Noutăți

Parteneriatul civil – „o formă perfidă de a păcăli legislația” și „o nouă manipulare a propagandei LGBT”!

 •  
 •  
 •  

Potrivit ActiveNews, în scopul organizării unui referendum pentru modificarea Constituției în sensul că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”, Coaliția pentru Familie a strâns peste trei milioane de semnături. În prezent, legea fundamentală se referă doar la căsătoria dintre „soți”, aceasta fiind o prevedere interpretabilă în sensul dorit de către comunitatea LGBT.

Așa cum ne informează ActiveNews, în contextul în care aceste zile se discută intens despre legea parteneriatului civil, deputatul Daniel Gheorghe a ținut o cuvântare în Parlament, în scopul apărării familiei tradiționale, sub titlul „Parteneriatul civil, un abuz împotriva firii”. Potrivit ActiveNews, tânărul deputat Daniel Gheorghe a declarat următoarele:

Marele om politic român, Ion C. Brătianu spunea acum mai bine de 100 de ani astfel: „în chestiunile mari, acelea de ordin moral care stăpânesc viitorul unui neam, de care sunt legate interesele lui supreme de onoare și naționalitate, nu pot fi prețuri de tocmeală, nu pot fi motive de oportunitate care să te hotărască a te compromite, coborându-te de pe terenul înalt și sigur al principiilor”.

De asemenea, Corneliu Coposu spunea cândva că „negociem orice, nu mai negociem principii”. Când am depus jurământul, în Parlamentul României, cu mâna pe Biblie și pe Constituție, am spus că jur să respect legile și Constituția acestei țări și să-mi îndeplinesc cu onoare și cu fidelitate mandatul încredințat de popor.

În acest mandat, pe care românii mi l-au încredințat și pentru care le mulțumesc, stă și apărarea valorilor fundamentale ale societății românești, iar familia, unica formă de familie, cea întemeiată de legătura între un bărbat și o femeie, o legătură liberă și consensuală, reprezintă una din valorile fundamentale ale acestui neam profund creștin. S-au spus, recent, tot felul de aberații precum acelea că în vederea referendumului pentru familie vor fi excluse familiile monoparentale din acest paragraf constituțional. Nimic mai fals. 

Familia se întemeiază pe legături de sânge, pe adopție și pe relația liber consimțită între un bărbat și o femeie. Așadar am avut de a face cu o nouă manipulare a propagandei LGBT. Deoarece ideologia LGBT, care promovează căsătoria între persoane de același sex și care are ca drept obiectiv eliminarea valorilor creștine din societate la nivel mondial este într-o puternică ofensivă în România, lucru care s-a văzut foarte clar și în ultima perioadă și care transpare foarte clar din mass-media. Iar o serie de serie de manipulări și de presiuni care se exercită la adresa instituțiilor liber alese democratice sunt o certitudine și trebuie să nu ne ascundem a spune adevărul.

Și, că tot vorbeam de acest parteneriat civil, care este în realitate o formă perfidă de a păcăli legislația și valorile morale ale acestei țări, el ar aduce la două lucruri. În primul rând, la relativizarea familiei. Pe de o parte, noi vrem să întărim familia prin adoptarea acestui paragraf constituțional provenit din inițiativa cetățenească a celor aproape trei milioane și jumătate de români și având susținerea tuturor cultelor religioase din această țară, iar pe altă parte prin acel paragraf, prin acea lege care aduce parteneriatul civil nu am face decât să relativizăm familia, pentru că asta se dorește prin această ideologie care provine din marxismul cultural și care provine din adaptarea gândirii totalitare la societatea de consum și la o serie de cultură post-modernă.

Pe de altă parte, vedem că în toate societățile unde s-a legalizat parteneriatul civil, la un moment dat s-a legalizat și căsătoria între persoane de același sex. Așadar, dacă în 2017-2018 vom legaliza parteneriatul civil, undeva către 2030 probabil că vom avea căsătorii între persoane de același sex, iar către 2040 vom avea adopții de copii de către cupluri de același sex. Așadar, domnilor, votați pentru referendumul pentru modificarea Constituției și inițiativa cetățenească a românilor și nu vă lăsați păcăliți de alte forme de manifestare care sunt total străine identității noastre.” a

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: ActiveNews


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Parteneriatul civil – „o formă perfidă de a păcăli legislația” și „o nouă manipulare a propagandei LGBT”!

 1. De fapt lupta se da impotriva lui IIsus Hristos.
  De aceia si aceasta perseverenta in promovarea LGBT in tarile crestine cu care reusesc sa indeparteze cat mai multi oameni de Dumnezeu (atat cei ce cad in acest pacat cat si pe cei ce accepta asa ceva)
  Dar tot cei ce promoveaza LGBT sunt si cei ce promoveaza migratia musulmanilor in tarile crestine ( care cu timpul numai crestine n-or sa mai fie) Aceasta dovedeste ca putin le pasa de LGBTisti, care sunt rasi de pe fata pamantului de musulmanii islamisti si ca lupta e impotriva binelui, lui IIsus.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii