Noutăți

Originea traco-dacă a limbii române

Astăzi vom vorbi despre originea traco-dacă a limbii române și vom pune câteva întrebări esențiale pentru cei care ne scriu istoria oficială.

În aceste moment se duce o adevărată bătălie între cei care se încăpățânează să susțină orbește teoria romanizării și faptul că limba română este născută din limba latină și cercetătorii români și străni care susțin cu argumente puternice, cu argument științifice faptul că nici limba română, nici limbile romanice, în ansamblul lor, nu sunt născute din latină și că relația dintre acestea și limba latină este cel mult de limbi surori sau verișoare, născute toate dintr-o limbă mai veche.

Pentru cine este nociva originea traco daca a limbii romanaPrin urmare, subiectul este unul deosebit de interesant, mai les că îl discut în emisiunea Adevăruri tulburătoare, de la Nașul Tv, chiar cu autoarea cărții Pentru cine este nocivă originea traco-dacă a limbii române? (cartea poate fi achiziționată de aici: www.dacia-art.ro), cercetătoarea Iulia Brânză Mihăileanu.

Vizionare cu folos!
Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii