Noutăți

NOI “Dosare X” ale Marii Britanii sunt puse la dispoziția publicului. Ce conțin ele?

Vreme de aproape 50 de ani, autoritățile din Marea Britanie au ținut „la secret” o serie informații (dosare) despre OZN-urile observate în tot acest răstimp.  Acum, un număr de 15 documente au fost publicate de către Arhivele Naționale din Marea Britanie, în cuprinsul acestora aflându-se date despre OZN-urile observate, precum și concluzii ale autorităților. Între aceste incidente bizare, pe care o parte dintre britanici le atribuie, mai mult sau mai puțin argumentat, unor ființe inteligente venite din spațiu, se numără și celebrul incident de la Rendlesham Forest (Pădurea Rendlesham), petrecut în 1980, supranumit „Roswell-ul Marii Britanii”.

Curios (sau chiar ciudat!) este că documentele nu au fost puse la dispoziția publicului larg în format electronic. Cei care doresc să afle ce se află în documentele recent declasificate trebuie să deplaseze până la arhivele naționale britanice, în acest scop. Toate aceste informații trebuiau declasificate și puse la dispoziția publicului încă din anul 2013, alături de alte informații secretizate în trecut. Însă atunci, în 2013, 18 documente nu au mai fost publicate.

d

Dezvăluirea acestor informații face parte dintr-un proiect derulat pe durata a nouă ani, în care ar fi trebuit ca publicului să îi fie îngăduit accesul la conținutul întregii arhive referitoare la OZN-uri, deținută de către autoritățile britanice, mai exact de către ministerul apărării din Regatul Unit. Totuși, trei dintre aceste documente nu au fost puse la dispoziția publicului nici în ziua de azi. Să se afle, acolo, ceva care mai trebuie, încă, ținut la distanță de ochiul profan, de publicul larg?

Incidentul Rendlesham Forest, cunoscut și ca „Roswell-ul britanic”, se referă la observarea repetată a unor lumini nefirești de către membri ai forțelor aeriene, dar și la o presupusă aterizare a unei aeronave de origine necunoscută. Luminile au fost observate în mai mult de trei nopți, în luna decembrie a anului 1980, generând dispute aprinse și temeri legate de securitatea națională, la momentul respectiv Războiul Rece fiind departe de a se fi încheiat.

Steve Longero, fost ofițer în cadrul US Air Force (unul dintre cei care au activat în baza militară din zonă), susține, la rândul său, în legătură cu incidentul Rendlesham Forest, că a fost, el însuși, martor al unor lumini bizare, de culoare roșie și verde fosforescent, ce au apărut pe cerul nocturn, deasupra pădurii. Dezvăluirea a venit, în cazul militarului american, după 36 de ani de tăcere, în luna decembrie a anului trecut.

Să fie vorba, în cazul fenomenului OZN, de vizitatori veniți de departe, din alte sisteme solare? Sau, mai curând, despre tehnologii (militare) terestre, ultrasecrete, pe care le dețin statele foarte dezvoltate?

a

b

Sursa informații: www.dailymail.co.uk, wikipedia.org

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on NOI “Dosare X” ale Marii Britanii sunt puse la dispoziția publicului. Ce conțin ele?

  1. cetățeanul tulburat // 25 iunie 2017 at 19:35 // Răspunde

    Trebuie trecut de la… oare există OZNuri? …La …chiar există OZNuri! Niciodată nu am fost noi oamenii buricul universului…Doar că am fost ținuți în întuneric de globaliști, să alergăm după banii lor să plătim energia care ne-o fabrică ei! Energia este în jurul nostru și nu avem tehnologia să o captam deoarece bancherii cu petro dolarii lor țin în buncăre peste 4 mii de patente care ne-ar elibera și ne-ar trimite cu 200 de ani în viitor! Sunt o gașcă de bandiți unii dintre ei psihopați, alții senili… pe care îi vede toată planeta la tv în fiecare zi la știri si se cred dumnezeii planetei, doar să ne țină sub amenințarea războaielor de orice fel, pentru că asta îi excită! Industria de armament contează pentru ei și să decimeze populația planetei prin orice mijloace…mâncare falsă la supermarket, poluare, apă falsificată…etc. Iar populimea stă cu mâinile în sân și acceptă societatea asta mincinoasă care i-a fost inventată în ultima sută de ani ca fiind apogeu tehnologic!
    Deșteptarea popor planetar putem trăi fără globaliști fără petro dolarii și să luăm contact cu alte civilizații din galaxie și alte galaxii într-un mod pașnic și să aflăm de la ei informații despre univers care ne sunt suprimate de acești globaliști.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii