Noutăți

Nou atac terorist la Londra: Oamenii de pe stradă au fost stropiți pe față cu acid de un grup de atacatori…

Realitatea.ro: Poliţia a fost alertată, sâmbătă seara, în jurul orei 8:00 (ora locală, n.r.). Mai multe persoane au cerut intervenţia forţelor de ordine lângă staţia Stratford, în apropiere de Olympic Park, după ce mai mulţi bărbaţi au început să stropească cu acid, la întâmplare, oamenii de pe stradă. Se pare că atacatorii au pătruns şi în incinta unui mall din apropiere, unde au repetat scenariul.

“Am fost solicitaţi să intervenim în zona centrului comercial Westfield Stratford, după ce mai mulţi bărbaţi au început să stropească lumea pe stradă cu un gaz toxic”, a declarat un reprezentant al Scotland Yard, citat de The Telegraph. La scurt timp după primirea apelurilor, zona a fost împânzită de poliţişti şi ambulanţe.

Martorii au povestit scene de coşmar! “Am văzut un bărbat care a intrat în mare viteză în local, s-a dus la baie, urlând din toate puterile: ‘Îmi arde faţa! M-a stropit cu acid!‘”, a spus patronul unui restaurant din apropierea locului unde s-a produs tragedia.

“Bărbatul avea pielea tăiată în jurul ochilor şi îşi stropea rănile cu apă rece, încercând să scape de dureri”, a continuat acesta.

Sursa: Realitatea.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii