Noutăți

Nigel Farage către parlamentarii europeni: “N-ați muncit cu-adevărat în viața voastră!”

Liderul UKIP, carismaticul Nigel Farage, a ținut un discurs foarte pasional în Parlamentul European după victoria taberei care dorește părăsirea UE în referendumul de joi, 23 iunie.

Europarlamentarul britanic i-a acuzat pe colegii săi de la Bruxelles că “n-au muncit toată viața lor”, sugerând că aceștia și-au făcut un trai din a fi birocrați plătiți.

“Știu că cei mai mulți dintre voi nu au făcut o muncă adevărată în toată viața lor, nu au lucrat în economia reală, în comerț, nu au creat un loc de muncă”, a spus Nigel Farage, în corul de proteste al parlamentarilor europeni.

Acesta a mai declarat că susținătorii UE refuză să vadă că s-a ales praful de acest proiect.

“Am venit aici acum 17 ani și am spus că vreau să conduc campania care să scoată Marea Britanie din UE și ați râs de mine. Nu mai râdeți acum, nu? Voi, ca proiect politic, sunteți în starea de negare. Sunteți în negare pentru că nu vedeți că moneda voastră se prăbușește. Sunteți în negare când nu observați că apelul doamnei Merkel de anul trecut, care a cerut imigranților să treacă granița, a condus la diviziuni majore între țări”, a mai spus europarlamentarul UKIP.

Acesta a încheiat afirmând că popoarele Europei au fost mințite, pentru că politicienii au pus la cale o uniune politică pe ascuns, deși oamenilor nu li s-a spus așa ceva.

“Dar cea mai mare problemă pe care o aveți este că ați impus asupra britanicilor și celorlalți oameni din Europa o Uniune, pe ascuns, fără să le spuneți nimic. Ce s-a întâmplat joia trecută a fost un rezultat seismic. Ce au făcut oamenii obișnuiți, care au fost oprimați și care și-au văzut standardele de viață cum cad, a fost să respingă multinaționalele, băncile și au zis: ne vrem țara înapoi, granițele, vrem să fim o țară independentă și normală”, a mai spus Farage.

Acesta a încheiat spunând că prevede că Marea Britanie nu o să fie ultima țară care va părăsi Uniunea Europeană.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Nigel Farage către parlamentarii europeni: “N-ați muncit cu-adevărat în viața voastră!”

  1. Pai credeam ca aduci mai multe informatii, nu doar ce a spus papagalul asta si a fost in presa. Cum ar fi ca nu este adevarat ce a spus, este simplu sa caute oricine in CV-urile parlamentarilor europeni. Iar el insusi este un parazit cu gura mare si atat, nu a facut nimic altceva decat sa se bage trader trepadus, “trading commodities at the London Metal Exchange”, adica un neica nimeni gen om de vanzari la specula si comision, nici nu a facut facultate. Deci nu a creat niciun loc de munca si nici un bun real, util, pentru societate.
    Poate vroiai sa completezi articolul, si ai uitat, cu elemente deosebite din gandirea si intentiile acestui “brav” papagal periculos: ca femeile care au copii si lucreaza in City-ul londonez valoreaza mult mai putin decat agajatii barbati, ca britanicii au motive mari de ingrijorare daca langa ei se muta un grup de romani, etc etc

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii