AIM radionica curs online

Noutăți

Neomarxiștii din USR au pregătit o lege ce interzice apariția în mass-media… a părinților care refuză vaccinarea

Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media. Senatorul Cristian Lungu (PMP) a anunțat că în cazul în care acest proiect de lege va fi adoptat, atunci îl va contesta la Curtea Constituțională a României. În opinia sa, acest proiect de lege urmărește să oblige cetățenii să-și vaccineze copiii.

„Legea Vaccinării Obligatorii se întoarce!! Astăzi, pe ordinea de zi în Senat, s-a aflat o propunere legislativă de modificare a articolului 26 din actuala formă a Legii audiovizualului. Prin acest proiect de lege părinții care se opun vaccinării copiilor lor în mod obligatoriu de către stat, vor fi cenzurați la televiziunile și posturile de radio din România. Cu alte cuvinte dacă nu s-a reușit, până acum cel puțin, trecerea Legii vaccinării obligatorii prin Parlament, inițiatorii actualului proiect de lege doresc să suprime dreptul la liberă exprimare a persoanelor din România care nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinării tuturor copiilor de către stat. Parlamentarii USR care au inițiat acest demers pentru modificarea Legii audiovizualului sunt deputații Tudor Pop, Emanuel Ungureanu (USR Cluj) și senatorul Adrian Wiener. Imediat după anunțarea în plen a acestui proiect de lege am anunțat plenul Senatului că îl voi contesta, alături de alți colegi parlamentari, la Curtea Constituțională a României (CCR), unde vom invoca Art. 30 alin. (1) & (2) care arată fără urmă de echivoc următoarele: Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin IMAGINI, prin SUNETE sau prin ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE în public, sunt inviolabile. Cenzura de ORICE FEL este interzisă”, a scris Lungu. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Neomarxiștii din USR au pregătit o lege ce interzice apariția în mass-media… a părinților care refuză vaccinarea

  1. USR este cel mai rău intenționat partid care a fost vreodată pe scena politici românești! Când ești împotriva familiei, pro-avort, pro-gay, anti-biserica, anti-Dumnezeu nu te poți numi bun. Indiferent cine și ce face un aceasta țara ei sunt împotriva, sunt niște promovatori înverșunați ai urii fata de tot ceea ce înseamnă bine. Nu am văzut sa dea o rezoluție viabila la ceva, sa aibe vreun principiu, singurul lucru care-l fac este propaganda socialista-neomarxista. Sper din toată inima ca romanii sa nu imbratiseze aceste idei. Va doresc tuturor numai bine și Dumnezeu sa păzească România de tot ce-i rău. Doamne ajuta!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii