AIM radionica curs online

Noutăți

O „biserică” din Suedia oferă un ghid LGBT pentru „copiii curioși” în care le spune că Iisus a fost „travestit”, iar Biblia nu este împotriva homosexualității

ActiveNews.ro: Așa numita biserică protestantă suedeză oferă un ghid LGBTQ pentru „copiii creștini curioși”. „Ghidul”, o broșură care deja a provocat controverse,  îl prezintă pe Iisus drept „travestit” iar pe Iosif ca „transvestit”, scrie site-ul wnd.com citând publicația suedeză nyadagbladet.se.

Pe site-ul eparhiei Västerås se spune că ghidul conține definiții și concepte, un pic și  despre Biblie un pic și despre LGBTQ, dar și despre povestiri biblice importante pentru cei din comunitatea LGBTQ.

Broșura pretinde că Biblia nu este împotriva homosexualității, deoarece cuvântul „homosexualitate” nu este menționat în Cartea Sfântă, iar locurile care au fost interpretate ca fiind legate de homosexualitate nu se referă la o relație de dragoste homosexuală, ci la exploatare sau viol.

Ghidul se referă și la câțiva termeni de genul „cisperson”, „fluiditate de gen”, „nonbinarism”, „queer”, ”târguri curcubeu” și multe altele.

Fecioara Maria este descrisă drept o fată care „îndrăznește să încalce normele sexuale tradiționale într-o societate patriarhală”. Iosif este prezentat drept un visător, care „încalcă normele în ceea ce privește expresia genului”.

Nici Iisus Hristos nu a scăpat de caracterizarea în cheie LGBT, fiind descris drept „un om care a încălcat norma”. Conform ghidului, unii îl numesc pe Iisus „travestit” pentru modul său de viață și pentru că „a pus la îndoială normele acelor vremuri”.  El „nu și-a apărat familia tradițională” și ar fi trebuit să cunoască iubirea pentru mulți „bărbați și femei”. Ghidul include, de asemenea, un segment intitulat „Ești unicorn?”. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on O „biserică” din Suedia oferă un ghid LGBT pentru „copiii curioși” în care le spune că Iisus a fost „travestit”, iar Biblia nu este împotriva homosexualității

 1. Chiar la celebra StephansDom din Viena, în 2017, Cardinalul Christoph Schönborn, mason, pedofil şi homosexual ascuns, a găzduit chiar în catedrală, un „serviciu de rugăciune” cu tematică homosexuală. Evenimentul din Catedrala Sf. Ștefan a inclus mai multe discursuri pro LGBT chiar din amvonul sanctuarului celebrei catedrale, printre care şi a celebrului Thomas Neuwirth devenit Conchita Wurst câştigător al Eurovisionului în 2014 ca răsplată imediată pt. eforturile lesbienei austriece Lunacek, fostă vicepreședinte al Parlamentului European care a reuşit “europenizarea LGBT-zării prin drepturi si educaţie sexuală chiar de la vârsta de 4 ani”. Benere LGBT-iste au fost atârnate pe pereți și pe podea în toată catedrala pentru acest eveniment. Conchita Wurst,declarat cu tupeu imaginea Austriei, a criticat majoritatea pt. “persecuția celor care își trăiesc identitatea într-un mod diferit de cel al majorității”, împreună cu “excluderea și discriminarea”.
  Vizionati :
  https://www.youtube.com/watch?v=2QYAhkeYwIk

 2. SUEDIA ESTE NUMAI UN NUME PE HARTA IN NICI UN CAZ O TARA!
  NU MAI AU NICI O CREDINTA NICI UN SCOP DECAT DISTRUGEREA PROPRIULUI
  POPOR CU CIUFUTII DE MUZULMANISI DISTRUGEREA FAMILIEI SI A CRESTINILOR
  POSIBILI VIITORI CU TOTI TAMPITII DEGENERATI
  ESTE NUMAI O GAURA IN UNIVERS UNDE CAD TOTI DEGENERATII

 3. Animal Planet // 13 aprilie 2019 at 6:18 // Răspunde

  Se scrie suedia dar se pronunță zooedia.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii