Noutăți

Musulmanii au ocupat Roma. Coloseum-ul și Arcul lui Constantin, cu cei 8 DACI, într-o mare musulmană. Se împlinește visul lui Mahomed Cuceritorul? Foto și Video

 •  
 •  
 •  

Pe 22 octombrie, la Roma, lângă Coloseum și Arcul lui Constantin, o mare de musulmani s-a adunat pentru o rugăciune, ca o formă de protest împotriva… lipsei de moschei din Italia. Că așa este când ești imigrant și un stat european te primește. Obligatoriu trebuie să-ți construiască și moschei!!!

Italia, ca și alte state europene, printre care Franța și Germania, se confruntă cu grave probleme datorită imigrației fără limite pe care o clasă politică iresponsabilă a permis-o. Așa cum se petrece peste tot cu comunitatea musulmană, majoritatea membrilor ei nu vin în Europa pentru a se adapta la cultura europeană, ci pentru a și-o impune pe a lor. Astfel că cer permanent lucruri și drepturi pe care cei mai mulți dintre ei nu le-ar acorda nici în ruptul capului creștinilor, în țările din care au venit.

roma-musulmani-2

Reclamând faptul că sunt nevoiți să se întâlnească pentru rugăciune în locuri improvizate, musulmanii din Italia (în total sunt vreo două milioane) își arată forța și unitatea: s-au adunat în număr mare lângă Arcul lui Constantin, de pe care tronează cei 8 daci impunători, de unde cer ca înteaga Italie să își schimbe fața ca să arate, pe ici pe colo, precum în țările arabe.

roma-musulmani-3

Dacă astăzi, când sunt două milioane, fac astfel de acțiuni de forță, ce o să se întâmple când vor fi zece milioane? Pentru că zece milioane de musulmani uniți de credința în Alah, fac mai mult decât 60 de milioane de italieni care trăiesc mai mult sau mai puțin pe basca lor!

roma-musulmani-4

Și cum unii comentatori zic că ar fi mai bine ca statul să le împlinească doleanțele, ca nu cumva să se radicalizeze, ne putem aștepta ca în următorul deceniu, între Coloseum și Arcul lui Constantin să se ridice o mândră moschee, cu semiluna în vârf, ca să le amintească europenilor că unele vise se pot împlini și după secole. Spre exemplu, visul lui Mahomed Cuceritorul, cel care a ocupat Constantinopolul, capitala creștină a Răsăritului, și care poftea acum jumătate de mileniu și la Roma…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

14 Comments on Musulmanii au ocupat Roma. Coloseum-ul și Arcul lui Constantin, cu cei 8 DACI, într-o mare musulmană. Se împlinește visul lui Mahomed Cuceritorul? Foto și Video

 1. Nu stiu daca exista o religie perfecta, dar probabil religia musulmana este cea mai nenorocita in timpul actual.

 2. În curând se va împlini şi celebrul vers din Scrisoarea a III-a a lui Eminescu : “Din pristolul de la Roma să dau calului ovăs…”

 3. Gradul de indobitocire al europeanului modern se pare ca nu cunoaste limite. Ca astia vin peste noi nu-i nicio scofala, asta fac de secole. Dar sa fie dusmanul in casa ta si tu sa stai ca boul, ba mai mult o ti inainte cu „wellcome refugees”, e ceva halucinant. IT’S A FUCKING INVASION YOU MORONS!

  • Dusmanul il ai demult in casa si, spre deosebire de astia, se imbraca la fel ca tine, pare sa se comporte la fel ca tine, ba chiar isi schimba numele cu unele autohtone. Il tradeaza mirosul…

 4. Așa le trebuie italienilor dacă nu i expulzeaza
  Sa se duca în tara lor sa și o recupereze și sa se roage cui vor și unde vor acolo
  De fapt asta este o noua ordine mondiala de distrugere a Europei prin islamizare

 5. Din pacate linia rosie a fost trecuta de mult, este numai o chestie de timp pana cand musulmanii vor cuceri deplin Europa.
  Acum un an au pus un banner peste o autostrada in Germania prin care germanii erau informati ca – ,, Inca putin timp si copii vostri se vor inchina lui alah sau vor muri”
  Mai se indoieste cineva de intentiile lor?

 6. Un Fost catolic explica legatura intre Islam si Roma! Mohamed a fost insurat cu o femeie Catolica! Iar Catolicismul este Iudaic!
  Explica si cum Roma a asmutit Islamistii impotriva Serbiei si Romaniei. https://www.youtube.com/watch?v=gTL0PM9CdNE

 7. Pan-European Movement // 4 noiembrie 2016 at 0:22 // Răspunde

  Esti mandru ca esti European? Esti mandru de a face parte din civilizatia Europeana? Uite-te pe canalul nostru de youtube pentru Miscarea Pan-Europeana!
  https://www.youtube.com/channel/UCp3ymzzu4-S5swhNXhPQQeQ

 8. Degeba au fost sacrificiile lui Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Constantin Brancoveanu si toti cei ce au luptat impotriva islamului din trecut care sau sacrificat ca copiii lor sa ramana crestini, nu doar de la noi, ca se pare ca Europa va deveni curand islamica si cocina semilunii din cauza guvernelor corupte si Noii Ordini Mondiale!

 9. Pana vin in Romania, romanasii trebuie sa le intoarca „cheitele” la musulmani si sa-i orienteze catre rasarit si apoi pe covorasele lor spurcate GO la ei in tara, pentru ca adevaratii musulmani nu paraseau teritoriile lor numai venitici huni plecau prin europa.

 10. Locuiesc intr-o tara araba si in fiecare oras exista o comunitate crestina, care dispune de locuri de rugaciune, biserici si centre de intalnire si unde crestinii nu sunt discriminati pt religia lor si se pot simti in siguranta. Am intampinat intelegere si toleranta si li s-au oferit locuri unde se pot ruga. Oare crestinii nu pot face la fel?!!

 11. in ce tara locuiesti Tina? mai uita-te si tu pe net zeci de crestini sunt omorati zilnic in tarile musulmane!!!

 12. apropo Tina cum zicea si Dani mai su …chiar in ce tara araba locuiesti?
  cred ca nu cunosti cu adevarat istoria lor si cat de parsivi sunt in realitate…. asa ca mai fata habar nu ai pe ce lume traiesti in realitate.

  mai multe nu mai spun ca nu are rost.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii