Noutăți

Nikki Haley, cunoscută pentru OPOZIȚIA FAȚĂ DE PRACTICA AVORTULUI, va îndeplini funcția de ambasador al SUA la ONU

Nikki Haley este numele celei pe care președintele Trump a nominalizat-o pentru a îndeplini funcția de ambasador al SUA la Organizația Națiunilor Unite. Nikki Haley a fost confirmată ca ambasador la ONU cu două zile în urmă, de către Senatul SUA, majoritatea covârșitoare a voturilor fiindu-i favorabile, printre puținii opozanți numărându-se Bernie Sanders. Doamna Haley s-a remarcat prin declarațiile sale „pro-viață”, pronunțându-se în repetate rânduri împotriva avorturilor.

Potrivit ActiveNews, Nikki Haley a formulat critici la adresa mass-mediei americane care, în majoritatea sa, a dat „impresia că femeile sunt interesate doar de contracepție”. Administrația Obama a promovat avortul la nivel internațional, după cum arată sursa citată. Însă, având în vedere opoziția sa de până acum față de practica avortului, este posibil ca noua ambasadoare să se implice energic în promovarea drepturilor copilului nenăscut la nivelul ONU.

c

Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi susține tot ce putem face pentru a evita avorturile și a cunoaște care sunt alternativele disponibile la avort”, a declarat Nikki Haley. În trecut, arată ActiveNews, „ONU a încercat să pedepsească statele pro-viață”. De exemplu, autoritățile statului Peru au fost sancționate în toamna anului trecut de către Comitetul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite din cauză că unei cetățene nu i s-a îngăduit să avorteze. Comitetul a obligat autoritățile peruviene s-o despăgubească pe respectiva femeie.

Ca deținătoare a funcției de guvernator al unuia dintre statele americane – mai precis Carolina de Sud, Nikki Haley a susținut adoptarea unor acte normative „pro-viață”, în vreme ce la audierile la care a fost supusă anterior numirii sale a afirmat, potrivit sursei specificate mai sus, următoarele: „Cred că fiecare viață are o valoare și este binecuvântată de către Dumnezeu. Soțul meu a fost adoptat, iar convingerile mele pro-viață provin din faptul că se simt binecuvântările acestei valori în fiecare zi, știind că cineva a ales viața pentru el. Le văd în fiecare zi în cei doi copii ai mei, uitându-mă la ei cum cresc. Speranța mea este că vom continua să încurajăm și să depunem eforturi în vederea educației referitoare la valoarea vieții.”

b

Text: Tomi Tohaneanu

Sursă: ActiveNews

Imagini: www.postandcourier.com, cnn.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Nikki Haley, cunoscută pentru OPOZIȚIA FAȚĂ DE PRACTICA AVORTULUI, va îndeplini funcția de ambasador al SUA la ONU

 1. Se pare ca americanii isi iau tara inapoi din ghearele satanelor mondiale tot mai mult pe zi ce trece. Noi oare cand?

 2. Asta daca nu cumva abia acum diavolu preia controlu? Daca Trump este acel profet fals?

  Imi raspund singur la intrebarile astea. NU are cum! Trump si administratia lui reprezinta cuvantul Domnului si e extrem de clar acest lucru. Nu sta in scris in Biblie ca femeia nu tre sa aibe drepturi si ca barbatii tre sa hotarasca ce se intampla cu corpul ei?
  Domnul e in tot si in toate dar e sus si vede. Atentie!

 3. Hey Daniel,

  Nu e neaparat sa publici comentariul. Il trollam pe Bunica. Si iti mai scriu si tie din cand in cand.

  Am tot respectul pentru munca ce o faci, de asta si intru pe paginile tale.

  Dar din cand in cand te mai intreb cum reusesti TU sa combini in capul tau toate cunostiintele astea care se bat cap in cap cu religia. (cough disonanta cognitiva).

  Pe subiect, sunt de acord sa nu se dea bani de la buegt pentru avorturi dar sa bannezi avortul e un pic cam mult peste gard in ograda persoanala a oamenilor.

 4. Un dement sau o dementa a scos o minciuna macabra referitoare la avort – fac ce vreau cu corpul meu – si de atunci armate de imbecili si criminale o folosesc ca paravan pt atrocitatea de a ucide pruncii nenascuti inca. Cu totii facem ce vrem cu corpul nostru, dar CU CORPUL NOSTRU!!! Nu cu corpul copilului tau. Copilul din uterul tau NU ESTI TU!! ESTE O ALTA FIINTA! O FIINTA PE CARE AI DATORIA SA O OCROTESTI CU NECONDITIONAT CU ORICE SACRIFICII! Fatul este o fiinta distincta de corpul mamei oricat de intim ar fi legata de aceasta. Oricat de legati suntem de mamele noastre noi suntem entitati distincte de acestea.

  • Ai dreptate Nicholas! Cât sadism se ascunde in asa zisele idei democratice. Sunt atâtea metode care pot împiedica o sarcina ( prezervativ, medicamente), si totuși se apelează la crima. Nu e corect sa decidă cineva daca se naște cineva sau nu. Nu suntem stăpâni pe viața nimănui. Nu știu cand vor înțelege ultrademocrati ca oricine are dreptul la viața! Multă sanatate tuturor romanilor!

 5. @ Nicholaes

  Ai dreptate. Acum am inteles. Credeam ca pe internet sunt doar psihopati, dar asa e! Increderea in internet a fost restaurata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii