te arde pe mate ca Roxin a avut curajul sa scrie adevarul?

  • daniel roxin ,de ce nu organizam un mars de protest,ceva contra acestei invazii????Pai ce ne-am pus pe dormit asa de grav??????odata intrati nici dracu nu ii mai scoate astia de aici

 2. U.E. este de fapt UERSS… aceeasi structura, aceeasi dictatura, doar presa este mai pregatita pentru spalatul creierelor si de aia fraierimea nu se prinde. De fapt, un lucru care este observat de toti romanii care stau in vest: tinerii romani, tineri germani sau suedezi etc. sunt la fe de prosti. Aproape brain dead. ASTA insemna globalismul, toti sa fie la fel de prosti ca sa fie manipulati mai usor.

  Pentru Adevarul: Cred ca o sa te revolti, dar iti spun (nu pot posta fotografii, ca ar fi fost mai usor) ca structura UE nu este deloc democratica. Alegatorii voteaza Parlamentul UE. Da? Ok, dar acest Parlament nu are dreptul sa faca legi in mod independent. Nivelul executiv si legislativ, adica Comisia UE si presedintele numit au aceasta putere, comisia controleaza procesul legislativ, DAR… alegatorii voteaza doar Parlamentul…. Capish?
  De aici imi vin in minte 2 intrebari:
  1. Cine are acea putere sa numeasca Presedintele? Un presedinte pentru 500.000.000 de oameni? Nu stie nimeni.
  2. Cine controleaza Comisia UE?
  La inrebarea 2 deja au inceput sa apara dovezi ca este controlata de coproratiile din industria petrolului si a medicamentelor.

  Ti se pare ca este democratic?

 3. stie cineva despre intilnirile cu caracter secret dintre Angela Merkel si Primul Ministru britanic..? la invitatia Primului Ministru al Angliei bineinteles,d.na Merkel da repede fuga fuga la un coloqviu unde nu are acces nimeni,absolut nimeni… Secrete de „familie” oare??

  • T’es foutu // 31 august 2015 at 21:12 // Răspunde

   Mariana iti recomand serialul Mr. Robot. Asta daca vrei sa inveti si tu cum sa asculti ca NSA-ul American. Haha! 🙂

 4. stoian g. bogdan // 31 august 2015 at 20:56 // Răspunde

  Creerea unui Guvern Mondial este ceva necesar pentru intreaga umanitate, cu-atat mai mult pentru natiunile batute, futute si cu banii luati precum a noastra. Astfel, siguranta si egalitatea vor fi asigurate, precum si calitatea vietii, nu va mai fi ca in trecut sau prezent cand natiunile precum a noastra sunt vite de muls in tarile lor. Si sunt nenumarate natiuni vite de muls. Pentru natiunea noastra asa ceva poate fi cireasa de pe tort caci am scapa in sfarsit de jepcarii milenari care ne-au spart si continua sa ne sparga, care se amesteca in scop mesichin si domina atat cultura cat si politica din tara noastra, in sensul ca ne ingradesc si ne impiedica sa ne manifestam si promovam cultura si valorile. Daca rasele se vor amesteca, inseamna ca indivizii care le formeaza vor vrea sa se amestece, nimeni nu le poate interzice asta. Egiptenii antici erau negri, deci negri nu sunt din niciun punct de vedere inferiori, ba chiar, privind ce-au lasat in urma, putem zice ca egiptenii antici ne sunt cu mult superiori, chiar si negri fiind. Genii apar in toate rasele, ba chiar si unii dintre hibrizii „corciti” sunt genii. Granitele vor disparea, iar daca dispar granitele inseamna ca libertatea va fi extinsa, caci in prezent, io daca vreau sa fac jogging in jurul planetei sigur ma opreste vreo „autoritate” la vreo granita si astfel imi demonstreaza ca libertatea e o iluzie. A fi roman si a sustine dezbinarea actuala sau alta care nu poate fi decat la fel de proasta, este prostie curata. Politica natiunii este necesar si important sa se orienteze inspre Mondialitate, adica, inspre realizarea dezideratului ca Romania sa fie un loc in care toate politicile si toate religiile converg, iar in acest sens, Romania sa faca parte din toate Asociatiile de State in acelasi timp, atat din UE, cat si din SUA, EurAsia etc. Alta politica este politica de vasalitate, iar politica de vasalitate o impun cei carora le sunt vasali vasalii 😀

  • @stoian bogdan – ai scris perfect in limbajul de lemn european, iti meriti stipendiile. Aferim, da-i ‘nainte cu tupeu!

   • mirabela ciofoaia // 5 septembrie 2015 at 11:31 // Răspunde

    Bravo Ai dreptate

   • smaranda moise // 14 octombrie 2015 at 14:36 // Răspunde

    Gabi ,scrie romaneste ! Ori tu deja ai suferit mutatii? Stipendiu= salar (it)
    aferim=pe cuvint (!) (tiganeste)

    • Scumpă Smaranda Moise, te faci de kakao…

     STIPÉNDIU s.n. Soldă, ajutor bănesc, bursă, subvenție, indemnizație – lat. stipendium, d. stips, ban, și pendere, a plăti (~ bani plătiți pentru ”servicii” de propagandă, de exemplu!)

     AFERÍM interj. (Turcism înv.) Bine! bravo! perfect! admirabil! – Tc. aferim.

     • Doamne, Smarandito, cum dovedesti tu ca omul are dreptate! tinerime inculta dar fudula si agresiva

   • De acord ! Mai bine o oaie gri intre oi gri decat oaia neagra intre oi albe !

   • Cei ca tine vor primi cu bucurie semnul Fiarei/ In maxim 10 ani Germania anunta ca banii de hartie vor dispare, deci vor fi inlocuiti, cu ce? Un microcip va contine bani electronici oamenii vor primi implantul pe frunte sau pe mana, de aici si criza mondiala, pentru grabirea punerii in aplicare acestui scop/ Microcipul nu va contine doar bani electronici, ci si un sistem avansat de tipul Holo Lens, oamenii care il vor primi, vor trai aproape in lumea virtuala, imagini holograma catre creer si apoi catre retina/ De aceea acum se foloseste scanarea retinei, si Holo Lens/ Pentru viitoarea tehnologie care va transforma pe indivizii spalati pe creer in niste fiare, dupa razboiul dintre Turcia si Rusia, care va aduce Turcia mult mai rau decat Siria si Damascul, rusia va inainta cate Palestina si Israel, acolo vor stationa 6 luni, in care UE SI SUA impreun cu Israel si aliatii, i vor soma pe rusi, dar ei nu vor accepta, atunci va incepe un razboi devastator, atomic si chimic asupra europei, anglia se va retrage de parte rusiei, spre sfarsit vor gasi o solutie salvatoare, un om ce va deveni pentru cei ramasi cu viata, MESIA el este ANTICRIST ! PRIMI 3,5 ANI VA FACE PACE ORDINE SI VA REDA SPERANTA MULTE ‘MINUNI’ VA FACE, ISRAEL VA FI CENTRUL LUMII SI SE VOR BUCURA, APOI LA SFARSITUL CELOR 3,5 ANI, VA INCEPE PRIGOANA IMPOTRIVA CRESTINIILOR ACESTIA SE VOR ASCUNDE IN PADURI, CATACOMBE VOR TRAI CA ACUM MII DE ANI, FARA CURENT ELECTRIC, FACILITATI IN PLOAIE SI VANT/ ABEA DUPA SFARSITUL CELORLALTI 3,5 EL VA FI DISTRUS DE DUMNEZEU/ Omenirea va reveni la o normalitate aproape pierduta, Israel va trece la crestinism/ Abea atunci va fi liniste

  • Omule,trezeste_te,esti bolnav la cap,ai nevoie de un medic,de aceea fac ce vor cu noi…ptr-ca sant o gramada de nebuni fara nici un pic de minte ca tine.

  • domnule stoiang.bogdan,unde vazusi,pana acum,siguranta si egalitate asigurate,calitatea vietii la noi la romani cat si la popoarele balcanice,dezbinate de interesele meschine ale americanilor si vesteuropenilor?!!!Adica,sa-nteleg,ca,ar fi mai bine sa fim un popor de prosti,fara identitate,fara cultura,limba etc,tocmai noi ROMANIII?!noi care avem o istorie multimilenara,o limba foarte bogata si cu un lexic ce depaseste cu mult pe cel al altor popoare din Europa?!!!

  • vai, cat esti de prost!
   initial voiam sa o iau logic si sa scriu un comentariu explicativ in legatura cu ‘de ce esti prost’ dar chiar n-am putut sa ma abtin…doamne, cat esti de prost! sa nu te deochi!

  • E infricosator ca exista oameni ca tine.

 5. identitatea culturala nu ti-o ia nimeni, cea mai buna dovada evreii: care sunt acum de toate culorile prin mariaje succesive.

  nu stiu daca este o mare pierdere identitatea nationala: imbecilii sunt la fel peste tot, de altfel si oamenii inteligenti si cultivati la fel. am mai multe de vorbit pe un aeroport cu orice turist decat cu meseriasii de la scara blocului.

  frica reala este ca nu vom sti pe cine sa injuram – fara ponta si base locali, ce ne facem cu grig si pig ;). iti da senzatia ca poti influenta ceva in privinta sortii tale.

  daca vor sa ajunga la 200.000.000 de oameni, cu un milion de sefi si 199.000.000 de sclavi cipati, tot nu avem ce sa le facem, macar cine scapa va fi scutit de milioanele de politicieni corupti si razboaiele idioate de care avem acum parte.

  ar fi un ideal fericit daca oamenii s-ar inmulti dupa iq, rezistenta la boli, tinerete etc. si s-ar aplica eugenie voluntara la restul, cat a poata trai toata lumea decent. o meritocratie .

  dar toti stim ca doar cu macel se poate regla ceva. astia aplica solutia in trepte: rad familia, tara, etnia si cand vor obtine o lume singura si dependenta vor putea aplica ce program vor.

  • @gogu – ma intreb ce IQ ai de sugerezi eugenia pentru maica-ta! (caci si ea e batrana si cu imunitatea slabita). Hai, stai jos si rumega mai bine ce-ai regurgitat!

   • mare e gradina …si plina cu multi …..prostiile tinele ptr.tine

   • gogule ai mancat stricat de spui aberatiile astea ? 🙂

   • Ai niste idei mai diabolice decat ale lui Adolf, Planul lui Kalergi slujitorul lui anticrist. Este mai diabolic decat al lui Adolf, mai bine Arianism decat o rasa multientica/ Defapt SE DORESTE DISTRUGEREA CRESTINISMULUI! DEOARECE EUROPA DE AZI NU AR FI FOST DECAT O ADUNATURA DE FIARE SALBATECE INCESTUASE,BOLNAVE,LA FEL CA IN IMPERIUL ROMAN, MAMA CU FIU S.A.M.D
    Decat sa ajungem asa MAI BINE UN RAZBOI TOTAL, IN CARE SI ELITELE MASONE SA CRAPE/

 6. Cine crede ce scrie aici e un mare prost, de cat timp se chinuie americanii sa-i controleze pe musulmani, sa le poata fura petrolul in liniste si au ajuns in situatia de fata… Daca la noi in tara s-ar intampla ce se intampla la ei v-ati ascunde si sub pamant, mai ales tu autoru-le! Eu sper din tot sufletul ca si tu, ala care crede, sa ajungi in situatia lor!

 7. G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi – PROMOVAREA – căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală” („USA Magazine” 12 august 1955) – See more at: https://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/#sthash.GsJEPbpA.dpuf

 8. Bai nene,NE meritam soarta,noi popoarele europene!!!….pentru ca am ales un Parlament European ,dominat de PPE!!!…..cat timp acestia vor fi la conducerea PE ,vom avea de suferit!…..ne vor INVADA musulmanii,iar EUROPA se va ISLAMIZA!!!…..Teoria asta a lui KALERGI,mi se pare o nebunie ,nu alta!!….se vede clar ca UE se conduce dupa regulile SUA!…care au pus la cale primavara araba si uite consecintele!!…partea proasta este ca pe acesti emigranti MAI MARII UE ,vor sa-i aduca la periferia SCHENGEN,adica tarile din est ,de unde SA TRIEZE EI pe cei care merita sa mearga in tarile lor ,sa devina un fel de sclavi ,pe munca multa si bani putini!….si pe noi ne gaseste intr-o situatie grea de tot ,santem total descoperiti!….numai DUMNEZEU ne poate salva !…un pensionar care NICI NU mai vrea sa apuce acele vremuri grele pentru noi si EUROPA!….

 9. Si ce daca se islamizeaza Europa? Mare chestie. Pai daca nu va place duceti-va si voi in Orientul mijlociu si cu asta basta. Dar ia sa vedem noi, oare cati asiatici sunt in UE in momentul de fata? Aud? De ce nu zice nimeni ca se „asiatizeaza” Europa? Pai nu zice, ca toata lumea crede ca islamul e ceva rau, ca a fi islamist automat te face sa fii terorist. Pai nu sunteti cam penali?

  • ba ce nebun esti tu :)) te-ai gandit mult inainte ? sau ti-a venit asa pe moment

   • familia chineza in Romania : buticari,mici afaceristi. vorbesc limba romana( asa cum poate un chinez] copiii lor fac scoala in limba romana,nu deranjeaza pe nimeni. daca isi regleaza conturile,o fac intre ei. Deci asiatici vizavi musulmani e mult de scris…..si comentat

  • penal esti tu cand (nu) compari islamul cu religiile asiatice!

  • Inclin sa cred ca faci pregatiri speciale, cu meditatii in paricular, ca sa fii atat de dus cu cpul, ca nu-mi vine sa cred ca esti asa din nastere. Dar, mai stii!!!
   Te pomenesti ca si tu ai trecut la Islam?!?
   Darindiferent ce scrii se vede clar ca esti un individ fara niciun dumnezeu. Nuuu ateu, aia chiar cred in ceva.

 10. degeaba ne criticam intre noi si luam de bun tot ce scrie in ziare, tot ce vedem la televizor.astia din mas media ne dau gunoaie cu nemiluita,iar noi le luam de bune.invatati sa cititi printre randuri si mai lasati televizoarele ca alea spala creierele.
  ideea e ca santem ca oile pentru cei puternici ce ne conduc si vor sa faca din noi sclavii lor.O sa ne ajunga salariul sa platim doar TAXE.iar cu timpul nici pensii no sa mai vedem.Santem prea naivi de asta fac cu noi ce vor.

 11. Egiptenii antici erau albi.
  Evreii vor sa’si perfectioneze turma de animale „goyim”, care sa’i slujeasca pe vecie…

 12. pe postarea din 31 august 2015 , apare o fotografie cu „un steag paneuropean ” in care in afara de cele 12 stele , in mijloc se afla un disc solar galben peste care este o cruce rosie !!!!! … care sa fie explicatia ? de fapt atunci cand in Europa se facea o uniune a fierului si otelului steagul era albastru cu un disc galben cu o cruce rosie ( fara stele in cinci colturi ) vezi paneuropean flag – imagini , era vorba de mostenirea antichitatii europene ( discul solar ) peste care a venit crestinismul . toate bune , dar apoi au aparut si cele 12 stele . iar acum a disparut semnele de lumina de zi ( soarele si crucea ) ramanand doar stelele . asadar cer si stele . cum citim ? = e noapte .

 13. Interesante toate postarile…vorba e, noi , oamenii de rand, chiar constienti de manipularile la care sunt supusi, CE PUTEM FACE? CUM SA NE OPUNEM?

 14. Nu, nu mai este planul Kalergi ci Thomas Barnett. Este un update la planul initial si este mult mai dur. Se cere, printre altele, executarea celor care se opun schimbarilor pe care le vrea elita. Se doreste practic repetarea proiectului american de alcatuire a unui moloh usor de manevrat, o rasa noua cu un IQ care sa nu treaca de 90, care sa fie apta de munca, dar nu sa gindeasca.
  Si in Romania s-a procedat la fel dupa 1945. Sa nu ne facem ca uitam invazia taranilor needucati in orase si schimbarea radicala a acestora. Fara banii acelor indivizi din vest n-ar fi avut loc nici un fel de industrializare si stramutare a satelor in orase, cu consecintele catastrofale care se vad astazi extrem de bine. Distrugerile actuale n-ar fi fost posibile fara acea mutare de sah si mat definitivata in anii 60. Sa ne amintim ca tortionarii erau toti de provenienta taraneasca, ca dealtfel tot personalul statului numit comunist, care n-a fost decit un experiment limitat temporal. Intelectualitatea Romaniei a fost distrusa si inlocuita cu una noua, fara constiinta nationala, provenita deasemenea din mediul rural, deoarece aveau dosarele bune. Au existat, special pt ei, cote de admitere in facultati, dar si o regula pt promovarea acestora in functii de conducere tot pe baza de procente. Acestea sint cauzele dezastrului actual!!!! Deci ce se vede astazi, la nivel european, a fost exersat de mult timp, in multe variante si desigur in multe alte state!!! Ce-au cistigat la noi? Pina sa se trezeasca taranii si sa-si vada dusmanul ne-au lasat pe toti fara nimic. Ne-au luat tot, au inceput si evacuarea satelor pt asa numite retrocedari si daca taranii continua sa viseze cai verzi pe pereti vor vedea ca aceasta prostie in care insista, anume cea cu vestul luminos, va avea un pret extrem de mare si nu o sa le convina deloc. Existenta cozilor de topor in Romania are la baza tot aceasta inginerie sociala iar exponenti ai acestei categorii se vad si aici pe acest blog unde scriu timpenii negindite pt care sint desigur platiti de vreun ngo. Taranimea ajunsa in orase n-a avut decit un singur tel: parvenirea cu orice pret si sa nu-mi spuna nimeni ca acest lucru nu se vede si nu se simte! Cei ce se vaita ca nu s-a schimbat nimic din 89, dind vina pe un comunism inexistent, sa ia in considerare ca aceleasi valori produc aceeasi oameni. Cu alte cuvinte taranimea nu se poate schimba, iar scopul lor in viata a ramas tot parvenirea cu orice pret. Ce nu stiu ei este ca Barnett&co au o mare surpriza pt ei si tot ce cred c-au realizat se va duce pe apa simbetei iar asta se va intimpla f curind!
  Taranimea este specialista in a cere ceea ce nu stie decit din povestiri la care au adaugat inventii personale care nu au lagatura cu realitatea. A se vedea guvernul de asa numiti tehnocrati. De 25 de ani nu sint in satare sa vada ca este f periculos sa ceri sa ai ceea ce nu-ti este cunoscut!!!! Coruptia apartine sistemului vestic si face parte din metoda de-a subjuga si tine o tara sub control. De unde s-o mai stie si pe asta bietii urmasi ai crescatorilor de gaini?!?!?!
  Asta este si motivul care face ca la noi sa nu se stie ca Romania a preluat peste 130000 de legi si reguli de la U.E. si nici faptul ca un guvern local nu poate face nimic fara sa intrebe la marea poarta de le Bruxelles si nu obtine o aprobare de la numitele institutiile europene. Ati vrut U.E.? O sa mincati insecte si viermi ca sa va saturati, pt ca asa este cind vrei sa ai ceva despre care nu ai habar!

  http://foodstory.stirileprotv.ro/nutritie/uniunea-europeana-ia-in-considerare-consumul-de-insecte-mustele-viermii-si-greierii-considerate-surse
  Si cine crede ca nu se poate si mai rau:

  http://www.digitaltrends.com/cool-tech/japanese-scientists-creates-meat-out-of-feces/

  http://www.foxnews.com/tech/2011/06/17/japanese-scientists-create-meat-from-poop.html

  Vest ati vrut vest aveti!

  Ce legi mai vin:

  Link:
  http://ectr.eu/

  Der Gesetzesvorschlag:
  http://www.europarl.europa.eu/meetdoc

  European Dignity Watch:
  http://europeandignitywatch.org/de/ho

  Carti Thomas Barnett:

  The Pentagon’s New Map (Englisch) Taschenbuch – 3. Mai 2005 von Thomas P.M. Barnett
  http://www.amazon.de/Pentagons-New-Thomas-P-M-Barnett/dp/0425202399/ref=asap_bc?ie=UTF8

  Blueprint for Action: A Future Worth Creating (Englisch) Taschenbuch – 3. Oktober 2006
  von Thomas P.M. Barnett
  http://www.amazon.de/Blueprint-Action-Future-Worth-Creating/dp/0425211746/ref=asap_bc?ie=UTF8

  Great Powers: America and the World After Bush (Englisch) Taschenbuch – 2. Februar 2010
  von Thomas P.M. Barnett
  http://www.amazon.de/Great-Powers-America-World-After/dp/0425232255/ref=asap_bc?ie=UTF8

  Coruptie vest:

  In Romania nu exista coruptie, daca este sa compar cu ceea ce se intimpla in tarile alea civilizate si avansate, din mintea ratacita a multor romani, pentru ca asta inseamna sa traiesti din zvonuri, legende si vise!

  http://www.focus.de/finanzen/news/neue-regelung-vor-fuenf-jahren-pensionen-fuer-eu-abgeordnete-steigen-um-423-5-prozent_id_4135556.html

  Este vorba despre o crestere de pensii cu 423,5%, pe care si-au aprobat-o politicienii de la E.U., organizatia in care romanii, nu se stie din ce motive, au cea mai mare incredere dintre europeni

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/01/22/eu-politiker-gehaelter-die-groesste-selbstbedienung-aller-zeiten/

  Salariile politicienilor E.U. sau U.E. cum spun mulți romani: Cea mai mare autoservire din toate timpurile

  Ofer si o lista cu scandalurile E.U. acolo unde colcaie cinstitii si civilizatii dupa parerea celor mai naivi europeni:
  http://www.wien-konkret.at/politik/eu/eu-skandale/

  ASTA ESTE GERMANIA AIA CIVILIZATA DIN MINTEA SLUGOILOR FARA IDENTITATE:

  Helmut Kohl – afacerea conturilor negre: iese la pensie

  Kohl und die Konten. Eine schwarze Finanzgeschichte
  http://www.amazon.de/Kohl-Konten-Eine-schwarze-Finanzgeschichte/dp/342105441X

  http://www.sueddeutsche.de/politik/spendenskandal-cdu-bricht-mit-kohl-1.302386

  http://www.focus.de/politik/deutschland/schmiergeld-affaere-schatten-der-vergangenheit_aid_179097.html

  ——————————————–
  Woflgang Schauble – ciubucuri si bani negri: promovat ministru de finante ca doar stie cu banii.

  http://www.gulli.com/news/11412-schaeuble-100000-dm-in-der-schublade-vergessen-2009-10-25

  http://www.spreezeitung.de/3547/wolfgang-schaeuble-cdu-und-die-legendaere-bargeldspende-interview-mit-rob-savelberg/

  ——————————————–
  Jean-Claude Juncker – promovat seful Europei din minstru in Luxemburg cu toate ca a organizat evaziunea fiscala la nivel european.

  http://www.sueddeutsche.de/thema/Luxemburg-Leaks

  http://www.icij.org/project/luxembourg-leaks/explore-documents-luxembourg-leaks-database

  http://www.icij.org/project/luxembourg-leaks

  https://de.wikipedia.org/wiki/Luxemburg-Leaks

  ———————————————-
  Umweltministerin Angela Merkel – – dupa ce-a facut niste miliarde pagube si petreceri pe banii statului ajunge mare sefa pe zeci de ani!

  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-61366517.html

  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2012-09/merkel-untersuchungsausschuss-gorleben/kom

  http://www.rbb-online.de/kontraste/ueber_den_tag_hinaus/umwelt/atom_endlager.html

  Merkel face o petrecere pe banii statului fara probleme!!!

  Merkels große Bankersause

  Ex-Deutsche-Bank-Chef Josef Ackermann feierte seinen Geburtstag 2008 im Kanzleramt. Das knausert bisher mit Details zur Party.

  http://www.taz.de/!5088133/

  ——————————————–
  Christian Wulff – e bine merci cu toate ciubucurile incasate

  https://de.wikipedia.org/wiki/Wulff-Aff%C3%A4re

  http://www.t-online.de/regionales/id_75383534/christian-wulff-will-weder-opfer-noch-maertyrer-sein-.html

  Cum sa ratacesc miliardele!!!

  Berliner Flughafen-Chaos – nimeni nu stie nimic despre miliardele “ratacite” pt ca-n vest nu se fura

  http://www.tagesspiegel.de/berlin/ber/das-milliardengrab-ber-neuer-flughafen-koennte-sogar-acht-milliarden-kosten/9703588.html

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/27/berliner-politiker-wollen-grossflughafen-ber-neu-bauen/

  http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/berliner-flughafen-experte-bringt-abriss-ins-spiel/7609990.html

  http://www.focus.de/finanzen/steuern/thewes/trauerspiel-um-hauptstadt-airport-im-berliner-flughafen-chaos-hilft-nur-noch-abreissen-und-abtreten_aid_900239.html

  ————————————————————–

  Elbphilharmonie Skandal – ce mai conteaza niste biete sute de miliaoane “ratacite”?!

  http://www.mopo.de/politik/linksfraktion-entsetzt-elbphilharmonie-skandal—keine-anklagen-,5067150,30626712.html

  http://www.bild.de/news/inland/elbphilharmonie/millionengrab-hamburger-elbphilharmonie-35342000.bild.html

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article127774663/Politische-Kapitulation-vor-Milliarden-Bauskandal.html

  ———————————————————

  Stuttgart-21 – alte miliarde ratacite!

  http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/problem-bahnhof-fuer-stuttgart-21-gibt-es-zwei-milliarden-euro-mehr/7827610.html

  http://www.focus.de/politik/deutschland/stuttgart-21/tid-29894/sechs-antworten-zu-stuttgart-21-warum-die-bahn-weiter-am-milliardengrab-s21-schaufelt_aid_933249.html

  http://www.n-tv.de/politik/Der-Streit-um-Stuttgart-21-article1391621.html

  http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.stuttgart-21-gruene-bahn-rechnet-mit-elf-milliarden.a745ded5-70f0-4550-80e3-63a695c91fbd.html

  ———————————————————————
  Kanzler-U-Bahn – si cum ramine cu legendele mioritice cu nemtii seriosi?!

  http://www.welt.de/wirtschaft/article122206456/Kanzler-U-Bahn-wird-fast-100-Millionen-Euro-teurer.html

  http://www.focus.de/politik/deutschland/433-millionen-euro-sind-nicht-genug-kanzler-u-bahn-kommt-berlin-teurer-als-geplant_id_3428959.html

  Platitorul de impozite jefuit – afaceri secrete intre politic si economic
  geplünderte „Steuerzahler” – geheime Geschaefte Politk Wirtschaft
  https://www.youtube.com/watch?v=ZCNV_oqMDK4

  Statul jefuit – afaceri secrete in valoare de miliarde
  Der geplünderte Staat Geheime Milliarden Deals in Deutschland
  https://www.youtube.com/watch?v=6k6hPmLo2m4

  Fara impozite – Cum jefuiesc concernele Europa
  Steuerfrei – Wie Konzerne Europas Kassen plündern
  https://www.youtube.com/watch?v=UwEHaiRlatY

  Dirk Müller despre cunostinte economice neaparat necesare
  Dirk Müller HINTERGRUNDWISSEN – UNBEDINGT ANSCHAUEN !!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=MCMbi3dmRzc

  Sigmar Gabriel (sef SPD) – Merkel este sefa unui NGO (referitor la faptul ca germania nu exista ca stat ci doar ca firma)
  Siegmar Gabriel – „Merkel ist Geschäftsführerin einer NGO”
  https://www.youtube.com/watch?v=-PX8Jyp7cRk

  Afaceri ciudate – Scandalurile de la Deutschen Bank
  Unheimliche Geschäfte → Die Skandale der Deutschen Bank
  https://www.youtube.com/watch?v=Nd6LIS8WFYA

  Cela mai mari scandaluri de coruptie ale Germaniei
  Deutschlands größte Korruptionsfälle
  http://www.news.de/wirtschaft/777157757/deutschlands-groesste-korruptionsfaelle/1/

  http://www.handelsblatt.com/unternehmen/beruf-und-buero/buero-special/compliance-die-groessten-skandale-in-deutschen-konzernen/6641352.html

  Republica Bananiera Germania – coruptia un scandal de zi cu zi
  Bananenrepublik Deutschland. Korruption – der ganz alltägliche Skandal
  http://www.amazon.de/Bananenrepublik-Deutschland-Korruption-allt%C3%A4gliche-Skandal/dp/3478718309

  Datorita legilor elitiste din firma numita Germania nu a fost nimeni tras la raspundere pt nimic niciodata!

  Un comisar denunta: Germania este o mlastina a coruptiei
  Kriminalkommisar packt aus: Deutschland ein Sumpf der Korruption

  https://exsuscitati.wordpress.com/2012/01/08/kriminalkommisar-packt-aus-deutschland-ein-sumpf-der-korruption/

  Coruptia in Germania: Portretul unei branse in crestere
  Korruption in Deutschland: Portrait einer Wachstumsbranche

  https://books.google.at/books?id=g9VhETeeeewC&pg=PA189&lpg=PA189&dq=deutschland+ein+sumpf+von+korrupten&source=bl&ots=9DTGX7OLrW&sig=G0YbgmgEKAvtVPXBwqrXN2XI7XM&hl=de&sa=X&ved=0CEgQ6AEwCGoVChMIxt_H79HzyAIVwdUUCh00SwaK#v=onepage&q=deutschland%20ein%20sumpf%20von%20korrupten&f=false

  NICAIERI IN LUME NU ESTE MAI USOR SA MITUIESTI UN POLITICIAN DECIT IN ASA NUMITA GERMANIE!!!!!!!! Acest lucru este explicat mai jos!!!

  Abgeordnete bestechen leicht gemacht
  Kaum irgendwo ist es so einfach, ungestraft Politiker zu bestechen wie in Deutschland. Vermutlich wird das auch erst mal so bleiben. Von L. Altmeier und S. Klorman

  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2012-08/korruption-deutschland-abgeordnete
  Horst Seehofer sagt die Wahrheit bei Pelzig
  Afirma ca cei care sint alesi nu au nici un cuvint de spus ci unii pe care nu-i alege nimeni!!
  https://www.youtube.com/watch?v=3zuO_Ed__KA

  JAFURI CU MILIARDELE PT CARE NU ESTE NIMENI TRAS LA RASPUNDERE!!!!!

  $6 Billion Goes Missing at State Department
  http://www.thefiscaltimes.com/Article…

  9 trillion dollars 9000 billion dollars missing and nobody is investigatin
  https://www.youtube.com/watch?v=-ihX6FHD3bY

  Rep. Alan Grayson: $12 Trillion Gone and No One Punished
  https://www.youtube.com/watch?v=gXhuaTfjTYM

  Alan Grayson: „Which Foreigners Got the Fed’s $500,000,000,000?” Bernanke: „I Don’t Know.”
  https://www.youtube.com/watch?v=n0NYBTkE1yQ
  Waxman $12 Billion in cash lost in Iraq
  https://www.youtube.com/watch?v=b_kskdHCOiI

  Top of the top!!!!
  Lord James of Blachhealth fraude de 15000 milliards finance internationale
  https://www.youtube.com/watch?v=Abu2bUc60KU

  Se fura cu catralioanele in vestul ala luminos al mioriticilor iar romanii vin sa se plinga de coruptia din tara unde corupatorii straini lipsesc total din peisaj?!?!?

  S-a stiut de f mult timp ce urmeaza sa vina insa lumea n-a vrut sa accepte iar la noi cauza este f clara!

  Era 1981 cind un scriitor neamt Carl Friedrich von Weizsäcker, fratele unui fost presedinte al Germaniei ( Richard v W), a scris Der bedrohte Friede (pacea amenintata), Politische Aufsätze 1945–1981, Hanser, München 1981, adaugita si republicata in 1994, in care a scris urmatoarele:
  Von Weizsäcker sagte in seinem letzten großen Werk „Der bedrohte Frieden” innerhalb weniger Jahre den Niedergang des Sowjet Kommunismus voraus (er wurde ausgelacht). (Anmerkung: Und dieses Buch ist offensichtlich auf Anweisung medial ignoriert worden)
  – Von Weizsäcker a afirmat in ultima s-a carte importanta, Pacea Amenintata, ca in citiva ani comunismul sovietic se va prabusi (lumea a ris de el!!!). Aceasta carte a fost ignorata de intreaga presa, in mod evident, in urma unor directive.
  Seine Prognose, auf welches Niveau der Lohn,- Gehaltsabhängige zurückfallen würde, wenn der Kommunismus nicht mehr existiert, war schockierend.
  – Prognoza lui, privind nivelul la care vor cadea salariile, cind comunismul nu va mai exista, a fost socanta.
  Weizsäcker beschreibt die Auswirkungen einer dann einsetzenden Globalisierung, (obwohl es damals dieses Wort noch nicht gab) so wie er sie erwartete.
  – Descrie efectele globalizarii, cuvint care inca nu exista, asa cum o asteapta el sa fie.
  1. Die Arbeitslosenzahlen werden weltweit ungeahnte Dimensionen erreichen.
  – Numerul somerilor va creste global la dimensiuni nebanuite
  2. die Löhne werden auf ein noch nie da gewesenes Minimum sinken.
  – Salariile vor scădea la un minim fără precedent
  3. Alle Sozialsysteme werden mit dem Bankrott des Staates zusammenbrechen. Rentenzahlungen zuerst. Auslöser ist eine globale Wirtschaftskrise ungeheurer Dimension, die von Spekulanten ausgelöst wird.
  – Toate sistemele sociale se vor prabusi odata cu falimentul statului. Plata pensiilor va fi prima afectata. Toate aceste evenimente vor fi declansate de-o mare criza mondiala care va izbucni datorita speculantilor.
  4. ca. 20 Jahre nach dem Untergang des Kommunismus, werden in Deutschland wieder Menschen verhungern.
  – Dupa 20 de ani de la caderea comunismului va reveni foametea in Germania (a revenit inca de la sfirsitul anilor 90, iar odata cu introducerea programului Hartz 4, in 2002, a fost practic stabilita prin lege, ceea ce inseamna mai putin de 20 cit a presupus el)
  5. Die Gefahr von Bürgerkriegen steigt weltweit dramatisch.
  – Riscul izbucnirii războaielor civile va cunoaste o creștere dramatica la nivel mondial.
  6. Die herrschende Elite wird gezwungen, zu ihrem eigenen Schutz Privatarmeen zu unterhalten.
  – Elita conducatoare va fi obligata sa intretina armate private pt propia protectie.
  7. Um ihre Herrschaft zu sichern, werden diese Eliten frühzeitig den totalen Überwachungsstaat schaffen, eine weltweite Diktatur einführen.
  – Pentru a asigura dominatia, aceste elite vor introduce inca dintr-un stadiu timpuriu supravegherea statala totala, introducind o dictatura la nivel mondial.
  8. Die ergebenen Handlanger dieses Geldadels sind korrupte Politiker.
  – Slugile devotate ale acestei aristocrații a banilor sint politicienii corupți.
  9. Die Kapitalwelt fördert wie eh und je, einen noch nie dagewesen Nationalismus (Faschismus), als Garant gegen einen eventuell wieder erstarkenden Kommunismus.
  – Capitalismul promoveaza asa ca intotdeauna un nationalism exacerbat (fascism) ca protectie in fata pericolului unei eventuale renesterii a comunismului
  10. Zum Zweck der Machterhaltung wird man die Weltbevölkerung auf ein Minimum reduzieren. Dies geschieht mittels künstlich erzeugter Krankheiten. Hierbei werden Bio-Waffen als Seuchen deklariert, aber auch mittels gezielten Hungersnöten und Kriegen. Als Grund dient die Erkenntnis, dass die meisten Menschen ihre eigene Ernährung nicht mehr finanzieren können, jetzt wären die Reichen zu Hilfsmaßnahmen gezwungen, andernfalls entsteht für sie ein riesiges, gefährliches Konfliktpotential.
  – În scopul menținerii puterii se va reduce populația lumii la un nivel minim. Acest lucru este realizat prin intermediul unor boli produse artificial. Astfel, arme biologice vor fi declarate ca fiind epidemii, dar și prin foamete și războaie produse intentionat.
  Ca motiv serveste intelegerea faptului ca, daca marea majoritate a oamenilor nu-si mai poate plati hrana, bogatii ar ajunge in situatia de-a fi siliti la masuri de ajutor, iar lipsa acestora ar insemna pentru ei un foarte mare si periculos potential in izbucnirea unor conflicte.
  11. Um Rohstoffbesitz und dem eigenen Machterhalt dienend, werden Großmächte Kriege mit Atomwaffen und anderen Massenvernichtungswaffen führen.
  – Pt a-si pastra stapinirea peste sursele de materii prime, care le asigura mentinerea puterii, marile puteri vor purta razboaie cu arme atomice si alte arme de distrugere in masa.
  12. Die Menschheit wird nach dem Niedergang des Kommunismus, das skrupelloseste und menschenverachtendste System erleben, wie es die Menschheit noch niemals zuvor erlebt hat, ihr Armageddon („Endkampf“). Das System, welches für diese Verbrechen verantwortliche ist, heißt „unkontrollierter Kapitalismus”.
  – Omenirea, dupa caderea comunismului, se va confrunta cu cel mai lipsit de scrupule si inuman sistem pe care nu l-a mai cunoscut vreodata in istorie, Armagedonul, batalia finala. Sistemul, care este responsabil pentru aceaste crime, se numeste „capitalism necontrolat”
  C. F. von Weizsäcker sagte (vor 25 Jahren), dass sein Buch, welches er als sein letztes großes Werk bezeichnete, mit Sicherheit von der Bevölkerung nicht verstanden würde und die Dinge somit ihren Lauf nehmen!
  C. F. von Weizsäcker a spus acum 25 de ani despre cartea sa, pe care a descris-o ca fiind ultima sa mare lucrare, ca aceasta nu va fi cu siguranta inteleasa de catre popor, asa ca lucrurile isi vor urma calea lor.
  Das deutsche Volk bewertete er wenig schmeichelhaft wie folgt: poporul german a fost evaluat de el intr-o maniera nu prea magulitoare dupa cum urmeaza:
  Absolut Obrigkeitshörig,- slugarnic in fata puterii
  des Denkens entwöhnt, – dezobisnuit sa gindeasca
  typischer Befehlsempfänger, – primitorul tipic de ordine
  ein Held vor dem Feind, aber ein totaler Mangel an Zivilcourage! – erou in fata dusmanului insa cu o lipsa totala a curajului civil
  Der typische Deutsche verteidigt sich erst dann, wenn er nichts mehr hat, was sich zu verteidigen lohnt. Wenn er aber aus seinem Schlaf erwacht ist, dann schlägt er in blindem Zorn alles kurz und klein, auch das was ihm noch helfen könnte.
  – Germanul tipic se apara doar atunci cind a pierdut tot ceea ce merita sa apere. Dar cind s-a trezit din somn, in furia lui oarba, distruge totul, inclusiv ceea ce-ar putea sa-i fie inca de folos.
  Die einzige Lösung die Weizsäcker bietet, ist die Hoffnung, dass nach diesen unvermeidlichen Turbulenzen dieser Planet noch bewohnbar bleibt.
  Singura soluție oferita de Weizsäcker, este speranța că după toate aceste turbulențe inevitabile, planeta va ramine locuibila.
  Denn Fakt ist, die kleine Clique denen diese Welt schon jetzt gehört, herrscht nach dem einfachen aber klaren Motto:
  “Eine Welt, in der wir nicht das alleinige Sagen haben, die braucht es auch in Zukunft, nicht mehr zu geben”. Wie bereits oben erwähnt, Weizsäcker rechnete nicht damit verstanden zu werden.
  Cert este, ca aceasta clica mica, careia ii apartine deja această lume, o stapineste după motto-ul simplu, dar clar: “o lume, in care nu sintem noi singurii care au cuvintul, nu este necesar sa mai existe in viitor.” Weizsäcker nu a luat in calcu posibilitatea de-a fi inteles.
  Auf die Frage eines Journalisten, was ihn denn am meisten stören würde, antwortete er:
  “…mich mit einem dummen Menschen unterhalten zu müssen”
  La intrebarea jurnalistilor ce l-ar deranja cel mai rau a raspuns:
  sa fiu silit sa discut cu oameni prosti

  a existat si o carte aparuta in 1983 unde 50 de generali protestau impotriva planului de-a fi desfintat estul. n-au stiut ca urma sa vina un prieten de-al unora gorby care sa rezolve totul.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gert_Bastian

  s-a sinucis in conditii neelucidate!

  Generale gegen Nachrüstung
  Bastian, Gert – Körperschaft: Generale für Frieden und Abrüstung – organizatia generalilor pentru pace si dezarmare
  Verlag: Hamburg : Hoffmann und Campe. 1983

  http://www.momox-shop.fr/gert-bastian-generale-gegen-nachruestung-broschiert-M03455086748.html

  peste tot s-a profitat de faptul ca lumea n-a stiut mare lucru insa la noi au avut cea mai usoara misune din cauza legendelor cu vestul luminos care spre marea noastra rusine traiesc si astazi!

  Nicu Covaci: „Nu mă aștept la mare succes, sincer să fiu. Pentru că manipularea generală, în Europa, este de a nu avea intelectuali, oameni de cultură. Avem nevoie de proști. Un intelectual, un om cultivat, ar putea să pună întrebări.
  Nicu Covaci: „M-au întrebat: „Băi, Covaci, ce cauți în Spania, vino acasă, că poți să vii acasă! Ăia sunt latini, ca și noi”. „Stop! Ăia sunt latini, dar nu ca și voi!”. „Cum, bă, Covaci, ce-au ei și n-avem noi?” (…) „De șira spinării ați auzit? La un cerșetor spaniol dacă-i arunc niște pesetas, îmi dă senzația că-mi face o favoare, să-i ia. Voi umblați în patru labe și-i pupați în fund pe toți! Nu vă e rușine?” (…) Și cel mai nasol lucru este c-au reușit să arunce un fel un virus al zâzaniei: fiecare pentru el. (…) Pe vremuri, se spunea „Să moară capra vecinului”. Acum nu, să moară vecinul, să-i iau capra”.
  Un elvetian a declarat revistei Forbes din 2010 nr din Aprilie ca “romanii sint un popor naiv care se crede foarte destept si smecher”. Cred ca dovezile sint contrare acestor “credinte” iar dovezile sint efectiv greu de numarat. Ca dovada Bechtel n-a reusit nici macar la bulgarii si albanezii de care se ride in continuare la noi sa repete scenariul romanesc iar Ikea nu mai are nicaieri in lume padurile unei tari in propiul buzunar in proportia pe care au reusit-o la noi.

 15. Pentru „ger” si pentru Daniel Roxin:
  Vad ca sunteti deosebit de bine documentati. Inteleg ca aceasta este realitatea in care traim .
  Intrebarea mea este :
  Ce este de facut ? Ce facem noi , oamenii normali , cu educatie , cultura si inteligenta medie ?
  Evident ca am ajuns ,in ultimii 25 de ani , peste medie , peste copiii nostri , peste conducatorii nostri . Ok . Daca vrem totusi sa ne traim si noi viata , decent ,fara frica,fara amenintarea continua deasupra capului , ce avem de facut ? Daca avem pretentia sa aibe si copiii nostri o viata , ce trebuie sa facem ?
  Asta e intrebarea pe care mi-o pun de 25 de ani !
  „Stii si la ce iti foloseste ca stii ?!” Ce faci cu ceea ce stii ? Cum poti schimba ceva in mersul lucrurilor ? Si daca nu poti schimba nimic aici, unde poti sa pleci pentru a nu fi afectat?
  De fapt , vedeti vreo solutie colectiva sau macar individuala ?

  • Solutii exista dar, fara crearea unei mase critice care sa le sustina, nu o sa se poata face prea multe. Sa fim optimisti totusi…

   • La ora care va scriu eu totul es sub control Noaua Ordine Mondiala a esuat din anul 2009. Masa critica a fost atinsa inca din anul 2012 altfel nu am fi fost aici sa mai scriem aceste randuri Anul 2016 este ultimul an de chin. Resetul Monetar Mondial a avut deja loc. Cele mai mari banci europene precum Deutsche Bank etc. au fost preluate de partea Chineza. Trezoreria Federala Americana a fost si ea inlocuita cu TRN.
    Incepand cu 1 Noiembrie a.c. se vor face simtite aceste modificari divizele FIAT vor fi inlocuite cu o noua valuta garantata de aur.
    Unele divise ale unor state vor fi reevaluate.
    Mafia khazara e cu coada intre picioare si cum au vazut ca lea esuat noua ordine mondiala au schimbat tactica si incearca din toate puterila sa creeze noua dezordine mondiala.
    Din pacate nu le merge.
    Madam Hitleri Clinton se caca pe ea la propriu si la figurat.

 16. Ati auzit de dictonul: De ce iti este frica nu scapi!
  Recunosc, ca nu am avut rabdare sa citesc toate comentarile, insa ca parere personala, cred ca pana la urma va castiga cel mai puternic, poate fi el si perfid si misel si meschin si cum mai vreti, insa planurile sunt facute de prea mult timp si sunt la ordinea zilei, pentru a putea fi impiedicate de cineva, vreo natiune sau structura umana ajunsa in punctul critic.
  Si pana la urma va intreb, ceea ce si dumneavoastra va intrebati. Cu ce ati venit in asta lume si ce veti lua cand veti pleca.
  Ati stiut vreun obicei sau o limba?
  Toate le-ati dobandit pe parcurs, iar societatea in general prin mediile pe unde v-ati facut veacul sau prin intermediul imprejurarilor sau conjuncturilor, v-au cizelat si modelat in ceea ce sunteti acum.
  Eu nu cred ca trebuie sa fiti asa de dramatici si nu uitati orice inceput are si un sfarsit, indiferent ce este limba sau obicei, om sau animal, planeta sau univers.
  Intr-o buna zi se va lasa tacerea peste toate,asa ca bucurati-va de viata si bucurati-va ca lumea se globalizeaza.
  Puteti cunoaste alte culturii, la fel de infloriatoare ca cea stramoseasca, veti invata limbii melodice, iar toate astea inseamna sa fi om.
  Problema e una singura:
  Avem doua urechii si zilnic suntem bombardati cu informatii fara numar, dar ce este important: este ce dorim noi sa pastram si ce vom lasa generatiilor viitoare.
  Va respect pe toti!
  Pace voua cititorilor!
  Si un mare respect pentru tine Roxin Daniel!

  • Lola – gandesti ca o femeie, un barbat gandeste altfel. Femeia se adapteaza la situatie si recunoaste ca stapan pe cel care invinge, il socoteste drept cel mai puternic si trece cu usurinta din patul celui invins in patul invingatorului- se adapteaza la circumstante. Daca nu ar fi asa rasa umana s-ar fi stins demult. Dar rasa umana n-ar fi rezistat deloc daca barbatul nu si-ar fi aparat familia, teritoriul, tribul, neamul. Deci cei care au mai ramas barbati se vor lupta si vor muri pentru ceea ce cred ei ca e tara lor. Noroc ca nu prea au mai ramas barbati,fiind exterminati de razboaie, tradari, comunism si democratie, ci doar cativa poponari care au fost legalizati prin vot si simpatia generala pentru a adopta copii si a continua propasirea neamurilor. Si mai sunt aia care vorbesc si au impresia ca fac ceva concret, ca ei lupta cu adevarat. Un barbat stie ca vorba e vorba si lupta e lupta…Mai sunt cei care s-au invatat sa minta ca femeile si sa castige ceva din asta inseland lumea…Nici aia nu sunt barbati ca nu au cuvant si nu poti sa ai incredere in ei. Traim intr-o societate falsa unde paradigma masculin-feminin a fost falsificata in scopul manipularii si mentinerii oamenilor intr-o prostie crasa si inconstienta totala, si asta e cel mai mare cadou pe care ni-l aduce noua ordine mondiala. Iar despre femei…no comment. Orice barbat adevarat stie ca nu poti sa obtii niciodata adevarul de la o femeie decat daca asta ii aduce vre-un folos direct. E o lege a firii.

 17. Pentru „ger” Un sfat i-ti pot da: Sa nu te reproduci ca atunci chiar o sa avem probleme. Referitor la articol, mai toti vorbesc de manipularea populatiei prin presa iar Roxin sa informat tot din presa cand a scris acest aricol. Poate exista un sambure de adevar dar ganditi-va ca multimea face puterea iar fara multime ei nu inseamna mai nimic. Este adevarat ca zilnic suntem bombardati cu informatii false si transmise cu un anume scop, dar sa nu ignoram scopul pricipal (Profit din curiozitatea fraierilor).

 18. dr.Adrian TATU // 26 ianuarie 2016 at 22:19 // Răspunde

  oricum,,GENOCIDUL asupra POPORULUI ROMAN este IMPRESCRIPTIBIL si JUDECATA SE APROPIE!!!!!!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1713325855568898&set=o.695393927263090&type=1&theater ,,si SRI&INTELLIGENCE monitorizeaza specific pe toti liderii politici din ROMANIA care participa la acest plan diabolic,malefic al UE ATEE,FASCISTA!!!!

  • dr.Adrian TATU // 26 ianuarie 2016 at 22:22 // Răspunde

   bineinteles ca,acum,si MISIUNEA MASONERIEI in Spiritul Real al Lui DUMNEZEU=M.A.U.este DESFIINTAREA UE ATEE,FASCISTE care nu activeaza conform Principiilor Universale ale M.A.U.===practic,UE este ca si desfiintata!!!ADIO UE ATEE,FASCISTA!!!SUCCESE EUROPEI majoritara Iudeo-Crestina ELIBERATE de sub jugul fascist al UE!!!====in EUROPA a avut loc cel mai groaznic Razboi Ocult=OCULTA MALEFICA A Uniunii Europene impotriva OCULTEI BENEFICE,POZITIVE pe FRECVENTA DIVINA!!!=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1701438576757626&set=a.1633686266866191.1073741830.100006744996099&type=3&theater =Intotdeauna,DUMNEZEU=M.A.U.AJUTA DOAR PE CEI CARE SUNT PE FRECVENTA DIVINA!!!ADIO UE FASCISTA CU TOATE STRUCTURILE TALE MALEFICE!!!!!! 1 1\1.

   • dr.Adrian TATU // 16 mai 2016 at 12:06 // Răspunde

    bineinteles ca,acum,si MISIUNEA MASONERIEI in Spiritul Real al Lui DUMNEZEU=M.A.U.este DESFIINTAREA UE ATEE,FASCISTE care nu activeaza conform Principiilor Universale ale M.A.U.===practic,UE este ca si desfiintata!!!ADIO UE ATEE,FASCISTA!!!SUCCESE EUROPEI majoritara Iudeo-Crestina ELIBERATE de sub jugul fascist al UE!!!====in EUROPA a avut loc cel mai groaznic Razboi Ocult=OCULTA MALEFICA A Uniunii Europene impotriva OCULTEI BENEFICE,POZITIVE pe FRECVENTA DIVINA!!!= https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1701438576757626&set=a.1633686266866191.1073741830.100006744996099&type=3&theater =Intotdeauna,DUMNEZEU=M.A.U.AJUTA DOAR PE CEI CARE SUNT PE FRECVENTA DIVINA!!!ADIO UE FASCISTA CU TOATE STRUCTURILE TALE MALEFICE!!!!!! 1 1\1.

 19. Spermezan

  ar fi fost imposibil ca sa nu apara si un gainar, care scrie „i-ti” si sa nu-si dea in petec. sfaturi sa le dai celor care te-au facut, probabil la betie…

 20. ioana

  tinind cont de realitatile mioritice, in care exista o mare masa fara constiinta nationala si cozi de topor fara numar, gen cel care-si spune spermezan, care prin acest pseudonim ne arata ce cazaturi au ajuns sa traiasca printre noi, ca si altii care vor stat mondial, fara sa stie ce inseamna sau care afirma alte prostii negindite, spatiul nostru de manevra este f mic. am avea nevoie de romani insa sint prea putini la numar, deoarece cei de astazi sint cu creierele spalate. cind romanii vor ajunge sa domine societatea romaneasca vor apare de la sine si solutiile. altfel avem cu totii de tras, inclusiv inconstinetii.

 21. Kalergi era nascut dintr-o mama japoneza, si un tata AUSTRIAC!
  Se poate ca aceste idei diabolice aparute in 1925, l-au inspirat pe timidul pictor AUSTRIAC! Adolf Hitler sa creeze ARIANISMUL, RASA PURA? Ca o contra fata de Kalergi, si asa a aparut Auschwitz? Ambele idei sunt diabolice, dar prima a lui Kalergi sigur la inspirat pe Adolf sa faca exact invers/

 22. Efect in lant, amestecul multirasial diabolic, este contracarat de catre Arianism? Da ce naiba austria aia naste MONSTRI?

 23. Laura Marian // 16 aprilie 2016 at 22:24 // Răspunde

  Citind toate comentarile de pe acest site imi dau seama ca f. putini oameni au trait in vest America si Canada si au vazut realitatea. Cel care a scris despre implantul cip si elita mondiala, are f. mare dreptate. Asta vrea elita sa inrobeasca omenirea planetei, sa ii faca sclavi. Sa fii sclavul lor sa lucrezi pe nimic, si sa ti se implanteze cipul cu care te manipuleaza. Cei care nu cred, le sugerez sa cerceteze si sa citeasca tot ce exista pe internet, carti si vor vedea ca e adevarat. Planul Kalergi e adevarat, si in ceea ce priveste arabii nu sunt decat niste primitivi barbari manipulatori. De asemenea sugerez oamenilor care nu cred sa mearga sa traiasca in vest in Canada de ex sa vada ce barbari sunt.
  Elita mondiala e comitetul celor 300 , 13 dinastii care vor sa controleze omenirea printr-un cip si sa il faca sclav. Treziti-va oameni buni!

 24. Aici sunt inamicii UE…mai mult de-atat ce sa zic..?..Roxin e un individ abil…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii