Noutăți

MIRACOL în București: Statuia Împăratului Traian și “cățeaua” din brațele lui au dispărut din fața Muzeului de Istorie. FOTO. Dă share!

  •  
  •  
  •  

Una dintre cele mai de prost gust statui din România și, în mod cert, cea mai batjocorită de români este statuia invadatorului Traian care ține în brațe un hibrid monstruos numit “cățeaua lui Traian” de unii internauți. Și cu toate că a fost evident de la început că românii nu vor o astfel de “operă de artă” pe scările Muzeului Național de Istorie, primarul pușcăriaș Oprescu și oamenii din sistem care calcă în picioare valorile adevărate ale istoriei noastre, ne-au băgat pe gât această statuie în urmă cu câțiva ani și au insistat să troneze acolo în toată urâciunea ei.

Dar astăzi, oripilanta apariție a lui Traian dezgolit în bronz și în brațe cu o lupoaică, ansamblu care pe mulți privitori i-a dus cu gândul la o relație de tip zoofil între ei (și să nu uităm că izvoarele istorice ni-l prezintă pe Traian ca pedofil, poftitor de băieți) a dispărut din fața Muzeului Național de Istorie din București. De ce oare? Să fie de tot sau doar pentru o simplă reparație? În urmă cu câteva săptămâni, coada “cățelei lui Traian” a fost smulsă de cineva și zăcea pe scările muzeului… Să fi fost chiar Traian făptașul?!? :)))

lupoaica fara coada

statuie traian 3

Indiferent care este motivul, este un prilej de bucurie pentru orice om de bun simț că această statuie nu se mai găsește pe scările Muzeului Național de Istorie, sfidând decența și realitățile istorice. Dacă autoritățile locale au un dram de conștiință românească și respect pentru români, vor face uitată statuia undeva la subsolul vreunui depozit, unde îi este locul, de altfel!

Și poate, măcar în ceasul al 12-lea, în locul ei va apărea o statuie a unui dac (de ce nu a lui Decebal), așa cum  putem admira astăzi astfel de opere în Roma, Florența sau în alte orașe italiene și nu numai. În orice caz, răspândiți informația și puneți presiune pe autorități în orice fel. Autoritățile trebuie să reprezinte românii, istoria adevărată și nu pe agenții demitizatori ai valorilor naționale care ne bagă pe gât imaginea invadatorilor, pretinzând că aceștia ne sunt strămoșii!!!

Dați SHARE!

Daniel Roxin

IMG-20171016-WA0001[1]

IMG-20171016-WA0000[1]

Foto: Cătălin Berenghi

În decursul timpului, statuia a fost un prilej de nesfârșită batjocoră, așa după cum se poate vedea din fotografiile de mai jos:

Conferinta 2

Conferinta 3

Conferinta 4

Conferinta 5

statuie traian

statuie-traian-caine

statuie traian 2

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on MIRACOL în București: Statuia Împăratului Traian și “cățeaua” din brațele lui au dispărut din fața Muzeului de Istorie. FOTO. Dă share!

  1. A fost luata pentru reparatii. Nu stiu valoarea lucarii de restaurare, dar probabil cateva mii de euro.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii