Noutăți

Napoleon Bonaparte a vrut să refacă DACIA

Pentru cei neavizați, ideea că marele Napoleon Bonaparte ar fi vrut să refacă un regat al Daciei pare un exces dacopat, o nebunie protocronistă. Doar că dovezile istorice sunt cât se poate de clare în acest sens.

De altfel, în secolele trecute, mai multe imperii au vrut să unească țările române într-un regat al Daciei. Desigur, în interesul lor geopolitic. Este vorba de Imperiul Țarist, Imperiul Habsburgic, Imperiul Otoman și Imperiul construit de Napoleon Bonaparte.

În acest prim episod al noii emisiuni “ISTORIE INEDITĂ”, voi vorbi despre intențiile conducătorului Imperiului Francez de a reface Dacia antică și de a alunga armata rusească de ocupație din Țările Românești . Un episod de 5 minute pe care merită să îl urmăriți!

Daniel Roxin

Dacia si proiectele de refacere a daciei

Cartea poate fi comandată online, aici: https://dacia-art.ro/index.php/carti/carti-pentru-adulti.html sau poate fi găsită în magazinul DACIA ART din București, pe Bv. Carol I nr 40-42 (la 5 minute de mers pe jos de la Universitate) Program magazin: Luni – Vineri, între orele 11:00 – 19:00. (Sâmbăta și Duminica – Închis). Pentru comenzi telefonice sunați la tel 0799 073 315.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii