Noutăți

Ministerul Educației și politica sa PRO-GAY din învățământul românesc. Ăștia ne conduc țara?

  •  
  •  
  •  

EVZ.RO: După ce Evenimentul zilei a tras semnalul de alarmă, o parte a societăţii civile s-a mobilizat. Peste 500 de ONG-uri care apără familia tradiţională au lansat o campanie împotriva proiectului de educaţie parentală, iar acest proiect a dispărut de pe site-ul MEN fără nicio explicaţie.

În baza Strategiei, urmează să înceapă un proces de reeducare a părinţilor pentru ca, la rândul lor, aceştia să-şi înveţe copiii să nu mai „idealizeze familia tradiţională”. Ministerul intenţionează să promoveze „o nouă cultură familială” şi „respectul pentru diversitate”, iar pentru aceasta numai în primul an se vor cheltui de la buget 300 de milioane de lei, înfiinţându-se reţele de educatori parentali.

„S-a dovedit intenţia adevăratei agende”. Participanţii la masa rotundă la care s-a decis strângerea de semnături împotriva „reeducării” prevăzută de Strategie, reuniţi marţi seara (19 iunie) în Bucureşti, au dat publicităţii un apel, cu titlul „În urmă cu 70 de ani ne-au luat proprietatea, acum ne iau copiii şi libertatea de gândire”, în care se arată că „Strategia eleborată de MEN reprezintă o încercare abuzivă de a redefini familia şi o imixtiune nepermisă în viaţa privată a familiei”.

De asemenea, în document se arăta: „Chiar dacă îl vor retrage temporar, tot s-a dovedit intenţia adevăratei agende care aduce atingere libertăţii de gândire şi conştiinţă a fiecăruia dintre noi, modelelor noastre sociale şi culturale în ceea ce priveşte familia şi educaţia”.

Scriitorul Mihai Gheorghiu, de la Coaliţia pentru Familie, atrăgea atenţia că „strategia este şi neconstituţională şi ilegală. Este o intruziune în viaţa privată, în libertatea de gândire. Nici comuniştii nu au încercat aşa ceva. Suntem în faza în care popoarele trebuie să se apere singure pentru că politicienii nu ne mai apără. Este o agendă invazivă care vizează structura intimă a naţiunilor şi a copiilor noştri.

E nevoie vitală să conştientizăm lumea din jurul nostru despre ce se întâmplă. Suntem în plin proces de reeducare nu numai a copiilor noştri, ci şi a părinţilor. Ne aflăm pe un drum care pentru ei (promotorii „diversităţii” – n.red.) nu are sfârşit decât la implementarea agendei lor”.

Citește mai mult: EVZ.RO


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Ministerul Educației și politica sa PRO-GAY din învățământul românesc. Ăștia ne conduc țara?

  1. “Marii specialistii” din Ministerul Educatiei(a se citi, specialistii lui Soros) nu fac altceva decat sa puna in practica , punct cu punct, exact ce trambiteaza de ani de zile, Oculta Mondiala, cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondiala. Si cum in fruntea Ministerului Educatiei au gasit cretinul sau slugoiul perfect, de ce sa nu incerce, „marii specialisti” in Educatie sorosista! Si pt ca Romania trebuie sa-si respecte cu brio statutul de cea mai infecta Colonie a Ocultei, acesti „specialisti” vor fi platiti si din bani publici! Aici sunt implicati sigur si neo-marxistii din PSD(PSD, acceasi mizerie), care ce sa vezi, intre timp au renuntat si la referendumul pt familia traditionala! Daca poporul roman accepta in majoritatea sa acest sacrilegiu, atunci ne meritam soarta cu varf si indesat!

  2. Când se acceptă propaganda homosexuală,elita este în faza finală a succesului. Defapt…elita.. ce elită? Evreii fac asta, înalții lor. Între ei spun că și dacă sunt homo să ia o fată, dar peste tot pun presiuni să fie ridicați în slăvi toți poponauții. Nu are rost să considerăm elite acești degenerați distrugători de neam.

  3. Monstruos, analfabetul ala de ministru de asta e pus acolo, sa semneze ca boul, fara sa se intrebe ce.Uite cine urla de sorosisti….Psd-ul , implementatorul sorosismului.Mi-e o scarba de nu mai pot.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii